Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ben dada önce iki defa tüp denedim ve her gitmemde mutlaka kan aldılar e2 ye bakmak için. bencede bakılmalı.
senin embriyolarının 1. kalite denipte 1 kalite olmaması ise labaratuvarın sorunu aslında.
ya ben şaşırdım kaldım kime gideceğimi.
rahim duvarı konusuna gelince de bunu her hastane böyle yapıyor sen sorarsan söylüyorlar sormazsan kimse tınmıyor bile

kızlar günaydın, öncelikle hastane ve cem bey ile yazılanları okuyunca çok üzüldüm. rahim duvarı kalınlığı zaten normalde her kadının yaşadığı bir problem değil, ayrıca bize dünya kadar ilaç veriliyor ve bu ister istemez rahim duvarımızın en uygun düzeyde kalınlaşmasını sağlıyor, ilaç verilmese de her ay sağlıklı olan bir kadında bu zaten oluyor, bununla ilgili problem yoksa zaten üzerinde durulan bir konu değil, yani rahim duvarı gereğinden fazla kalın veya ince ise bu irdeleniyor ve tedavi ediliyor, ikincisi hangi başarılı doktora gitseniz aynı şeyle karşılaşırsınız burası istanbul türkiyenin dörtbiryanından gelenler bile var doktorlara, ister istemez her başarılı doktor yoğun oluyor ama bu işlerini düzgün yapmadıkları anlamına gelmiyor, üçüncüsü hearlesin bahsettiği kan pıhtılaşmasıi toksoplazma ...vs gibi testleri hastada düşük..vs gibi şeyler olmadıkça istenmiyor, normal yapılan düşüklerde bile 3 kere üstüste olursa inceleme yapılıyor, ben hiçbir tüp bebek ilk kez denenirken bu tip testlerin yapıldığını duymadım, bunların nasıl sizden istemediler gibi yaklaşımları olan doktorlar var ise de tamamen taraf çekmek için yaptıklarını düşünüyorum. % 50 55 ten fazla şans veren var ise de bunların hepsi aldatmaca tüp bebekte herşey nekadar sorunsuz da olsa 50- 55 den fazla şansınız olamaz. sırf göz boyamak titiz doktor izlenimi vermek için gereğinden fazla test isteyen doktorlar maalesef var. e2 kan testini de iyi merkezlerde tüp bebek yaptırmış arkadaşlarımın hiç birinden 1-2 kereden fazla istememişler. bende 1 kere verdim. her gidişte kan vermek ve hormona bakılmak eğer hormon probleminiz yoksa yapılmıyor, belki pkolu hastalara yapılıyor olabilir.

bu işte biraz tevekkülcü olun fazla didikleyip kendinizi yormayın, merkezinize ve doktorunuza kim olusra olsun karar verdikten sonra güvenin ve gerisini önce Allah'a sonra onlara bırakın. kimseyle kıyaslamaya girmeyin. benin önerilerim bunlar umarım herkes emeklerinin karşılığını alır sevgler

Suyasemcıgım bende senın yazdıklarına katılmıyorum.Cunku kan pıhtılasması testı ben gebelık yasayıp ılla kı dusuk yaptıktan sonra mı ıstenmelıydı sence?Yanı ben Istanbul ılınde yasayan bır hasta degılım.Gebelık olusmus olsaydı , bende pıhtılasma sorunu olmus olsaydı ve ben bu sebeple dusuk yapmıs olsaydım bunun nedenı bıle anlasılmazdı buyuk ıhtımalle yanı sansa mı bırakmalıyız detaylı inceleme yapılmasın diye?Bence bu testler göz boyamak için değil gercekten hastaları ıle bırebır detaylı sekılde ılgılenen ve acıklama yapan doktorların ınsıyatıfınde oldugu ıcın yapılıyor.Sunu da belırtmek ısterım kı yasadıgım yere gıttıkten sonra Memorıal gıbı buyuk bır merkez benım kanamam basladıgı halde Cem beyın mesgul oldugunu ve sekreter hanımın bana soyle yapın boyle yapın demesıyle mı basarılı oldugunu savunuyor.Ben bunu kabul etmıyorum.Hatta bana aynı gun ıcerısınde Cem bey kesınlıkle donus yapmadı.Aynı zamanda bana Adanada kı merkezım pko ya yatkın bır yapım oldugunu da soyledı.Yanı tam olarak sana pko hastası dıyemem ama yumurtalıklarında 10 dan fazla folıkul gorunuyor ıstersen bırlıkte sayalım diyip benimle birlikte ultrason ekranında folıkul saydı.11 tane folıkulum oldugunu saydım kendı gozlerımle gordum yanı.Ama memorıale gıttıgımde Cem beye sormadan yumurta sayımı bıle net soylemezken opudan sonra dedıgı rakamın altında sayıda yumurta toplandı.Bahsettıgım bu merkez bana asla su kadar sansın var yok %50 %55 gıbı bır rakam vermedı.Her tup bebek tedavısı bır denemedır ve her denemenın olumlu yada olumsuz olması soz konusudur dedı.Sonuc olarak ılerıde bu merkezde deneme yaptıgım zaman sonuc yıne olumsuz olsa bıle en azından neden olumsuz oldu yanıtını da alabılecegımı dusunuyorum.
Memorıal ve Cem bey ıcın her zaman da dıyorum gercekten ıyı bır merkez ve gercekten ıyı bır doktor.Ama ben kendı adıma cevaplanmayan sorular ve yapılmayan detaylı testler hakkında fıkrımı degıstırmeyecegım.

