Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen bende öyle diyorum yoksa bir an önce gelselerde önümüze baksak benimde hormon tahlili yaptırmam lazım Zeynep kamilden ne güzel almıştım istenilen güne ve saate randevu bulmak zor iptal edicem mecbur
Sen eminmisin hamile olmadığından hiç umut ışığı yok mu?

Üzüldüm canım hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim. Ben büyük ihtimalle adet olurum gibi. Bu gece 1de uyudum 2 de oğlum yanıma geldi kalktım alt kata indim odasına. Onu uyuttum bende uyudum tabi. 4te uyandım namaza ölçtüm biraz düşük çıktı. Yat kalk yapınca çok da sağlıklı olmayabilir bu değer ama yarın olsun bakalım ne olacak

Öyle tabi başta nasıl başladıysa genelde öyle gidiyo hormonal bi durum
Bunada şükür diyorum aylarca olamayanlar var Allah yardımcıları olsun o en zoru
Tabiki canım çokdoğru. Gerçekten hic olmayan tanıdıklarım var onların anne olma şansı çok çok düşük . Rabbim şifa versin inşaAllah zor durum. Hamdolsun bu günümüze en azından umut edip bekleyebiliyoruz geçte olsa oluyoruz

Aynen çok şükür bin şükür Rabbim yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin amin Ya Rabbi

İnşAllah adet yerine minişlerimiz gelir
Nasıl uyutuyosun oğlunu? Ben sıpayı ayağımda sallıyorum hala aslında eskiden hiç ayakta sallamazdım emziği bıraktırdığım günden beri öyle istiyo bide hergün türlü çeşit huyları çıkıyo büyüyo belli de şu tuvalet eğitimi konusunda düşündükçe beni afakanlar basıyo napıcam bakalım şuan tam olarak hazır olmadığını düşünüyorum
Yaza doğru başlarım diyodum ama şuan mümkün görünmüyor 1 ay daha bekliyim dedim

Öyle tabi başta nasıl başladıysa genelde öyle gidiyo hormonal bi durum
Bunada şükür diyorum aylarca olamayanlar var Allah yardımcıları olsun o en zoru
Evet ya. Ben sınav stresinden 9 gün regli olmuştum, bir arkadaşım da stresten 1 ay olmamıştı.

tabi ben öyle yazınca sen benim oğlumu küçük sandın haklı olarak. Benim.oğlan 10 yaşında . Biz uzun yıllar birlikte yattığımız için oglusumla ben uyumadan uyumuyor. Her gün onu uyutup öyle yatıyordum bugün duramadım fazla bilgisayarı da kapatmadi film izliyordu. İyi sen bilirsin filmin bitince yat uyu yanıma gelme ozaman dedim ama nerdeee. Geldi senin oğlan kaç yaşında

Hahaha maşallah ya olsun çocuk yine
zaten çocuklar anaların gözünde hiç büyümezler benimki daha cücük teyzesi Eylül'de inşâAllah 3 yaşına girecek
Bazı kişiler hala ayağında mı sallıyosun falan diyoda sanki askerlik çağı geldi daha küçücük çocuk ana kuzusu ayol ne olmuş
2,5 yaşında bile emzik emiyodu oh iyi etmişimde vermişim çokda yakışıyodu boncuğuma sende iyi yapıyosun onlar sevgiye ilgiye muhtaç
İnşAllah benimki de öyle olur
Kaç yaşındayım benim bile bazen annemin koynunda uyuyasım var ah anamı özledim epeydir gidemedim yanına Allah onlara sağlık versin.... Bazıları çocuğu 1 yaşına gelince hemen odasını ayırıyo bana göre çok yanlış daha küçücük bebek pedagog bile 2 yaşına kadar anneyle yatmalı sonra ayrı yatakta ama aynı odada uyumalı diyor

Yaaa ben emzikli bebekleri çok severim. Bu yüzden hastaneye doğuma giderken bile çantama 2 çeşit emzik koymuştum. Birini almazsa diğerini alır düşüncesiyle
Zorda olsa ilk başlarda alıştırdım öyle bir alıştı ki biri ağzında yedek emziği elinde dolanırdı 4buçuk yaşında bıraktırabildim ama çok yakışıyordu. Acayip sevimliydi zaten kuzum . Emzikle daha bir sevimli oluyordu ayy Rabbim nasip etsin İnşaAllah en yakın zamanda ona da emzik dayayayım
Özledim küçük çocuk
Ben oğlumu halen kucağıma alır ninni söylerim belki fazla ama deli gibi seviyorum Rabbim cümlesiyle birlikte korusun İnşaAllah. Yakında ankaraya babasının yanına gidip bayram sonu gelecek bu ayrılık bana çok zor geliyor malesef. İlk defa geçen yaz gitti. Her gece rüyamda gördüm uyandım günler geçmek bilmedi.
İlk defa ayrı kalıyorduk . İnşaAllah bu sene daha kolay geçer telefonu var istediğimde konuşurum en azından bu icimi rahatlatıyor
Ay ne yazdım

