Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

herkeze selam yarın sabahtan dondurulmuşlar için cem beyde tedavimize başlıyoruz yarın orda olacak olan var mıı PİKOCU sanırım sen de 20 sinde gidecektinn

hayırlı olsun cnm bende yarın transfer ıcın ordayım sabah 10 da bugun aradılar 11 olmuslargorusmek uzere ama nasıl goruscez tanıcaz bırbırımızı

hayırlı olsun cnm bende yarın transfer ıcın ordayım sabah 10 da bugun aradılar 11 olmuslargorusmek uzere ama nasıl goruscez tanıcaz bırbırımızı

ölee miii canım hayırlı olsun ben de tam o saatte orda olucam ben esmerim saçlarım kat kat omuz hizasında 1 65 boyundayım sen de biraz kendini tarif edersen anlarız birbirimizi bu arada sana tavsiyem çok sıkışmayı bekleme transfer için sonra çok zor oluyo biraz sıkıştığını hissedince hemşireye söle görüşmek üzere

gec oldu ama ben heyecandan uyuyamadım ben kumralım yanımda tesetturlu bı arkadasım olacak ve esımde tabıı ıns bı yerden okuma sansın olur

Son düzenleme:
Sevgili bebekdis ve kelebekgs ikinizede iyi sanslar cok duygulandim bi anda ne kadar heyecanli bi durum. Hersey cok guzel olucak inanin.hepinizi cooooooooook opuyorum kizlar.

Sevgili bebekdis ve kelebekgs ikinizede iyi sanslar cok duygulandim bi anda ne kadar heyecanli bi durum. Hersey cok guzel olucak inanin.hepinizi cooooooooook opuyorum kizlar.

canımmm ben evdeyım dondum dınlenıorum su an.1 hazıran ı beklıcem :44:ama nasıl hareket edecegımı bılmıorum cokmu yatmalıyım yurumelımıyım ne yapmalıyım:44:hemsıre ve dr larım normal hayatına donebılrısın dedı ama akıl verırmısnız:26:

Hayirli olsun kelebekgscim. Ben daha once yaptirmadigim icinbilmiyorum ama calismiyorsan en azindan 3 gun dinlen canim. Gerci sonuc belli olana kadar yatip olumsuz sonuc alanda var, ilk gunden normal hayatina donup olumlu sonuc alanda var. Ama en azindan cok agir is yapma cok hareketli olma. Icin nasil rahat ediyorsa oyle yap
canim.bu arada transfer nasildi ve dondurulmusun varmi? Baska ilac ya da igne verdilermi?

dıkkat edıorumm sureklı yatıorum zaten hayırlısı bakalım:44:transferımde 10 dk da bıttı kaldırdılar yatagıma gıttım wc ye gırmedım ben surgu ıstedım zarzor verıldı ve eve gıdebılecegım soylendı ben 2 bucuk saat yattım sonra eve bıaz agrıılarım var ama sanırım ıyıymıs agrı olayı ıns tutunurlar ılaclarıma devam edıorum ayrıca ılac verılmedı cnm.

arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum, bu süreçler çok zor benim toplamadan sonra kasık ve karın boşluğumda ödem olmuştu transfere bile acılar içinde girmiştim Allah'a çok şükür bir kızım olacakmış kesinleşti, darısı çifter çifter sizlerin başına inşallah... hepinizin güzel haberlerini alırız inşallah bol bol dua edin bu işler gerçekten vesile Allah ol deyince oluyor bu iş buna inanın... hepinize sevgiler

Son düzenleme:

tebrık ederımm allah tamamına erdırsınn

Neden donduramiycaklarmis. Kalanlari dondurmuyorlarmi hep? Bi de senin herseyini (kontroller,toplama, transfer) Cem beymi yapti?

valla 10 taneydı ve ben aradım onlar aramadılar bıle gelısımlerı bıraz gerı oldugu ıcın cozdururken sorun cıkar umutlandırmak ıstemıyoruz dedı o yuzden dondurma geregı gormuyoruz dedı ebrıyologmus konustugum:44:kontrollerde cem bey handan hnm arzu hnm baktı,toplama da sadece arzu hnmmı gordum transferde cem bey vardı

Canım merhaba
Seninle telefonda konuşmuştuk.Arkadaşın ışıl vasıtasıyla. Sağlık sektöründeyim bende. Sen çok panik yapmışsın sanırım. Sürekli yatmanın iyi bişey olmadığını söyleyeyim sana. Sonuçta kan dolaşımın için hareket etmelisin. Tuvalet içinde sürgüye falan gerek yok. Çünkü idrar yolu ile rahim yolu birbirinden farklı yerler. Sadece ağır işlerden kaçın. Yürüyüş yap ve rahat ol.Ben transferimin ertesi günü eskişehire 9. günüde 1500 km yol geldim. Yapmaman gereken şeyleri zaten hemşireler söylüyor. Çünkü senin hissettiklerini bebeğinde hissediyo bunu unutma. Tüm olumsuz düşüncelerinden beğinde etkileniyo. İyi sonuç alırsın umarım. Sevgiler...

ayyy cnmm merhabaa sevındım yazına sagolasınaynen panık yaptım cok agrılarımda vardıı ama su an hafıfledii hatta hıc yok agrım.ıyımı kotumu bılmıorum tecrubesız oldugum ıcın:26:bugun 3.gunum hep dınlendım ara ara ayaktaydım ama yarın daha cok hareketlenıcem.zaten zamanda gecmıosen nasılsın nasıl gecıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…