- Konu Sahibi Yildirimfatos
-
Valla tam olarak bilmiyorum karanlıkta gittim yanında ev yemeği varmıydı yokmuydu bilmiyorum.
Gerçi olsa görürdüm heralde yemeği severim
Milli eğitimin karşısındaki eski püskü bina..
Simdi cikardim cicim saglik ocaginin orasi getircem o berbat pogacalardan yapip bi gunhiihihih
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman Allahım.Ankaralı değilim aslen istanbulluyum.17 yaşında okul için eskişehir mezuniyet sonrasıda iş Ankara.Tekrar istanbula yeni döndüm işte.1 seneyi falan geçti.Anca adapte oluyorum yeniden bu şehre.
Ankara şarkıları Aman Aman Aman o geyik gerçektende doğru.Bide pek övünürler şarkılarıyla...
Bekleriz
Benim enteresan bi ablam var yeni genc kiz oldugunda her ay bi enstruman a kafayi takiyodu gotarla ilgili tek hatiram tellerini buyuk bir ozenle kopartip saklamistim aksam aksam hic cekilmiyordu cunku calmayi ogrenemeden baska biseye gecmisti zaten ahahahaha
Simdi cikardim cicim saglik ocaginin orasi getircem o berbat pogacalardan yapip bi gunhiihihih
Valla boşanınca bişilerle uğraşmam lazım diye düşündüm.
ne zamandır müzik ile ilgilenmek istiyordum. araştırdım, ve ataşehir bldyesine msj attım.
aslında ses eğitimi düşünüyordum ama nasibime gitar düştü :)
Yeni mi boşandın bu arada.
O zamannnn meydandaki mc in oradan aşağı doğruda iniverir o poğaçalar
Evet 3 ay oldu .....
Evet 3 ay oldu .....
Yaw ebru nerde oturdugunu cozemedim gitti beah bak yavrum mc i arkana al sag taraf umraniye yolu cakmak falan filan sol taraf ata plaza restaurantlar uhuuuu ebru o carpanin adresini ver lutfen bana bunu yapmaya hakki yoktuuuuuu
İşte çakmağa doğruuuuuuuu..Poğaçanın yanında kısılda val mı?
Ay bugün sofradayız seyrettim kısır dediler bi canım çekti bi canım çekti.Olaydı şööle kafa komşularımız çalaydık kapılarınıda yapaydık kısırları ohhhhh
Yok artık.Ya bizim insanlarımıza bizim kadınlarımıza neler olmuş böyle inanılır gibi değil.Ben küçükken ailem on daireli bir apartmanda otururdu ve inanırmısınız herkes hergün o on daire eşli ve çocuklu birbirindeydi.O kadar neşeli o kadar eğlenceliydi ki.Sonra kadındır eşinide yönlendiren,çevreye uyum sağlamasını sağlayan....
Kislar ben alti yildir atasehirde oturuyorum oldukca sicakkanli biriyim ama kendime gore gercekten gelip gitmek isteyecegim bi komsu yok ya gercekten abartip olmadik zamanlarda gorusmek istiyorlar yada hic ortada yoklar ayyy cok uzucu
anacım buyuk sehırler hep oyle o yuzden uzulme
Helin kizimin ismi cok hos cokta uzuldugum soylenemez canim accciiikkk
annenler gun fılan yapıosa sende benım gbı yap :)))) pesıne takıl hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?