Atasehirde gercek dostluk guzel komsuluk kalmamis

Annemler cok izakta oturuyolar maalesef bu bebeklerimle beni gunden atarlar valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında cocukları krese yazdırsana sende rahatlarsın hemde kafanı dınler onlarda resım boyama sayı saymasını vs bı cok sosyallık yasar

aslında cocukları krese yazdırsana sende rahatlarsın hemde kafanı dınler onlarda resım boyama sayı saymasını vs bı cok sosyallık yasar

Hayatim bi kizim ikinci sinif okul cikisi etute gidiyor diger kizim uc gun ingilizce mental aritmetik dersleri aliyor ikizlerim de dort aylik benimkiler fazla sosyal oldular yakinda ayri ev ttutup biz birer bireyiz demelerinden korkuyorum

ne dıyosun ugggg sız baya aşmıssınız cok guzel :))))) ıkızler tup bebeklemı yaptınız yoksa oluverdımı kendıglıgınden

İki kizimdan sonra bir dusuk yasadim bir bucuk yil hamile kalamadim klomen kullandim o ay tutmadi bi dahaki ay kendi kendime iki gun kullanip biraktim veee ikiz kuslarim olduu bencede astik tek rakibim thy

Kislar ben alti yildir atasehirde oturuyorum oldukca sicakkanli biriyim ama kendime gore gercekten gelip gitmek isteyecegim bi komsu yok ya gercekten abartip olmadik zamanlarda gorusmek istiyorlar yada hic ortada yoklar ayyy cok uzucu

sadece ataşehirde yaşmıyor malesef bi çok kişi bu sorunu yaşıyor.yada arkadaşı olanlar da arkasından çevirmedik iş kalmıyo güevenebileceğin birini bulmka çok zor.o yüzden birine doğru düzgün güvenemedikten sonra hiç komşun olmasın ama kafan rahat olsun daha iyi.bak bizler hep burdayız sorunlarımızı paylaşıyoruz ne güzel sende burda arkadaşlık kurabilirsin

Sagolasin hayatim

Valla derler mi derler

Çok tazeymiş daha.Nasıl geçiyor peki bu süreç.Gitar haricinde...

Zor günlerin çoğunu atlattım şükür.
Şimdi sevgili eski kocamın bana taktığı borçları ödemekle, geçim derdi ile ve taşınma daha doğrusu ev bulma telaşı ile meşgulum.
Bir de erkek arkadaşım var. İyiyim şükürler olsun..

Oyy 4 tane mi.
Ben onları yerim yerim.
Evvela ikizleri. Ayy ne güzel Allah bana da nasip eder mi acaba evlat sevgisi :26:

ay günaydın bu arada.
ne kabayım

Sanada gunaydin hayatim bebeklerim icin yazdigin iyi dileklerin icon cok tskler allah sana da nasip eder insallah niye olmasin bu arada hemen erkek arkadasi bulmussun ne guzel ama insallah sikintili bu donemden cabuk gecmek icin verdigin yanlis bir karar degildir insallah cooook mutlu olursun hayatiiimmm

Rica ederim canım ne demek, Allah bağışlasın.
Bakabilen, imkanı olan bol bol yapsın çocuk, benim eski eş bir türlü ikna olmadı, benim de yaşım geçiyordu zaten yürümeyen bir ilişki idi, çocukta vermiyorsa bana ne yapayım ben o adamı yani ?
Bir de tüm maddi manevi sorumluluk bende zaten ne diye çekecektim ki. Ve Bitti..
Bende kaçındım aslında yeni bir ilişkiden ama erkek arkadaşım israrcı çıktı, sıcak kanlı biri bende karşı koyamadım.
3 aylık ilişkimizde 6 kere kavga- ayrılık vs. hala bitmedi, oluruna bıraktım bende. Hayırlısı.
Zaten yaş farkından işim zor, benden 5 yaş küçük beyefendi, 31 yaşında
Bende oda çocuk istiyoruz ama evlenebilir miyiz o bir muamma işte..

Son düzenleme:

Aynı süreçleri bende yaşamıştım.Ben de borçlarıyla bayağı bir savaştım.Ama şükürler olsun ki hepsi çook çook gerilerde kaldı.Şimdi belki biraz sıkılıyorsundur ama ilerde rahat değecek...Güzel güzel günlerin yepyeni bir çok mutlu olacağın bir hayatın olacak Allahın izniyle. :)))

Sakın beni yanlış anlama lütfen.Ama kadınlık işte yazmadan duramadım.Aynı süreçleri geçirdiğim için biliyorum.Tabii bilmeden de kimseye ukalalık yapmak istemem.

Bu dönemde çok dikkatli ol cnm.Erkekler çok oyuncu ve inanılmaz iki yüzlü olabiliyor.Boşanmış ve heleki tek yaşayan bayanlar onlar için biçilmiş kaftan oluyor.Ne olur çok dikkatli ol.İnsan konduramıyor,yok artık cnm diyor o an birlikte olduğu insana ama oluyor ne yazık ki.Kendine yeni bir hayat kurmak için zor bir mücadeleyle mutlu olacağın hayatını bi de bu gereksizler için harcamamaya dikkat et.Benden sana tecrübe aktarımları.Umarım sabah sabah olumsuzluk yüklememişimdir.

komşuluk artık hiçbiyerde doğru dürüst yok malesef. . Bende 2 yıldır dudulluda oturuyorum. . ama kapısını çalıp konuşacağım bir komşum yok ne yazıkki

aaa sende mi boşandın canım?
Erkek kalmamış piyasada. Borçlarını kadınlara ödetenler erkek diye gezmesin bir zahmet!

yok canım yüklenmedin, iyi niyetle söylediğini biliyorum. Yeni boşandığımı ve bir sevgilim olduğunu bilen herkes aynı tepkiyi veriyor.
Artık mağdur kız çocuğu olmak istemiyorum, geçmişte başıma geldi bu.
Eğer derdi o ise benim de derdim o. İnan bana o benden daha hassas bu konuda. Çok fena canını yakabilme potansiyeline sahibim.
Gitsin başkası ile evlensin, beni bulamayacağını çok iyi biliyor, asla ama asla görüşmem onunla bir daha. Seviyorum diyor ama göreceğiz. Paşa gönlü bilir. Evelallah kimseye eyvallahımızı yok. En kötülerini gördük, bir kaç gün ağlarım ama küllerimden doğarım Anka gibi, Allah büyük

Hayat bi şekilde yaşatıyor işte.Sonra öğrene öğrene ,yaşaya yaşaya tecrübe ediyorsun artık herşeyi.

Aynen dediğin gibi küllerinden doğuyorsun.Ama sorsan adına güçlü kadın diyorlar.Güçlü değil tecrübeli kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…