Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Tuba373

EL VEKİL,SANA EMANETİZ...
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
4.614
4
116
42
İstanbul
Vira Bismilllah! diyerek açıyorum topiği hayırlı uğurlu olsun

hadi buyrun canlar

Son düzenleme:
kızlar hep hayalimdi bu topik:)))

Rabbime şükürler olsun... Rabbim hamişiliğimizi sağlıklı hayırlı bi şeklide tamamlamayı ve yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inş...
hamiş olmayan arkadaşlarımızıda Rabbim en kısa zamanda sevindirsin inş....

hayırlı olsun kankicim ilk benden gelsin istedim
allahım sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin kolay hamilelikler dilerim...

sayfamız güzelim sayfamız:))
ben sensiz ne yaparım:) sen gelmezsen ben de yokumlmazpuyorumnanaktan

kıızlar gelmiyor muusnuz:)

ateş ölçme topiğine sadece ateşlerinizi yazın ve ateş ile ilgili yorumları bence:)) burada muhabbet edelim isterseniz

Ben istiyorum ki topikteki güzel dostluklar son bulmasın. inanın topiğimiz diğerlerine benzemiyordu hepimiz kardeş olduk artık... çok sıcak ve içten arkadaşlıklarımız muhabbetimiz..
istiyorum ki hamiş olanlar da ekim kasım vs diye hamiş topiklerine dağılmasın yine birlikte olalım..

hayır canımm yukarda yazdım, ateş ölçme topiğinde sadece ateş tablosunu koyalım ve yorumları. burada muhabbet edelim hep beraber hamiş ve hamiş olmayı bekleyenler olarak

hayırlı olsun tatlım evet acabılecek mıyız dıyorduk hamd olsun kı acabıldık

herkesn gonlune gore olur ınsallh

ooo zaman hayırlı olsun topik şekerimmmm inşşşş hamiş olmak isteyenlere uğurlu gelir topiğin tatlımmmmmma.s.

sağol ttalıkızım hoşgeldiiiiiiiiiiin

pembeciğim koş çabuk kahvaltıyaklava:

kızlar ateş ölçme topiği amacını aşmıştı artık:)) tablo ve yorum yerine hamiş olan olmayan orada muhabbete dalmıştık:)))kaydirigubbakcemile3
topiğimiz hayırlı olsun inş.. hamiş olanlar ve bekleyenler muhabbette burdayız inş...opuyorumnanaktan
sadece tabloları diğer topiğe koyup yorumlarız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…