Bebekdls hayırlı olsun canım tedavın ınsallah bebeklerın sıkı sıkıya tutunur sana.Ebrıyoların kalıtesı konusunda bılgı verdılermım canım?bır de sızınkı erkek ınfertılıtesımıydı acaba?
ahhhh.canım hadi hayırlısı RABBİM sevindirsin seni........hamiş olursun inşlh....
inşallah pikocummmm sadece ben değil hepimiz hamile kalalım
canıımmmmm çok güzel haberler bunlar en zor aşamaları atlattın artık kuluçkaya yatma zamanı bakalım yumurtadan nezaman çıkacak civcivlerin bol bol dinlen ve dediğim gibi hep pozitif düşünmeye çalış, bol su iç, kanının sulanması da çok önemli benim yüreğimden çoook pozitif şeyler geçiyor perşembe gecesi senin için de dua etmiştim Allah kimselerin emeğini boş çıkarmasın İNŞALLAH bebeklerin içinde atık bunu düşün ve mutlu ol
Cok sevındım canım senın adına ınsallah blastosıst asamasına gelende olur.Dondurulmusların olması cok guzel bısey cunku:))))))
canım benim yaa çok duygulandırdın benin ağlamamak için sıkıyorum kendimi allah senden razı olsun bu sefer nedense hep pozitif düşünüyorum ötekilerde ümidim yoktu olmamıştı da zaten sabah aradılar hastaneden 3 tanesi blastosist olmuşlar donduruyoruz allahıma şükürler olsun bende hepimiz için dua ediyorum her zaman öptüm canım
yaşasınnnn müthiş bir haber bu demekki berbeciklerin çoook dayanıklı annesi ve şu anda içindeler ve bu içimdeki hisleri kat be kat artırdı, elini karnına koy akşamları dua et elindeki enerji oraya da geçsin içine gömüldüklerini hayal et hep hayal etmek başarmanın yarısıdır bu senin hormonlarını da harekete geçirecek ben öyle yapmıştım hep, en olumsuz belirtilerde bile Allahım sen ol dersen olur bu iş diye dua ettim hep bak bebeciğim iki buçuk aylık oldu bile cuma akşam gördük enson elleri ayakları bile çıkmıştı maaşallah yavruma sende yaşayacaksın bunları çok az kaldı canım benim
suyasemcimm bana gerçekten çok güç veriyosun canım benim yaa çok sağol allah nazardan saklasın bebeğini yerim ben onun o ellerini ayaklarını allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah canım bianda içimden kız geçti neden bilmiyorum senin ufaklık:112:
aldım incicim aldımmmm hem de 2 tanee
iyi akşamlar herasles çok teşekkür ederim inş dediğin gibi tutunurlar transfer edilenlerin çok iyi olduğunu söledi drum 6 tane daha var ama onlar yavaş yavaş gelişiyolarmış eğer blastosist olurlarsa inş dondurucaz canım yarın belli olacak evet bizim erkek infertilitesi canım öptüm
selam arkadaşlar ben çok yeniyin bu sitede ağrıda oturuyorum ve bebnde tüp bebiş yaptırmak istiyorum sizce nereyi tercih etmem gerekli bana fikir verin sağolu
ben de cem bey i düşünüyorum işallah olur bu sefer.selameğer istanbula gelebilme imkanınız varsa cem demirel ataşehir memorial doğru bir tercih olacaktır. hem asya kıtasında olduğu için trafik vs sıkıntısıda fazla yaşamazsınız. burada avrupa kıtasındaki gibi değil heryer birbirine daha yakın, cem bey'in asistanı arzu hanım var telefonunu verebilirim sana randevu ve detaylar konusunda yardımcı olacaktır. öncelikle tetkiklerini orada yaptırabilme imkanın varsa yaptırır öyle gelirsin. işin kolaylaşmış olur. burada kalacak yeriniz varmı, eğer yoksa internetten uygun fiyatlı otel araştırabilirsiniz. ama bu iş yaklaşık ilaca başlamanla beraber17 günlük bir süreçte oluyor 10-15 gün arası ymurtaların toplanıyor ve toplama dahil çoğunlukla 4. gün transfer yapılıyor, transfer günü dahil 3 gün de dinlenme süresi vermelisin bence kendine hemen dnmemelisiniz. doktorlar bu konuda çok rahatlar gerçi hemen seyahat edilebilir diyorlar ama bence dinlenmekte fayda var.
ben daha önce denenmiş tüp bebek tedavilerimden biliyorum.selam gabrielle
rahım duvarının kalınlasmadıgı bılgısını kım vermıstı sana canım?bende cem beyın hastasıyım ama bana rahım duvarı hakkında hıc bılgı vermedı.aslında dusunuyorumda gercekten merkezden cok memnun kalan arkadaslarımız var ve haklılar cunku hamısler.ama benım tedavımde eksık kalan cok sey oldu ben buna emınım(En onemlısı pıhtılasma testı yapılmadı ,toxoplazma testı yapılmadı, yumurta takıplerımde son gun harıc hıc kan alınmadı,rahım duvarı bılgısı verılmedı vb. gıbı bırcok sey.....
selameğer istanbula gelebilme imkanınız varsa cem demirel ataşehir memorial doğru bir tercih olacaktır. hem asya kıtasında olduğu için trafik vs sıkıntısıda fazla yaşamazsınız. burada avrupa kıtasındaki gibi değil heryer birbirine daha yakın, cem bey'in asistanı arzu hanım var telefonunu verebilirim sana randevu ve detaylar konusunda yardımcı olacaktır. öncelikle tetkiklerini orada yaptırabilme imkanın varsa yaptırır öyle gelirsin. işin kolaylaşmış olur. burada kalacak yeriniz varmı, eğer yoksa internetten uygun fiyatlı otel araştırabilirsiniz. ama bu iş yaklaşık ilaca başlamanla beraber17 günlük bir süreçte oluyor 10-15 gün arası ymurtaların toplanıyor ve toplama dahil çoğunlukla 4. gün transfer yapılıyor, transfer günü dahil 3 gün de dinlenme süresi vermelisin bence kendine hemen dnmemelisiniz. doktorlar bu konuda çok rahatlar gerçi hemen seyahat edilebilir diyorlar ama bence dinlenmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?