Büyük geçmiş olsun canım benimSenin döngün kaç? Ağrılı olunca çekilmez oluyo evet eskiden ben her ay doğum sancısı çekerdim sanki o derece kıvranırdım bide tansiyonum düşerdi baygınlık geçirirdim midem bulanırdı gözüm kararırdı sonra o dayanılmaz sancı başlardı meğerse bi nedeni varmış 30 senedir haberim yoktu nerden olacaktı evlendikten 2 sene sonra haberim oldu hayatımın şokuydu çocuğum olmasınada engelmiş nerden bilecektim doktor operasyon olacaksın dedi oldum 1 hafta hastanede yattım zor günlerdişimdi adet sancılarım minimum düzeyde çok şükür bazen olmuyo bile eskiden ne çekmişim
Sancılı geçince insan gelsin istemiyo tabi
Bendeki anormaldi adet sancısını olabilecek en kötü şekilde yaşadım yıllarca ama aklıma hiç altında bi neden olduğu gelmemişti
Çok şükür geldi geçti ama olan yıllarıma oldu
canım o damı reglin 3. Günü çağırıyor nasip dediğin gibi
Normalde 25 gün ama bu ay 28 de oldum canım
Yani aşırı kanama olduğu için canım bende rahatsız oluyorum hep kendi kendimi bildim bileli kan yapıcı takviye ilaç pekmez vs. Almak zorundayım bir hamileyken rahat ettim kızHee şimdi gördüm canım maşallah ne güzel
Belki sana göre güzel değildir ama sağlığımız için şart aslında ben seviyorum adet olunca rahatlıyorum o sancı da tuzu biberi:)
Ben hormon tahlili yaptırmak için almıştım randevuyu ama gidemicem planım suya düştü
Hormonlara sadece adetin 2 veya 3.günü bakıyolar biliyosun
Aksilik araya haftasonu giriyo
Yani aşırı kanama olduğu için canım bende rahatsız oluyorum hep kendi kendimi bildim bileli kan yapıcı takviye ilaç pekmez vs. Almak zorundayım bir hamileyken rahat ettim kıznasip kuzum ya olunca gidersin durumu anlatırsın alırlar belki
Canim.bakÜzülme canım yeni ay yeni umut. Burada hep birlikteyiz. Aynı duygularla. Birbirimizin mutluluğunu payalasacaz İnşaAllah en yakın zamanlarda inanıyorum
Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan itibaren aynı seyirde ilerlemesi gerekiyor. Devamlı bir yükseliş olmak zorunda değil. İncelediğim grafiklerde öyleydi.Kızlar ateş ne zaman yükselmeye başlıyor? Mesela benim yumurtlama günüm 13 hazirandı. Bugün biraz ateşim var gibi hissediyorum. Yumurtlamadan kaç gün sonra ateş yükselir? Yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirdik bu arada
Tatlım çok düşmüş muhtemelen yumurtlamaya az kaldı değerlendir kaçırma sakın bu günleriCanim.bak
Dun degerlendirdim canim bugun olmasin yarin olsun senceTatlım çok düşmüş muhtemelen yumurtlamaya az kaldı değerlendir kaçırma sakın bu günleri
İnşaAllah düşer canım sen rahat olmaya bak. Bu arada ben de yarım saat önce gördüm kırmızıları bekliyordum ya zaten ohh şükür dedim görünce26. gün 36,2
27. gün 36,4
28. gün 36,5
1. gün 36,0
2. gün 35,9
3. gün 35,8
4. gün 35,7
5. gün 35,8
6. gün 35,8
Bugün olmadı en geç yarın reglim biter. Bakalım bu ay nasıl geçecekŞu prolaktinim düşerse umudum var.
Hayirlisi olsun canimİnşaAllah düşer canım sen rahat olmaya bak. Bu arada ben de yarım saat önce gördüm kırmızıları bekliyordum ya zaten ohh şükür dedim görüncebirazdan doktordan randevu alacam
Merhaba hoşgeldinKızlar ateş ne zaman yükselmeye başlıyor? Mesela benim yumurtlama günüm 13 hazirandı. Bugün biraz ateşim var gibi hissediyorum. Yumurtlamadan kaç gün sonra ateş yükselir? Yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirdik bu arada
Hemen al canım. Tahliller önemliymiş bende yeni anladım yoksa aylarca zaman kaybedecektik ve boşu boşuna o stresi yaşayacaktık. Hayırlısı olsunİnşaAllah düşer canım sen rahat olmaya bak. Bu arada ben de yarım saat önce gördüm kırmızıları bekliyordum ya zaten ohh şükür dedim görüncebirazdan doktordan randevu alacam
Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan itibaren aynı seyirde ilerlemesi gerekiyor. Devamlı bir yükseliş olmak zorunda değil. İncelediğim grafiklerde öyleydi.
Kızlar çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin
Yumurtlama olduğu zaman ateş bir miktar düşer. Ertesi gün biraz çıkar bu ateş farkı yumurtanın çatladığını gösterir. Yumurta catladiktan hemen sonra yükselen derece adete yakın ufak ufak bir miktar artar eğer adet olacaksak adete 2-3 gün kala tekrar düşme eğiliminde olur. Eger hamilelik söz konusuysa değerler düşmez yükselir bir miktar daha ve o değerde ilerler
Aldım tatlım randevumu c.tesi sabah 10 da. İnşaAllah herşey temiz çıkar. Bana bir de rahim filmi çekeriz duruma göre dedi dr. Çok korkuyorum bundan. İnşaAllah gerek kalmazHemen al canım. Tahliller önemliymiş bende yeni anladım yoksa aylarca zaman kaybedecektik ve boşu boşuna o stresi yaşayacaktık. Hayırlısı olsun
Aynen canım düşmüş güzel. Adet yakın İnşaAllah diyelim. Umarım ilaca gerek kalmadan olursun31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
39.gün 36.6
40.gün 36.7
41.gün 34.4
İnşallah ilaca gerek kalmadan adet olurum bugün baya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?