Atasehirde gercek dostluk guzel komsuluk kalmamis

Neden yerel konuşuyorsunuz ki bu her yer için geçerli. Ayrıca görüşseler çok görüştük sıktılar diyorsunuz görüşmeseler kimse görüşmüyor diyorsunuz siz de bir karar verin. Herkes her an müsait olamaz ki herkesin işi gücü var. Siz arayın sorun gidin belki de biraz da sizden bekliyorlardır çalışmıyor musunuz ev hanımı mısınız?

Kuzenlerimiz orada Ataşehir'de oturuyor oturmaya gideriz arada in cin top oynuyor asansörde bile kimseyle karşılaşamazsın istanbul un bir çok semtinde böyle ama ataşehir inanılmaz sessiz

ben 25 yıllık ataşehirliyim( eskiden kadıköy'e bağlıydı) bizim sokaklarımız da çocuklar oynar ip atlar top oynar cıvıl cıvıldır..

beylikdüzü tarafı da aynı şekilde 3.5 senedir sadece 1 komşum var
o da tam kafa dengi değil sürekli kendini anlatan biri sıkıyor insanı
annemler mahalle kültürünün olduğu bir ilçede oturuyor samimi komşuları var devamlı yardımlaşma halindeler
komşuyu bulduk birde kafamıza göre bulucaz valla zor iş

Kislar ben alti yildir atasehirde oturuyorum oldukca sicakkanli biriyim ama kendime gore gercekten gelip gitmek isteyecegim bi komsu yok ya gercekten abartip olmadik zamanlarda gorusmek istiyorlar yada hic ortada yoklar ayyy cok uzucu
komşuluğun had safhada yaşandığı bir semtte yaşıyor iken İstanbul'u boşuna terketmedim ben .İstanbul bozuldu semtiniz ile alakalı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…