Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Yağmursesi iyi akşamlar..online görünce sormak istedim.mayısta cem bey ile tedaviye başlıycaz. biraz heyecanlıyım. tedavinizi kim yaptı?bir de sperm sayısı ve hareket azlığı var. Siz de problem neydi acaba?

canım ben tedavi görmedim doğal geldi bebeğim.
problemimizde yoktu sorun benim yaşımdı:) çok şükür rabbim uygun gördü. darısı başına canım

eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek

iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar

maşallahh bende o günleri görebilecek miyim:) çok korkuyorum ne olur dua et olur mu kalp atışını duyayım...

canım ben sana ve buradaki diğer arkadaşlara yeni hamile kaldığımda abdest alıp tek tek isimlerinizi söyleyerek çok dualar ettim sen merak etme kalp atışını da hayırlısı ile duyacaksın endişelerini çok iyi anlıyorum ben bile hala inanamıyorum, bu endişeler bende epey bir sürdü her hafta bebeğim iyimi diye doktarlara gittim bak Allah kısmet edince herşey oluyor seninki se bir mucizeyle geldi yani kuvvetli ve sağlıklı bir bebek olacağına inanıyorum

evet mucizelere artık inanrıyoruz biz dimi suyasemcim

ben tam iki yıldır normal yoldan hiç hamile kalamadım. ama senin dediklerini yaptım bitirdim ve zaten reglim yakındı reglimi oldum bir daha da olmadım. allah bin kere razı olsun önce rabbime sonra vesile olan herkese...

bitanem yaa çok teşekkür ederim. allah razı olsun. rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.işallah kuvvetli ve sağlıklı bir bebek olur rabbim evimizi şenlendirir işallah. cümlemizinkini korusun.

slm ecinni....ben de inşlh mayısta başlıyam...görüştüm çok iyiler..bakalım hayırlısı...bu arada bol bol incir ye çok faydası oluyo yumurtalık kalitesi bakımından yani.....başarılar

bir ilgisi alakası varmı bilmiyorum ama bende tesadüfen tedaviye başlamadan hemen önce 1 ay boyunca kuru inciri kaynatıp her sabah suyunu içmiştim
bi arkadaşım bi yerde duymuştu bana sölemişti arkasından tedavi süreci başladı belkide onunda etkisi olmuştur Allah bilir
lolipoplarım artık benimle çok şükür
darısı isteyene el açıp yalvaran herkese nasip olsun inaşallahhh

arkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.2. transferim de olumsuz donuçlandı geçen hafta.ne olur yardımcı olun bana, kafam çok karışık.bizde ciddi bir problem yok.eşimin sperm kalitesi problemliydi.tedavi olduk.13 tane 1. kalite embriyo oluştu.3 ay önce ve 1o gün çnce 2 kez transfer yapıldı.ikisi de başarısız.Bende hiç bir problem yok.Embriyolar da sağlıklı.Rahim kalınlığı vs olabilecek her şey normal hatta iyi.yaşım da genç, 26 yaşındayımama olmuyor iki seferdir.Cem beye sordum, başka bir sorun olamaz mı, araştırmayacakmısınız diye,"gerek yok, aynen devam edeceğiz" dedi.azcık üsteleyecek gibi oldum, azarladı resmen.zaten hep sert, açıklama yapmıyor,soru sormaya çekiniyorum.ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmelimiyim, bu durum, verdiği cevap normal mi?benimle aynı durumda olan var mı?Lütfen cevap verin?

Merhaba bende cem beyde 2 transfer oldum sorun aynı seninki gibi ,bizimde embriyolar sağlıklı idi bizde ilkinde olur diye düşünüyorduk fakat olumsuz sonuçlandı.Cem bey aslında sert bi insan değil ama belki o gün sana öyle denk gelmiş olabilir. Bende Cem bey'in bı konuda uzman bir doktor olduğunu düşünüyorum ve onunla devam etmeyide düşünüyordum aslında, fakat ASM Aydın Arıcı'danda çok memnun olan arkadaşlar var ben orda 3.deneme yapmaya karar verdim. Canını hiç sıkma derim biraz araştır gönlün hangisine yatarsa onda devam edersin.

merhaba ben de cem beyin hastasıyımm çok şaşırdım sana öle cevap vermesine hayy allahh benim de 2. ve 3. tüp bebek tedavilerim negatif oldu şimdi dondurulmşularla denicezzz ama ben kendisinden çok memnunum ama eğer senin aklmına yatmasıysa bişey diyemem hayırlısı olsun

Arkadaşlar hepinize merhaba ... Ben de sizler gibi bu yollardan geçmiş bir anneyim..Allahıma şükürler olsun ki 4 yıl önce ikizlerime hamile kaldım ve badireler atlatarak oğullarımı dünyaya getirebildim:))Bu topiği arada sırada takip ediyorum ,anlayacağınız üzre doktorumuz aynı kişi Cem Demirel..Benim zamanımda kendisi acıbadem sağlık grubundaydı-inanılmaz yoğunluğu olan bir merkezdi-şimdi memorialda da durum aynı mı??Gene aşırı bir yoğunluk ve hastalara yeterli zaman ayıramama gibi bir durum söz konusu olabilir mi???Bunu sormamın nedeni ise yeniden bir çocuk sahibi olmay düşünmem...Çok kararsızım aslında hem istiyorum şiddetle hem de yaşımdan dolayı duraksama yaşıyorum(( 35 sizce ileri bir yaş mı arkadaşlar??? Suyasem sanırım sen ikinci çocuğuna hamilesin,kaç yaşındasın öğrenebilir miyim??? Bu arada tüm anne adaylarını tebrik eder ,tedavi sürecinde olanlara bol şans ve sabır dilerim...Allah yardımcınız olsun...Sevgiler...

sağolun arkadaşlar cevaplar için.cem bey "başka doktorlar gibi sırf iş yapıyo görünmek için gereksiz testler mi isteyim senden" filan dedi, belki de haklıdır, bilemiyorum ama unuttuğu bir şey var.o yüzlerce hasta gördüğü için bu sorulara cevap vermekten sıkılmış olabilir ama ben hayatımda ilk kez bunlarla muhatap oluyorum.Bilmemem gayet normal.bu tedavide doktora güvenmek önemli.o yüzden biraz düşünücem

merhaba.evet, cem bey memorialde de çok yoğun ve hastalara zaman ayırmakta zorlanıyor.yorgunluktan bazen çökmüş halde görüyorum.35 yaş tedavi olunabilecek bir yaş.çok geç sayılmaz.başlamalısın bence

Son düzenleme:
Nishada, iki transferin olumsuz sonuçlandığında cem bey sana da böyle mi söyledi, yani "araştırmaya gerek yok, aynı yöntemle devam edicez" mi dedi, başka yerler de böyle mi söylüyo, görüştün mü sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…