bak ama sen ben sonbahar bu duayı ettik hamileyiz var bence bir keramet. dua et ne olursun bana kalp atışını da hayırlısıyla duyayım
Merhaba arkadaşalar;
yağmursesi nickimi bir sorundan ötürü iptal etmiştiım. anca daha sonra sisteme geri dönmek istediğimde bu nickimi kullanmam münkün olmamıştı. ben de Gabrielle ile üye oldum. ancak birsüre sonra baktım bu nickim aktif olmuş ben de diğerini silip bununla devam etmeye karar verdim sevgiler...
Yağmursesi iyi akşamlar..online görünce sormak istedim.mayısta cem bey ile tedaviye başlıycaz. biraz heyecanlıyım. tedavinizi kim yaptı?bir de sperm sayısı ve hareket azlığı var. Siz de problem neydi acaba?
Yağmursesi tebrik ederim...Çok sevindim..Benımde bebiş 7 aylık oldu hala inanamıyorum...Herkese çoook dua ediyorum.
maşallahh bende o günleri görebilecek miyim:) çok korkuyorum ne olur dua et olur mu kalp atışını duyayım...
canım ben sana ve buradaki diğer arkadaşlara yeni hamile kaldığımda abdest alıp tek tek isimlerinizi söyleyerek çok dualar ettim sen merak etme kalp atışını da hayırlısı ile duyacaksın endişelerini çok iyi anlıyorum ben bile hala inanamıyorum, bu endişeler bende epey bir sürdü her hafta bebeğim iyimi diye doktarlara gittim bak Allah kısmet edince herşey oluyor seninki se bir mucizeyle geldi yani kuvvetli ve sağlıklı bir bebek olacağına inanıyorum
ben tam iki yıldır normal yoldan hiç hamile kalamadım. ama senin dediklerini yaptım bitirdim ve zaten reglim yakındı reglimi oldum bir daha da olmadım. allah bin kere razı olsun önce rabbime sonra vesile olan herkese...eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek
iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar
bitanem yaa çok teşekkür ederim. allah razı olsun. rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.işallah kuvvetli ve sağlıklı bir bebek olur rabbim evimizi şenlendirir işallah. cümlemizinkini korusun.canım ben sana ve buradaki diğer arkadaşlara yeni hamile kaldığımda abdest alıp tek tek isimlerinizi söyleyerek çok dualar ettim sen merak etme kalp atışını da hayırlısı ile duyacaksın endişelerini çok iyi anlıyorum ben bile hala inanamıyorum, bu endişeler bende epey bir sürdü her hafta bebeğim iyimi diye doktarlara gittim bak Allah kısmet edince herşey oluyor seninki se bir mucizeyle geldi yani kuvvetli ve sağlıklı bir bebek olacağına inanıyorum
slm ecinni....ben de inşlh mayısta başlıyam...görüştüm çok iyiler..bakalım hayırlısı...bu arada bol bol incir ye çok faydası oluyo yumurtalık kalitesi bakımından yani.....başarılarYağmursesi iyi akşamlar..online görünce sormak istedim.mayısta cem bey ile tedaviye başlıycaz. biraz heyecanlıyım. tedavinizi kim yaptı?bir de sperm sayısı ve hareket azlığı var. Siz de problem neydi acaba?
arkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.2. transferim de olumsuz donuçlandı geçen hafta.ne olur yardımcı olun bana, kafam çok karışık.bizde ciddi bir problem yok.eşimin sperm kalitesi problemliydi.tedavi olduk.13 tane 1. kalite embriyo oluştu.3 ay önce ve 1o gün çnce 2 kez transfer yapıldı.ikisi de başarısız.Bende hiç bir problem yok.Embriyolar da sağlıklı.Rahim kalınlığı vs olabilecek her şey normal hatta iyi.yaşım da genç, 26 yaşındayımama olmuyor iki seferdir.Cem beye sordum, başka bir sorun olamaz mı, araştırmayacakmısınız diye,"gerek yok, aynen devam edeceğiz" dedi.azcık üsteleyecek gibi oldum, azarladı resmen.zaten hep sert, açıklama yapmıyor,soru sormaya çekiniyorum.ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmelimiyim, bu durum, verdiği cevap normal mi?benimle aynı durumda olan var mı?Lütfen cevap verin?
arkadaşlar merhaba.ben yeni üye oldum.2. transferim de olumsuz donuçlandı geçen hafta.ne olur yardımcı olun bana, kafam çok karışık.bizde ciddi bir problem yok.eşimin sperm kalitesi problemliydi.tedavi olduk.13 tane 1. kalite embriyo oluştu.3 ay önce ve 1o gün çnce 2 kez transfer yapıldı.ikisi de başarısız.Bende hiç bir problem yok.Embriyolar da sağlıklı.Rahim kalınlığı vs olabilecek her şey normal hatta iyi.yaşım da genç, 26 yaşındayımama olmuyor iki seferdir.Cem beye sordum, başka bir sorun olamaz mı, araştırmayacakmısınız diye,"gerek yok, aynen devam edeceğiz" dedi.azcık üsteleyecek gibi oldum, azarladı resmen.zaten hep sert, açıklama yapmıyor,soru sormaya çekiniyorum.ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmelimiyim, bu durum, verdiği cevap normal mi?benimle aynı durumda olan var mı?Lütfen cevap verin?
evet mucizelere artık inanrıyoruz biz dimi suyasemcim
evet şekerim :)) bu arada ikili test sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?