Rabbim tez elden kavuştursun bende ayrı kalamıyorum özlüyorum hemen kuzumu
Allah bizi onlardan ayrı düşürmesin
Eminim oğlun sana düşkündür ...
Ay sen öyle 4,5 yaş deyince 2,5 yaşında bıraktırdığım için biraz pişman oldum şimdi benim oğlumda çok bağımlıydı keşke biraz daha dursaymış onu ağzına verip yatağına koyuyodum kendisi uyuyodu şimdi illa ayağımda sallamamı istiyor peki sen bezi ne zaman bıraktırdın çok zorlandınmı
Şuan korkulu rüyam o konu altını pisletirken oraya buraya kaçıyo yanıma gelmiyo sürekli anlatıyorum her defasında "Tuvalet olmaz" diyo hatta altını açtırmak istemiyo çok uğraştırıyo beni o yüzden başlayamadım
İnşAllah en kısa zamanda mini mini emzikli bebelerimiz olur

Amin canım. Oğlum düşkün bana çok şükür. Anne gidicem diye üzülme ne olur . Ne yapayım babamıda özlüyorum deyip öpüyor sarılıyor kuzum. Ben de üzülmesin diye tabiki gideceksin oğlum zaten telde görüşürüz deyip kapatıyorum konuyu .
Emziği bırakmış olması iyi ama bu sebeple seni yoruyor anlaşılan bu günlerde geçer canım.
Ben oğlumu 2 buçuk yaşına gelmeden alıştırdım. Hiçbiryere gitmedim evden. Bir hafta peşinde gezdim. Neler olmadı ki ama bir hafta sürdü. Senin net ve istikrarli olman onun çabuk alınmasına vesile olur bence. Sen kendini bir hafta 10 gün diye şartla programini ona göre yap alışır canım. Oyun ekleyebilirsin hikayeler olustur ona uygun hoşuna gidecek ve emin ol çabuk öğrenicek İnşaAllah

canım o damı reglin 3. Günü çağırıyor nasip dediğin gibi
Bugün kaçıncı günde oldun? Şu döngüsü 25-28 arası olanlara imreniyorum valla
En azından beklemek zorunda kalmıyolar
Normalde 25 gün ama bu ay 28 de oldum canım

Ahhhhhhhh böğrümü deldin
Can ım döngünün kısa olmasının avantajını sadece cocuk yaparken gördüm zaten hele genc kızken cok zoruma giderdi aşırı yoğun olurum ve ağrılı arkadaşlarım ayda bir kere olurken.ben ikinciye dönerdim ramazanda falan zor olurdu

Aynen yaa bende ramazanın başında ve sonunda olurdum o yüzden. Bu senede erken oldum. Cok tutmak istediğim arefe gününü tutamadım bu yüzden malesef. Çok ağrılı olurdu benim. Bayılıp hastaneye gitmişliğim var 2 kez
Çok şükür oğlum doğduğundan bu yana beni çok bunaltmıyor ağrı
25. Veya 26. Gün olurum hic şaşmazdı son 3 -4 aydır böyle bi erken bi geç ama en fazla 3 gün geçer bu sefer nasıl olcak merak ediyorum şuan 26.günüm

Senin döngün kaç? Ağrılı olunca çekilmez oluyo evet eskiden ben her ay doğum sancısı çekerdim sanki o derece kıvranırdım bide tansiyonum düşerdi baygınlık geçirirdim midem bulanırdı gözüm kararırdı sonra o dayanılmaz sancı başlardı meğerse bi nedeni varmış 30 senedir haberim yoktu nerden olacaktı evlendikten 2 sene sonra haberim oldu hayatımın şokuydu çocuğum olmasınada engelmiş nerden bilecektim doktor operasyon olacaksın dedi oldum 1 hafta hastanede yattım zor günlerdi şimdi adet sancılarım minimum düzeyde çok şükür bazen olmuyo bile eskiden ne çekmişim
Sancılı geçince insan gelsin istemiyo tabi
Bendeki anormaldi adet sancısını olabilecek en kötü şekilde yaşadım yıllarca ama aklıma hiç altında bi neden olduğu gelmemişti
Çok şükür geldi geçti ama olan yıllarıma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…