Selam güzel anneler....hangi nem makinası ve ateş ölçeri aldınız?....
Ben chicco iyonlu buhar makinasını aldım
ateş ölçerde kulaktan ateş ölçer isponyol markası (truly) yi aldım....
Acaba koltuk altı ateş ölçerde almama derek varmı....
Bazıları diyorki bebeklerin kulak delikleri küçük oldugu için tam kulağa girmediği için net ölçmüyor diyorlar..dogrumu acaba....koltuk altı içinde bebek zor baktırıyormus....acaba bide koltuk altı içinmi alsam ne dersiniz....
Sizler ne aldınız....
ben bugün ateşölçerimi aldım, kulaktan ölçenini sordum 45- 80 YTL arasında değişiyor ne gerek var o kadar parayı vermeye, koltuk altı ateş ölçer de aynı işi görüyor nasıl olsa, medikale gittim 3,5 YTL ye bir dijital ateş ölçer aldım, daha önce chicconun sormuştum bir mağazada 9,5 YTL demişti şimdi daha hesaplısını medikalden aldım,
buhar makinesine gelince , bence de gerek yok, iyice düşündüm, dediğiniz gibi bebeğimin solunum yolarında bir sıkıntı olursa alacağım, ben akdenizde yaşıyorum, buralar hep nemli zaten, kuru bir havası yok kii, lüzumsuz masrafa karşıyım
bende dijital ateş ölçer aldım koltuk alından ölçüyor doğru sonuç versinde 1 sn 1 dk farketmez durucum bildiğimizden şaşmayalım bence bu arada buhar makinasına daha karar vermedim çarşıda hem sıcak hem soğuk gördüm hangisi avantajlı onu biliyormusunuz kızlar.sobası olanlar su koyup havayı nemlendirebilir.ama ufo klima vs kullananlar mutlaka almalı bebişler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?