Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

galiba basarı elde edenler burayı unutuyor. bencede tecrübeleripaylaşmakta fayda var. Ama benim gözlemlediğim burada tedavi sürecinde olanlar vetya olacaklar mevcut. En azından suanki takip grubu kendi tecrübelerini paylaşırsa bencede faydalı olur

Arkadaşlar uzun süreden beri siteye giremiyorum sebebide işyerinde çok girilen siteleri yasakladıklar..Evdede pc bozuk uzun zamandır..Sizlerden uzak kaldım..Gerçi arkadaşlarla telefonda konuşabiliyoruz ama umarım herkes iyidir...Giremediğim için güncel konuları takip edemiyorum bende cem beyde 2 tüp denememde gebe kaldım..Cem beye güvendik herzaman..suan 6 aylık hamileyim herkese inaşşallah allah yaşatır..soru sormak isteyen olursa özelden cep tel.verebilirim..çünkü siteye giremiyorum sürekli ....Herkese tedavileri olumlu sonuçlanır inşallah

Arkadaşlar selam
bende Cem bey ile ilk aşılama denememde ikiz hamile kalma şansını yakaladım.
Daha önceki sayfalarda tüm düşünce ve tecrübelerimi paylaştım ama tabiki bişey sormak isteyen olursa burdan yada özelden ben hertürlü soruya cevap vermeye hazırım.
Cem Bey çok iyi bilgili ve güvenilir bi doktor.
O na giden ve gidecek olanların içinin rahat etmesini isterim.

allah hepinizin bu istediğini karşılıksız bırakmasın inşallah ben yaşadım tarifi yok bu mutluluğun Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh
çünkü çok zor bi sınav...

sonnbahar

Son düzenleme:

Süper :) peki takibini de Cem beyde mi devam ediyorsun?
Yani dogumuda kendisi mi yapacak. ben biraz o kısımları merak ediyorum. Tüp bebek üzerine yogunlasan bir doktor oldugundan gebelik süresince cok verimli olamayacağı ile ilgili yorumlar vardı. Bunun dogruluk payını merak ettim.

sonnbaharaynı sekilde sana da sorucam hamileleiğin süresince de Cem beye mi devam ediyorsun?

Canım eşinin değerleri nasıldı? aşılamada şans düşük normalde biliyorsun.Ama tebrik ediyorum, hayırlı ugurlu olsun...

canm ben de sorayım.
transferden sonra hangi ilaçları veriyor cem bey?

bende cem demirelin hastasıyımm 2010 yılında tüp bebek yaptırdım cem bey o zaman kadı köy acı bademdeydii hamdolsun ilk denemede bebegim tuttu şimdi 3 aylık dünya tatlısı bir kızımm var rabbim isteyen her kese nasip etsin bu güzel duyguyu inşşşş tedavi sürecinde olan arkadaşlarıma bol şanlar diliyormmm allahım emeklerinin karşılıgını boşa çıkarmasın inşşşş

allahım nasip kısmet ederse kızım 1 yaşına girdigi zaman tekrar tüp bebek yaptırcam saolsun cem bey bizi hiç ıhmal etmedi ben o hastaneden ayrıldıktan sonra acıbademde devam ettim doguma kadar ordaydım ama cem bey saolsun bizi arayıp kız hakkında bilgi aldı sürekli
kızlar bir şey sorcam orda tüp bebek fiyatları ne kadar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim gerci daha bebek yaptırmaya çok zamanım var ama olsun ona göre şimdiden kendimi hazırlıyımmm

sonnbaharaynı sekilde sana da sorucam hamileleiğin süresince de Cem beye mi devam ediyorsun?

hayır canım çok istememe rağmen özel sağlık sigortam olmadığı için cem bey'e devam edemedim.
zaten biz nasılsa bi şekilde doğururuz önemli olan o tedavilerine yoğunlaşsın bence olmayanları çocuk sahibi etsin bir an önce benim gibi Allahın izniyle
şimdi özel balat hastanesine devam ediyorum hem evime yakın hem de memnunum

Canım eşinin değerleri nasıldı? aşılamada şans düşük normalde biliyorsun.Ama tebrik ediyorum, hayırlı ugurlu olsun...

eşimin sonuçları güzel çıkmıştı zaten onda bi sorun yoktu sorun bendeydi yumurtam yokken ilaçla büyütüldü
eşimin test sonucu 100 milyondu
benimde gelişne tüm yumurtaların içinden ikitanesi 22 mm geçince ikiz oldu

slm arkadşlar....bende pazartesi cem beyle görüşmeye gidicem...inşlh ben de bebişimi kucuma alırım....cem beye çok inanı yorum...burda yazan sizler sayesinde..... hastaya karşı ilgisi nasıl.....ücretli yaptıran var sa ne kadar tuttu ..yazarsa sevinirim.....................

canı yazmadın...merak etti sonuç ne inşlh tutmuştur bebişlern..........

maalesef pikocummm negatifle sonuçlandı ben de memnunnum cem beyden 1 hafta 10 güne kadar bizde gidicez cem beye bu sefer dondurulmuşlarla denicez inşallah belki seninle de karşılaşırız görüşmek üzere

canım iyi bi doktor gerçekten ben eski hastasıyım biraz sakin mizaçlıdır ücrete gelince biz de ücretli yaptırdık 1900 euro artı ilaçlar tutuyo

Sevgili arkadaşlar hatırlarsınız belki beni arada yazardım.
40.5 yaşındayım iki tüp denedim olmadı. ve son iki aydır yumurtam nerseyse yoktu. geçen ay bir tane vardı. doktor oda büyümemiş dedi. meğer o yumurtam adetin son günlerine doğru büüyümüşte çatlamış bile.veee hamileyimmmm çok şükür rabbime. şimdi en büyük endişem kalp atışını alırmıyım çok korkuyorumm. hamilelerimiz lütfen dua edin bana neolurrr...
sonbahar sendin sanırım canım 1000 defa bunları söylemem gerektiğini belirten ayy hatırlamadıysam da o arkadaşa sonsuz teşekkür ederim. şubatta tamamladım. SAT MART 3 e göre hamileyimm. çok şükür rabbime.

Merhaba arkadaşalar;
yağmursesi nickimi bir sorundan ötürü iptal etmiştiım. anca daha sonra sisteme geri dönmek istediğimde bu nickimi kullanmam münkün olmamıştı. ben de Gabrielle ile üye oldum. ancak birsüre sonra baktım bu nickim aktif olmuş ben de diğerini silip bununla devam etmeye karar verdim sevgiler...

maalesef pikocummm negatifle sonuçlandı ben de memnunnum cem beyden 1 hafta 10 güne kadar bizde gidicez cem beye bu sefer dondurulmuşlarla denicez inşallah belki seninle de karşılaşırız görüşmek üzere
aahh canım ya üzülme RABBİM hayırlısını bilir...inşlh bi dahaki sefere.....bende yarın görüşmeye gidicem..nasipse mayısta yaptırcam .....

canımmmmmm tebrik ederim yaradanın mucizeleri hiç bitmiyor önce inanmak gerek hep söylüyorum, ben de o duaları etmiştim sonbaharcım sağolsun tedavi aşamasında bana bunlarla inanma gücü verdi ve bebişime şu an 3.5 aylık hamileyim. önce Allah'a sonra Cem Bey'e sonsuz teşekkürler

bak ama sen ben sonbahar bu duayı ettik hamileyiz var bence bir keramet. dua et ne olursun bana kalp atışını da hayırlısıyla duyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…