Son düzenleme:
Herasles, sen kendine göre kötü bir tecrübe yaşamışsın ve ateş düştüğü yeriyakar. Haklısın. Senin tercihin doğrultusunda bir karşılık almamışsın, doktorlar cogu zaman herşeyi paylaşmazlar, ama bu bilmedikleri görmedikleri manasına gelmez. Hastalar en küçük bir bildirimden farklı sonuç çıkartabiliyorlar, umutlanabiliyor yada demoralize olabiliyorlar. Bunu hepimiz yaşıyoruz. özellikle bizim gibi bu sorunu yaşayan kadınlar cok hassas oluyorlar ve bu tedavi güven işi.
Doktoruna güvenmek inanmak çok önemli.
Sen bunu yakalayamamışsın, devamlı bulunduğun şehir ile İstanbul arasında bir karşılastırma yapıyorsun en son söylediğinden yola çıkarak sanki kendi şehrinde tedavi olmuş olsan daha çok tatmin olacağın ve kendini daha güvende hissedeceğini düşünüyorum.
Burada, ben dahil Cem beyin umut ve care oldugu birçok hasta var. Benimde ikinci doktorum diğer doktorumda yapılan işlemleri Cem bey yapmadı, dogal akısına bırakmaktan yana oldugunu söyledi ve ben dahi ilk tedavimde gebe kaldım, ama dıs gebelik ile sonuclandı. ve bayram günü nöbetçi doktor oldugu halde Cem bey yurtdısından gelir gelmez hastaneye geldi ve beni kendi görmek istedi ve tedavime basladı. Daha bunun gibi hastası oldugum süre içersinde yasadıgım ilgi ve alakasına yönelik çok tecrübem var. Sana dönüş yapmadı ise bunun gerçekten bir sebebi vardır. Beni tanımıyor etmiyordu, ben sadece senin veya diğerleri gibi hastasıyım. Ben doktoruma çok güveniyorum. Gene onun takibi ile bu işi deniyorum.ÇOk yogun bir doktor haftanın 7 günü çalışıyor. Farklı sehirlere gidip seminerler veriyor, tedaviler yapıyor. Açıkçası doktorumun hakkının yenmesine içim razı gelmedi. Allah en yakın zamanda seninde, isteyen herkesinde yüzünü güldürür umarım.

minimosh canım ben Cem beyın cok ıyı bır ınsan ve cok ıyı bır doktor oldugunu ve ılgısınden cok memnun kaldıgımı dıle getırdım tum mesajlarımda.Daha dıkkatlı okumanı rıca ederım.Ben Cem beyı kotulemıyorum , tedavımde sadece atlanan bazı seyler oldugunu ve kafamda bırcok soru ısaretı kaldıgını soyluyorum.Belkı benım gıbı dusunen de bırcok hastası vardır buna da emınım ama buraya yazmak konusunda benım kadar cesaretlı degıllerdır dıye dusunuyorum.Aynı zamanda belkı de bana aynı gun donus yapmamasının sebebı sekreterının benım aramamı gec ıletmıs olmasında veya cok yogun olmasından da kaynaklanmıs olabılır.Bunu bılemem ama cok kalabalık olan tup bebek merkezlerının bu ılgısızlıklerı yapabıldıklerıne sahıt oluyorum ve bırcok yerde bunu yasamıs ınsanların tecrubelerını okuyorum.Ayrıca yıne oncekı mesajlarımda belırttıgım gıbı tedavılerınden cok memnun kalan ve suan hamıle olan bırcok hastası var Cem beyın.Bu bır basarıdır.Ben Cem beyın ve memorıalın basarısı konusunda da bırsey soylemıyorum.Allah razı olsun elınden gelenı yapmıstır muhakkak buna hıc suphem yok.Ama senınde dedıgın gıbı belkı de bulundugum sehırde bulunan bır merkeze ılerıde bu tedavıyı denemek belkı de aklımdakı soru ısaretlerının kalkmasına ve kendımı daha ıyı hıssetmeme yardımcı olabılır bunu zaman gosterır.

