Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

iyi akşamlar herasles çok teşekkür ederim inş dediğin gibi tutunurlar transfer edilenlerin çok iyi olduğunu söledi drum 6 tane daha var ama onlar yavaş yavaş gelişiyolarmış eğer blastosist olurlarsa inş dondurucaz canım yarın belli olacak evet bizim erkek infertilitesi canım öptüm

Cok sevındım canım senın adına ınsallah blastosıst asamasına gelende olur.Dondurulmusların olması cok guzel bısey cunku:))))))

inşallah pikocummmm sadece ben değil hepimiz hamile kalalım

canıımmmmm çok güzel haberler bunlar en zor aşamaları atlattın artık kuluçkaya yatma zamanı bakalım yumurtadan nezaman çıkacak civcivlerin bol bol dinlen ve dediğim gibi hep pozitif düşünmeye çalış, bol su iç, kanının sulanması da çok önemli benim yüreğimden çoook pozitif şeyler geçiyor perşembe gecesi senin için de dua etmiştim Allah kimselerin emeğini boş çıkarmasın İNŞALLAH bebeklerin içinde atık bunu düşün ve mutlu ol

Son düzenleme:

canım benim yaa çok duygulandırdın benin ağlamamak için sıkıyorum kendimi allah senden razı olsun bu sefer nedense hep pozitif düşünüyorum ötekilerde ümidim yoktu olmamıştı da zaten sabah aradılar hastaneden 3 tanesi blastosist olmuşlar donduruyoruz allahıma şükürler olsun bende hepimiz için dua ediyorum her zaman öptüm canım

yaşasınnnn müthiş bir haber bu demekki berbeciklerin çoook dayanıklı annesi ve şu anda içindeler ve bu içimdeki hisleri kat be kat artırdı, elini karnına koy akşamları dua et elindeki enerji oraya da geçsin içine gömüldüklerini hayal et hep hayal etmek başarmanın yarısıdır bu senin hormonlarını da harekete geçirecek ben öyle yapmıştım hep, en olumsuz belirtilerde bile Allahım sen ol dersen olur bu iş diye dua ettim hep bak bebeciğim iki buçuk aylık oldu bile cuma akşam gördük enson elleri ayakları bile çıkmıştı maaşallah yavruma sende yaşayacaksın bunları çok az kaldı canım benim

suyasemcimm bana gerçekten çok güç veriyosun canım benim yaa çok sağol allah nazardan saklasın bebeğini yerim ben onun o ellerini ayaklarını allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah canım bianda içimden kız geçti neden bilmiyorum senin ufaklık:112:

Amiiiinnnnnnn canım benim çok sağol hergün dua ediyorum sağlıklı olsun diye, bana ve eşime erkek gibi geliyor, etrafta herkes kız diyor, valla bi oğlum var zaten o yüzden bu erkek olursa oğluma kız olursa bana yoldaş olacak, her ikisi de başımızın tacı hele ki bukadar zor elde ettikten sonra bir ay sonra belli olur nasılsa, inşallah o zaman seninde kontrollerini konuşuyor oluruz

aldım incicim aldımmmm hem de 2 tanee

bebekdls
tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inşallah, Güzel haberlerini mutlaka takip ediyor olacağım.

Arkadaşlarım, sizlerlede ilgilenemedim ama ara ara okuyorum paylaştıklarınızı...Hepiniz aklımdasınız...Allah hamilelerimize hayırlı doğumlar, tedavi aşamasında olanlara hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah....

Hepinizi kocaman öpüyorum,,,

selam arkadaşlar ben çok yeniyin bu sitede ağrıda oturuyorum ve bebnde tüp bebiş yaptırmak istiyorum sizce nereyi tercih etmem gerekli bana fikir verin sağolu

canım benim inşallah bebeğin seninledir..Rabbim meleğinide senide korusun inşallahh sağlıkla kucağına da alırsın..

selam arkadaşlar ben çok yeniyin bu sitede ağrıda oturuyorum ve bebnde tüp bebiş yaptırmak istiyorum sizce nereyi tercih etmem gerekli bana fikir verin sağolu

selam eğer istanbula gelebilme imkanınız varsa cem demirel ataşehir memorial doğru bir tercih olacaktır. hem asya kıtasında olduğu için trafik vs sıkıntısıda fazla yaşamazsınız. burada avrupa kıtasındaki gibi değil heryer birbirine daha yakın, cem bey'in asistanı arzu hanım var telefonunu verebilirim sana randevu ve detaylar konusunda yardımcı olacaktır. öncelikle tetkiklerini orada yaptırabilme imkanın varsa yaptırır öyle gelirsin. işin kolaylaşmış olur. burada kalacak yeriniz varmı, eğer yoksa internetten uygun fiyatlı otel araştırabilirsiniz. ama bu iş yaklaşık ilaca başlamanla beraber17 günlük bir süreçte oluyor 10-15 gün arası ymurtaların toplanıyor ve toplama dahil çoğunlukla 4. gün transfer yapılıyor, transfer günü dahil 3 gün de dinlenme süresi vermelisin bence kendine hemen dnmemelisiniz. doktorlar bu konuda çok rahatlar gerçi hemen seyahat edilebilir diyorlar ama bence dinlenmekte fayda var.

