Atasehirde gercek dostluk guzel komsuluk kalmamis

Valla tam olarak bilmiyorum karanlıkta gittim yanında ev yemeği varmıydı yokmuydu bilmiyorum.
Gerçi olsa görürdüm heralde yemeği severim
Milli eğitimin karşısındaki eski püskü bina..

Simdi cikardim cicim saglik ocaginin orasi getircem o berbat pogacalardan yapip bi gun hiihihih

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok egleniyorum ben o sarkilarla cok hoslar ya bide burdan duyanlar duysun rica ederim bayanlarimiz erkek gibi ankara havasi oynamasiiinn bnn uhuuuuuu

Benim enteresan bi ablam var yeni genc kiz oldugunda her ay bi enstruman a kafayi takiyodu gotarla ilgili tek hatiram tellerini buyuk bir ozenle kopartip saklamistim aksam aksam hic cekilmiyordu cunku calmayi ogrenemeden baska biseye gecmisti zaten ahahahaha

ahahha
hakikaten çok gürültü oluyo

O zamannnn meydandaki mc in oradan aşağı doğruda iniverir o poğaçalar

Yaw ebru nerde oturdugunu cozemedim gitti beah bak yavrum mc i arkana al sag taraf umraniye yolu cakmak falan filan sol taraf ata plaza restaurantlar uhuuuu ebru o carpanin adresini ver lutfen bana bunu yapmaya hakki yoktuuuuuu

İşte çakmağa doğruuuuuuuu..Poğaçanın yanında kısılda val mı?

Ay bugün sofradayız seyrettim kısır dediler bi canım çekti bi canım çekti.Olaydı şööle kafa komşularımız çalaydık kapılarınıda yapaydık kısırları ohhhhh

Anladim hayatim hamur islerinde berbat biriyim ama et yemeklerinde harbiden iyiyimdir oldu canim o gozle git komsunun kapisini calda polisi arasin

Ebru naptin uyudunmu bende birazcik ev aletleri hakkinda bilgi verdim insanliga bi yararimiz olsun dimi ama

Benim geldigim yer hala dedigin gibi canim burada boyle olunca insan uzuluyor haliyle

Kislar ben alti yildir atasehirde oturuyorum oldukca sicakkanli biriyim ama kendime gore gercekten gelip gitmek isteyecegim bi komsu yok ya gercekten abartip olmadik zamanlarda gorusmek istiyorlar yada hic ortada yoklar ayyy cok uzucu

anacım buyuk sehırler hep oyle o yuzden uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…