Buradakı yanlıs anlasılmalardan ve bana karsı yapılan olumsuz elestırılere karsı da artık bu topıkte bulunmayacagımı da belırteyım.

Herkese tedavısınde basarılar.

Artık Cem beyden tedavi görmeyeceksen ayrıl tabii ama ben kendi adıma kişisel veya kötü birşey yazmadım. Kırdıysam seni üzgünüm. Sadece cok hassas oldugumuzu ve gerçekçi olmamız gerektiğini düşünüyorum. sana bundan sonraki tedavinde ve süreçlerde gönülden başarı ve sans diliyorum.Umarım Allah içine sindirir ve gönlüne göre verir. Böylelikle bu yazılanların, konusulanların hepsi bir anı olarak kalır. Bol şans

cem beyin hastası olan herkesin olumlu şeyler mi yazması gerekiyor,bu forum yaşadıklarımızı paylaşmak için değilmi,ya olumsuz şeyler yaşamışsak o zaman ne olacak.Bunu bilelim ve bizde ona göre hareket edelim.

canım ben daha önce iki tedavi gördüm .ilkinde yumurta toplanana kadar hergün diğerinde ikgünde bir gittiğimde her seferinde kan verdim. e2 için. ve iki günde bir ikiye katlaması gerektiğini bildiğim için kendimde takip edebildim haliyle. her merkez aynı değil yani. cem bey le ben de görüşmeye gittim. çok olumlu geldi bana .

MERHABA ARKADAŞLAR,
BENDE CEM BEY DE TEDAVİYE BAŞLADIM. UZUN PROTOKOL YAPILACAK. iSTANBULA UZAK BİR İLDE OLDUĞUMUZ İÇİN BURDAKİ BİR DR TAKİPLERİMİ YAPACAK. BİZ CEM BEYLE HİÇ YÜZ YÜZE GELMEDİK. ANCAK DİREK CEP TELEFONUNDAN İSTEDİĞİM HER AN ULAŞABİLİYORUZ. aYRICA SAÇMA SAPAN SORULARIMIZI BİLE CEVAPLIYOR. bENİM BU 2. DENEMEM OLACAK. İLKİNİDE YİNE ÇOK TANINMIŞ BİR HASTANEDE DENEDİK AMA OLMADI. TEHŞİSİMİZ SEBEPSİZ İNFERTİLİTE. HAFTAYA GONAL F LERİ KLLANMAYA BAŞLAYACAĞIM SANIRIM. bENİMLE BİRLİKTE TEDAVİYE BAŞLAYAN YADA BAŞLAYACAK OLAN ARKADAŞLAR VARMI.? iZLENİMLERİ NELER ? PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTERİM.

Hoşgeldin emnbhr,
Sana tedavinde bol sans diliyorum. Bu arada hangi şehirden geliyorsun? ve geldiğinde nerede kalacaksın? Tacrübelerini buradaki arkadaslarla paylaşırsan faydalı olabilir. Çünkü sehirdısından cok hastası oluyor, yada hastası olmayı düşünenlere yardımcı olur. Bende Cem beyin hastasıyım ama tüp bebek tedavisi görmüyorum yumurta takibi olarak tedavideyim. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim çünkü benim tedavimin sonunun nereye gideceği belli olmaz.

Ben mardinden gelicem canım. Henüz tarihi belli değil ama nisan başı gibi sanırım. Ben transfer gününe kadar bir arkadaşımda kalacağım. Transfer sonrasında da 3 gün dinlenmeyi düşünüyorum . Doktorlar gerek yok diyo ama ne bileyim ilk denemede tutmayınca daha tedbirli davranmak istiyoruz. Bu sebeple bir otelde yada Ataşehirde bulunan öğretmen evinde kalmayı planlıyorum. Umarım tedavilerimizde başarılı sonuçlar alırız. Çünkü çok yıpratıcı bir süreç.

arkadaşlar cem bey de co-cültür deneyen var mı içinizde?
bir faydası yok diyen doktorlar da var faydası var diyenlerde var. cem bey in bu konudaki düşüncesi nedir acaba fikri olan var mı?

Aslında bu konuda en deneyimli merkez ve doktorlar hakkında bilgileri olanlar paylaşırlarsa güzel olur.Mesela şehir dışında takibini yaptırıp, toplama ve transfer işlemlerini cem beye yaptırpı başarı elde eden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…