Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Merhaba kızlar, belki ayda yılda bir de olsa ugrayan vardır bu topige....

Hamd olsun 26 Ocak günü sezeryanla yavrusumu dogurdum, ikimizde iyiyiz sükürler olsun, haber vereyim dedim...

öpüyorum sizleri.........

Hamd olsun 26 Ocak günü sezeryanla yavrusumu dogurdum, ikimizde iyiyiz sükürler olsun, haber vereyim dedim...

allah analı babalı büyütsün canımmmm bbenim

canım hayılrı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt meleğini

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu :)

allah analı babalı büyütsün canımmmm bbenim

canım hayılrı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt meleğini

cok teşekkur ederim sekerler... sizler nasılsınız, nasıl gidiyor hayat?

Ronya darısı basına canım, seninde az kaldi, gerci en agir zamanlar simdi basliyor sanki, Allah yardımcın olsun tatlım...

..........................................................................

Allah analı babalı ve sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin canım...

Zeynepcim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı huzurlu uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah.

bizde iyi olmaya çalışıyoruz oğluşumla gaz bitti 4. ayda dişimiz çıktı 1 hafta sonra 2. diş şimdi 3. dişi çıkarıyoruz uykusuz zor günler ama çok ta güzel artık oyunlar oynuyoruz debeleniyo emeklemeye çalışıyor hepinizi öperiz teyzoşlar

Allah analı babalı ve sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin canım...

saol tatlım, cümlemizin cocuguna insallah...

saol tatlım, hepimizin insallah... ya diş cıkarmada cok mu agliyo tatlım, gene mi uykusuz geceler devam ediyor? ehehehh peki biss uykuyu toptan unutucas galiba bayaa bi süre anlasilan... (cok sükürler olsun tabii ki...)

anam ben bakmasam, kimse gelmiyo buraya, ne kadar ıssız bi topik olmus burası??????!!!!!!

julia bacım sen nerelerdesin?????

tatlım nasılsın? dogurdun galiba öyle mi? Allah saglikla hayırla büyütmeyi nasip etsin.. maşallah sevgiler, minnoşa öpücükler

pikecimm canım bende doğurdum çok şükür
dünya tatlısı bir kızım oldu
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı

slm kıslar kımler var bakalım gecmışten tanıyanınız varmı hatırlayanınız varmı benı

merhaba arkadaslarım
nasılsınız bakalım ilk göz agrısı arkadasalrım
bende bı deiğiklik yok henüz die gelip yazmıorum
ama 1-2 aya yendıen tüp tedavısine başlıyoruz yenıden allahın ıznıyle..
eşim amelıyat olduğundan bu yana 1 yıl geçtı değerlerımız artık normal sınırılarda cok şükür hatta drumuz heran doğal olabılir artık dıor
bahçeciyle ocakta öngörüşme yaptım bi kaç test istemişti mustafa bey
savunma sisitemim çok saldırganmıs hele bir değerim normalın 10 katı cıktı nasıl saldırdılarsa embryolarıma artık
neyse işte onlar düşsün die ilaç kullanıorum düşünce başlıcaz ınsallh
bu arada istenen 2 pıhtılaşma testının ıkısınde de heterozigot mutasyon(pıhtılaşma yani) cıktı
gebelik oluşuursa iğne kullancam
işte böyle kader arkadaslarım..hepınızın doğum habeelrini almak cok sevındırıcı ronyacım pikepolat göremediğim baska varsa
hepınızı yenıden cok cok tebrık ederım
benım ımtıhanım cok daha zorlu cıktı işte umarım bu son denememiz olur ne olur dualrınızı esırgemeyın cok ıhtıyacımız var buna..
hepınızı çok özledim ve çok öperim..bi gün gelip oldu kıslar bu defa oldu ben de hamıleyım demeyı cok ıstıorum ınsallah ..ınsallaah..

canım insallah Rabbim sana ve dilegen tüm arkadaşlara hayırlı, saglikli evladlar nasip eder... biliyor musun tüp bebege baslamayı düsündügüm ay hamile kalmıstım ben, belki sana da olur, öyle yada tüp bebekle hiç mi hiç fark etmez saglikla kucaklarsin yavrunu insallah...
hep dua ediyorum burdaki arkadaslar icin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…