Son düzenleme:
ben de cem bey i düşünüyorum işallah olur bu sefer.
rahim duvarım kalınlaşmıyor ama işallah çare olur. şimdiden heyecanlıyım

selam gabrielle
rahım duvarının kalınlasmadıgı bılgısını kım vermıstı sana canım?bende cem beyın hastasıyım ama bana rahım duvarı hakkında hıc bılgı vermedı.aslında dusunuyorumda gercekten merkezden cok memnun kalan arkadaslarımız var ve haklılar cunku hamısler.ama benım tedavımde eksık kalan cok sey oldu ben buna emınım(En onemlısı pıhtılasma testı yapılmadı ,toxoplazma testı yapılmadı, yumurta takıplerımde son gun harıc hıc kan alınmadı,rahım duvarı bılgısı verılmedı vb. gıbı bırcok sey.....

ben daha önce denenmiş tüp bebek tedavilerimden biliyorum.
ama bazı açıklamaların cidden önemli benim için teşekkür ederim.tüp bebek tedavisi sırasında iki günde bir kanda e2 ye bakılmıyor mu?
pıhtılaşma testini düşükle sonuçlanmış gebeliğin olmayınca gerek duymuyorlar diye biliyorum. var mı sorun sende?

Benım dusuk problemım olmadı canım.Ben Adana da yasıyorum burada bır merkezle gorusmeye gıttım ve benden dırek bu detaylı testlerı ıstedı.Kan pıhtılasması dusuk olsun olmasın ıstenıyormus.Soyle ornek vereyım ben ılk denemede hamıle kalmıs olsaydım ve bende kanpıhtılasması sorunu olmus olsaydı,ben Adanaya dondum ve gebelıgım devam ederken dusuk yaptım.Bunun neden kaynaklandıgını arastırma yoluna gıtmektense onceden onlem almak ıcın kan sulandırıcı ıgne yada hap verılebılıyormus hamılelıkte.
Ben 4 kez kontrole gıttım yumurta takıplerımde ve son gıttıgım kontrol harıc hıc kan alınmadı.Buda benım garıbıme gıtmıstı Cem beye sordugumda yumurtalarına ultrasonda baktıgımda normal gelısıyor gerek yok kan tahlılıne dedı bana cok sacma geldı.
Herneyse ben tedavım negatıf sonuclandı dıye kotulemek ıstemıyorum pozıtıf sonuc alan arkadaslarımızda var.Merkez ve doktor ıyı ama kalabalıktanmıdır yoksa ustunkoru yapılan tedavıdenmıdır bılmıyorum ama benım embrıyolarımın bırıncı kalıte oldugu soylendı ve resmını bıle verdıler.Burada bır merkezde resmı gosterdıgımde embrıyonun bırıncı kalıte gıbı durmadıgı soylendı.
Yanı ozetle sunu soyleyım Cem bey benım embrıyonun tutmayacagını bıle bıle transfer yaptı ve umutlanmamızı sagladı.Yanı acık konusmak yerıne umut verdı.

bende arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum 3 tüp bebek tedavimde negatifle sonuçlandı banada rahim kalınlığından hiç bahsedilmedi,kan testi 3 tedavimde bir kere yapıldı,bende olmadı diye değil ama kafama takılan soru işaretlerinden konuşuyorum.ayrıca kullanılan ilaçlarında yeterli verildiğini düşünmüyorum araştırdığım kadarıyla.

evet numarasını verirsen sevinirim ayrıca kalacak yerimyok orda ama konuk evkeri varmışnasl uygun mu

Selam herkese, bende Cem beyin hastayım. Yapılan yorumların bazılarına katılmıyorum. Cok yogun oldugu dogru, cunku isini iyi yapan bir doktor ancak yogun olmasına ragmen muayenelerde oldukca acıklayıcı ve guven verici sohbetler yapabiliyorum. Cok onemli olmadıgı sürece asistanı Arzu hanımı arıyorum o Cem beye sorup dönüyor. Cok acil durumlarda da ne zaman arasam Cem beye ulaştım yada kendisi kısa surede geri dondu.Suan doktorumu kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…