çok mutluyumm HA-Mi_LE-YİM......ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIM MELEK KOKULUM GELDİ.....işte bu cümleleri söylemek istiyorum bende...Rabbim İnşallah dualarımı kabul eder..Umarım hepimiz bu cümleleri en yakın zamanda söyleriz...ayyy heyecanlandım valla bu cümleleri yazabilecekmiyim acaba:)))
canım yaaa birden gerçek sandım nasıl da heyecanlandimhiiiiç merak etme, tedavi için maddi imkanı olupda çocuk sahibi olamayan insan yok denecek kadar az, er yada geç bu iş bi şekilde oluyor o yüzden sadece iiiinnnnaaaaannnnn
arkadaşlar yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de cem beyin yanında olucam hepinizin duasını bekliyorum
Cnm tedavin hayırlı olsun.İnşallah herşey yolunda gider ve güzel sağlıklı meleğine kavuşursun.Bende bir aksilik olmazsa yaklaşık bir hafta sonra başlayacağım.Benim de üçüncü denemem.Senin ikincisi dondurulmuş muydu?Ayyyyy benim heyecanım başlamıştı senin yazdığını okuyunca heyecanım bir kat daha arttı.Aklımıza olumsuz şeyler getirmek yasakkkk.Hep olumlu düşünelim tamam mı? Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere ve bize demutluluğu mutluluğu yaşatsın
Herkesi öpüyorum
Herkese kucak dolusu sevgiler mutlu günler
arkadaşlar yarın başlıyoruz 3.tedavimize saat 2 de cem beyin yanında olucam hepinizin duasını bekliyorum
Gizemcım ya bız ne yapalımBIze hıc gelmedı
Ama umudumuzu yıtırmeyecegız tabı kı yola devam:)))))
Gizemcım ya bız ne yapalımBIze hıc gelmedı
Ama umudumuzu yıtırmeyecegız tabı kı yola devam:)))))
Sonbahar, icini ferah tut, insallah ikisi de sana siki siki tutunacaklar canim.
Tugdemsu, biz de seni opuyoruz.
Herasles, sana oradaki Bulent Bey'i tavsiye etmistim ya, bu bekleme surecinde bir de ona gitsen nasil olur, gercekten cok basarili ve cok arastirmaci-gazeteci bir doktor ve hastasi ile herseyi yasayan bir doktor, boylesi az bulunur. Sana bahsettigim arkadasim Istanbul'da yasamaina ragmen detayli ultrasona O'na gitti. Hic umutsuz olma lutfen, umudun oldugu icin buradasin.:13:
Gizemm, o cumleleri kuracagin gunler de gelecek, hem de cok yakinda, yeterki umudunuzu kaybetmeyin. Her ne kadar ben 3 ay kadar filan hamileyim bile diyemedim, soylemekten korktum bir sey olacak diye....Cok uzun sure ugras verince insan her seyden endise duyuyor. Ama simdi hamileyim diyorum cok sukur, darisi sizlere insallah.
Ismini yazamadagim arkadaslara sevgiler....
Sonbahar, icini ferah tut, insallah ikisi de sana siki siki tutunacaklar canim.
Tugdemsu, biz de seni opuyoruz.
Herasles, sana oradaki Bulent Bey'i tavsiye etmistim ya, bu bekleme surecinde bir de ona gitsen nasil olur, gercekten cok basarili ve cok arastirmaci-gazeteci bir doktor ve hastasi ile herseyi yasayan bir doktor, boylesi az bulunur. Sana bahsettigim arkadasim Istanbul'da yasamaina ragmen detayli ultrasona O'na gitti. Hic umutsuz olma lutfen, umudun oldugu icin buradasin.:13:
Gizemm, o cumleleri kuracagin gunler de gelecek, hem de cok yakinda, yeterki umudunuzu kaybetmeyin. Her ne kadar ben 3 ay kadar filan hamileyim bile diyemedim, soylemekten korktum bir sey olacak diye....Cok uzun sure ugras verince insan her seyden endise duyuyor. Ama simdi hamileyim diyorum cok sukur, darisi sizlere insallah.
Ismini yazamadagim arkadaslara sevgiler....
Herkese merhaba, testlerim yapıldı kansızlık çıktı maalesef bu aslında benim bir ömür yaşadığım bir sorun ama ilk hamileliğimde şans eseri 11 di şimdi 9.9. günde iki kere demir ilacı verdi Cem bey, onun dışındaki sonuçlar iyi, bebiş de şimdilik iyiinşallah Allah isteyen herkese yaşatır bugün yıllardır gebelik testi almaya gittiğim bir eczane var artık benden yılmışlardı herhalde oraya vitamin almaya gittim kendimi okadar garip hissettim ki anlatamam. Meğerse ne günler yaşamışız, ne badireler atlamışız kaç yıldır, Allahım bana bunun mükafatını inşallah ekimde verecek... dualarım hepinizle yeni tedaviye başlayacak herkese bol şans diliyorum, herkes mis kokulusunu kucaklar inşallah
bebekdls canım hayırlı uğurlu olsun tedavin, heyecan yine başlıyor,, dizi film gibi olduk yawww, tam durgunlaşırken bir aksiyon, 2-3- tedaviler başlıyor,, süperrr,,,evet evet biz bunu film gibi düşünelim, herkes rolünü üstlensin ve oynasın
Yaşaaaasıııınnnn!!!!Haberleri bekliyoruz burdan :)))Hem üzülme benim yumurtalar olması gereken yerdeler ama yinede 5 tane toplandıBakma şimdi güldüğüme salya sümük ağlayan bir tiptim aslında arkdadaşlarım bilirler,
Ama Zarpdenizciğimin sözü aklımdan hiç çıkmaz...Hepimiz içinde geçerli bu''bize sadece bir adet sperm, 1 adet te yumurta gerek bu iş için''''sonrasııı dünyalar tatlısı :)))
bebekdls, bol sanslar simdiden, bu tedavi sana bebegini getirsin.
Herasles, cok iyi yapmissin, devam et canim. Umarim orada basarili olursunuz ve oradan devam edersiniz.
Tugdemsu, aferin sana, yumurta ve sperm sayisina takilmak yokkkkk, dersini iyi calismissin. Simdi ne asamadasiniz?
Arkadaslar umudunuzu kaybetmeyin, bebeginiz bir yerlerde sizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?