Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım tatlım randevumu c.tesi sabah 10 da. İnşaAllah herşey temiz çıkar. Bana bir de rahim filmi çekeriz duruma göre dedi dr. Çok korkuyorum bundan. İnşaAllah gerek kalmaz
İnşallah canım ama rahim filmi tüpteki minik tıkanıkları açıyormuş yani ondan sonra hemen hamile kalanlarda var. Olursa da böyle düşün üzülme

Kızlar ates bu ay yanılttı beni düştü adet günü atesime kadar bugün tekrar yükseldi ve kan testi sonucum darisi bekleyen isteyen herkese olsun inşallah

Eklentiler

• _20200618_154748.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 62
  • _20200618_152548.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
B brc
Kızlar ates bu ay yanılttı beni düştü adet günü atesime kadar bugün tekrar yükseldi ve kan testi sonucum darisi bekleyen isteyen herkese olsun inşallah
MaşaAllah
Rabbim hayırlı rahat sorunsuz bir hamilelik gecirmeni ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip etsin İnşaAllah
Çok sevindim
İlk mi olacaktı unuttum kusura bakma
Sayfamızın ilk hamişisin

İnşaAllah düşer canım sen rahat olmaya bak. Bu arada ben de yarım saat önce gördüm kırmızıları bekliyordum ya zaten ohh şükür dedim görünce birazdan doktordan randevu alacam

Bu sabah ateşim 36.0'ya düştü adet olacağımı anladım ve oldum bende
Hiç iyi değilim çok üzülüyorum artık her ay aynı hüsran
Rabbimin takdirine boynum kıldan ince O'na sığındım O ne derse o olur... Gönül işte üzülüyor kürtaj olduğumdan beri bir yanım eksik gibi, kalbe söz geçmiyo buralarada giresim gelmiyo artık
yarın infertilite bölümünden randevu aldım hormon tahlili yaptırmak istiyorum saat 12:20'ye bulabildim inşaAllah o saatte yaparlar. Rabbim gözyaşlarımızı dindirsin en kısa zamanda

Son düzenleme:
Amin İnşaAllah.
kuzum kıyamam lütfen umutsuz olma yalnız değilsin. İnan bende çok yoğun ve duygusalım bugünlerde.
Bende bugün oldum. 3.günü c.tesi ye geldiğinden randevu aldim ama sınav olduğundan genel sokağa çıkma yasağı varmış o yüzden yarın sabah gidecem hastaneye. Birbirimize destek olalım tatlım lütfen umutsuz olma. Rabbim en yakın zamanda nasip edecek İnşaAllah dua edelim

Amin canım benim mübarek cuma gecesi hürmetine ellerimizi boş çevirmesin inşâAllah ikimizinde sonucu güzel çıkar
Herzaman umutluyum bende sadece adet zamanlarımda böyle oluyorum istemsizce...
Bu ay eşlerimize ağırlık verelim hergün kabak çekirdeği, bitter, havuç, badem, domates yesinler
İnternetten hünnap keçiboynuzu özü siparişi verdim o güzel daha önce eczaneden almıştım katı kıvamlı...geçen gün başka bi marka almıştım sulu böyle bi tuhaf eşim beğenmedi içmiyo onu
Ben bide bu ay çoban çökerten vermeye başladım inşâAllah çabalarımızın faydasını görürüz. Çoban çökerteni bende kullanmak istiyorum yumurtlama problemlerini düzeltiyomuş belki erken yumurtlarım ama adetli olduğum için başlamadım henüz

Amin canım benim amin İnşaAllah
Yazdıklarını dene bakalım şifa olsun İnşaAllah
Ben de bir tahlil yaptırayım sonuçlarına göre bakalım neye ne kadar gerek var bakar denetimbende belki

Amin canım benim amin İnşaAllah
Yazdıklarını dene bakalım şifa olsun İnşaAllah
Ben de bir tahlil yaptırayım sonuçlarına göre bakalım neye ne kadar gerek var bakar denetimbende belki

Amin canım ALLAH razı olsun
Gerçi bu saydıklarımı aylardır yiyor...nasip
Ya bişey sorucam canım ben yarın infertilite bölümüne randevu almıştımya az önce siteye baktım jinekoloji bölümünde 10:50'ye randevu gördüm benim aldığım 12:00'ydi saati konusunda tereddüt ettim belki o saatte kan almazlar diye onu iptal ettim jinekolojiden aldım o bölümde hormon tahlili yapar sorun olmaz dimi?

Amin tatlım Rabbim cümlemizden razı olur İnşaAllah
Benimde kadin doğumda randevum ve hormon tahlili olacak. Şüphen olmasın yaparlar Allahın izniyle. Ama iptal ettirmesende kan alınırdı diye düşünüyorum hayırlısı olsun bir git bakalım. Rast gitsin İnşaAllah işlerin

Amin kuzum ikimiz için de
Devlet hastanelerinde belli bi saate kadar laboratuvar açık olduğu için o saatlerde alıyorlarya hani o yüzden daha erken gideyim dedim:) bide öbür aldığım infertilite bölümü erkek doktordu, bu aldığım kadın belki bi muayene olurum ne var ne yok kontrol etsin
Alttan bakmaları daha iyi oluyo net görüyolar ama adetli olduğumdan alttan istemiyorum bi yandan ama bakalım sen muayene olacak mısın? Sende devlete mi gidiyosun özele mi

Anladım canım İnşaAllah beklemediğin gibi ilerler çarçabuk işlemelerini halleder dönersin evine. Ben özele gidicem canım orada doktor aile dostumuz var onun tavsiyesi üzerine. Eşim de orada göründü sonuçlarında problem çıkmadı. Şimdi ben.gidicem bakalım. Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin

Amin inşâAllah sende mutlu mesut ayrılırsın ordan canım bende 3 ay önce özele gitmiştim 2 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım ama malum çok masraflı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…