Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım birşey diyemiyorum sen bilirsin tabi bünyeni daha iyi. Hakkında hayırlısı olsun ama söyle düşündüm yine de sana kalmış yarın mı başlasan
Çok ger ilkini içtim artık bu ay gecikmeli başlıycak süreç 15 güne anca adet olurum böyleymiş nasip napalım

Canımmmmm selamun aleyküm
Ne yaptın doktor ne dedi?
Ben dün gittim önce infertilite bölümünden 12'ye almıştımya randevumu iyiki değiştirmişim kan alımı en fazla 11'e kadar oluyormuş benim randevum 10:50'ydi işte gittiğimde 15 dk bekledim hormon tahlili yaptırmak istiyorum dedim 2 tane gencecik kız vardı içerde bence adına aldığım doktor değildi onlar asistandı dediki hormon tahlili öyle herzaman yapılan bişey değil
1 sene önce yaptırdım dedim
Hormonlar sürekli değişkendir benden daha iyi bilmesi lazım bunu ama öyle direttiki görsen alt tarafı kan vericem
Koskoca 1 sene olmuş yaptıralı
Amh 'ın iyi gerek yok falan dedi
Sanki onunla bitiyo
Sonra alttan muayene etti
Başka doktorun daha önce rahimde kireçlenme olmuş dediğini söyledim
Epey baktı rahmime 4-5 dk boyunca
Anlamadım niye öyle bişey demiş bi sıkıntı görünmüyo dedi yumurtalarımı falan gösterdi
Asistanda olsa anlar heralde
Sonra öteki kız geldi neyse hormon yazalım baktır dedi bundan sonra infertilite bölümüne gidersin falan dedi
Zaten oraya alacaktım ama sabah saatine randevu bulunmuyo dedim
Yani anlicağın zar zor kan verdim

M miraleyn bu arada benim bu sabahki ölçümüm 36.4 adetimin 3.günüydü bugün organik nar suyu aradım deli gibi marketlerde yok ne zor bulunuyomuş hepsi konsantre...
en son carrefour 'a gittik orda bulunur dedim
nare diye bi marka vardı %100 katkısız sıkım, konsantre içermez yazıyodu inşAllah öyledir ondan aldım . Aslında adet günü içilmemeli ama kanamam epey azaldı kahveye döndü hatta içtim 1 bardak tadı güzel mayhoş tam benlik havuç suyu hiçbir yerde bulamadım olanlar karışımlı hep havuç-portakal falan
aslında en güzeli evde sıkmak ama makinamız bozuldu o yüzden hazır alayım dedim bulamadım

Zaten ne psikoloji ile gidiyor insanlar tövbe yarabbim bir ahiret sorusu kalmış sormadıları yazık yaa. Adetlisin ve alttan baktı nasıl oldu ben bilmiyordum hatta aslında aklıma geldi benimde dr bakar diye korktum. Ama bakmadı.
Geçmiş olsun diyeyim sana canım. İnşaAllah güzel hayırlı sonuçlar alırsın
Ben sadece kan verdim hormon için ayrıca amh değerine bakılacak. Ankaraya gönderilecek dendi sonuç için orada çalışıyorlarmış bu değere. Hayırlı sonuçlar almak nasip olur İnşaAllah. Sonuçlarımı salı günü alacam nasipse. Eşimde 2.kez sperm tahlili yaptıracak o gün birlikte gidicez bakalım

Aayy tatlım pardon selam vermişsin almayı unuttum. Aleyküm selam canım benim

Şifa olsun tatlım yarasın. Bende ekşimsi tatlıları tatlari severim nar suyu vişne suyu ❤ havuc suyuda iyidir bulursun İnşaAllah. Netten bir araştır belki doğal olarak satışı vardır

Teşekkür ederim canım benim sanada geçmiş olsun benimde hormon sonucuma pazartesi öğleden sonra dediler ikimizde inşAllah güzel sonuçlar alırız
Adetliyken alttan bakılmaz diye bilirdim bende aslında taraftarda değilim ama doktorlar adetliyken daha iyi görüyorlar rahimde olup biteni... Ben 3 ay önce yumurta takibi yaptırırkende doktor bana hep "Adetin 2.günü" gel derdi önce alttan bakıp ona göre femara kullan derdi sen Ankara'dasın sanırım
Bende İstanbul'dayım

Yok tatlım ankarada değilim 9 yıl ankarada yaşadım ama şimdi antalyadayim. Amh testi için kanım ankaraya gidecekmiş
P.tesi çıkar dediler bana da. Ama eşim sali sabah gidecek diye bende salıyı bekleyeyim onunla giderim dedim
Doktor bana bakmadı ayy keşke bakmasa dicemde malesef bakmasi gerekiyorsa bakacak ayy düşünmek bile istemiyorum Allahım bunlara gerek kalmadan nasip.etse hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar İnşaAllah

Şifa olsun tatlım yarasın. Bende ekşimsi tatlıları tatlari severim nar suyu vişne suyu ❤ havuc suyuda iyidir bulursun İnşaAllah. Netten bir araştır belki doğal olarak satışı vardır

Amin Allah razı olsun kuzum ay bende vişne suyuna bayılırım sende benim gibi ekşicisin internettende baktım havuç suyuna organik olanlar var ama tek başına yok hep karışımlı havuç-portakal satılıyor
Yani zor bişey mi sanki havucu tek başına sıksalar belki Instagram'da vardır hani doğal köy ürünleri falan satılıyo orda ama bilmiyorum rastlamadım
havuç suyu erkekler içinde çok yararlıymış ya

Amin cümlemizden Rabbim razı olsun. Aynen vişneciyim
Bak bakalım instaya İnşaAllah vardır rast gitsin

Amiiiin inşAllah fazla gitmeden hamile kalırsın ben bugüne kadar çok baktırdım malesef bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan o yüzden özellikle bayan doktor ararım hep 3,5 sene önce alttan bi operasyon geçirmiştim devlet hastanesi olunca malum doktorlar erkekti
Her seferinde yerin dibine girdim o kadar kötü hissediyodumki kendimi anlatamam
İnsanın en mahrem yeri
Psikolojim zaten berbat haldeydi
Rabbim bidaha muhtaç etmesin oralara....
Çok zor 1 hafta hastanede yattım altımda sondayla hemde o kadar rahatsız ederdiki o sonda milet doğumdan sonra birkaç saat durmasına bile dayanamıyor
Ben mecburen katlandım
Benim ablam ömründe hiç alttan muayene olmak zorunda kalmadı ve 2 kere tek seferde hamile kaldı
Geçenlerde ona yine dedim çok şükret haline
Allah'ın lütfu bu da .. ne kadar nasipliymiş
Rabbim bize de bundan sonra kolaylıkla sağlıkla nasip etsin

Amin İnşaAllah canım Allah-u Teala razı olsun
Anlıyorum seni. Bende baktım tedavi uzun sürecek gibi bayan doktor araştıracam olmaz böyle bir kere alttan kontrol oldum o bana ağır geldi kendime gelemedim halen. Belki 80 km gitmem gerekecek merkeze ama yinede giderim yeterki bayan ve iyi bir doktor olsun.
Herkesin sınavı farklı canım. Kimi kolay erişiyor kimi zor. Rabbim.neylerse güzel eyler..sınavını en güzel şekilde verenlerden olmak nasip olsun hepimize İnşaAllah

Amin canım benim amin ne güzel konuştun Rabbim korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nail eylesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…