Regl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik ❤
Regl 10. Gün 36.5 pik ❤
Regl 11. Gün 36.4
Selma kızlar bende suan ki durum ama ovulasyonla ates arasındaki bağlantıyı henüz kuramadım
Devam edicem cnm haber veririm sana da. Senin Dr sonuçların nasıl cnmAleykümselam canım
Bugün biraz düşmüş ateşin eğer yarın 36.6 ve üzeri bir değer çıkarsa yumurtlamış olabilirsin diyebiliriz. Ölçmeye devam et yumurtlama yakın
Canım benimDevam edicem cnm haber veririm sana da. Senin Dr sonuçların nasıl cnm
Herhangi ilaç ya da kür kullanmışmıydın canım onlar da etkiliyor diye duymuştum değerlerden pek anlamıyorum ama inşallah düzelir tedaviye ihtiyac olmadan hamiş kalırsın bu ayCanım benim
fsh 12 Amh 0.65 çıktı diğer hormonlar normal
Fsh ocak ayında devlet hastanesinde 5 çıkmıştı normaldi. 5ayda nasıl 12 oldu anlayamadım şaşkınım o yüzden devlette tekrar baktiricam. Emin olayım. Adetimi bekliyorum İnşaAllah olmamda olursam bitiminde rahim filmi çekilecek sonraki aşama aşılama dedi dr
İnşaAllah bunlara gerek kalmadan hamile olurum bu ay
Amin İnşaAllah canım benim sağolHerhangi ilaç ya da kür kullanmışmıydın canım onlar da etkiliyor diye duymuştum değerlerden pek anlamıyorum ama inşallah düzelir tedaviye ihtiyac olmadan hamiş kalırsın bu ay
Canım sen denemeye bsslayalı çok olmamıştı ama yanlış hatırlamıyorsam. Hemen asılma erken değil mi yinede Baska doktora da gidebilirsin hayırlısı olsun inşallah kuzumAmin İnşaAllah canım benim sağol
Fsh 10 max değer 12 çok yüksekdeğil dedi dr. Ama amh düşük yaş 37 olacak normal böyle çıkması malesef.
Ben kür veya hap kullanmadım dr da vermedi. Aşılama yapalım dedi öncesinde rahim filmi çekelim görelim dedi. Yaşdan dolayı direk aşılama dedi bakalım ne olacak
Tatlım bir sene oldu yaşım 37 olacak az kaldı. Eşim 48 yaşında. İlerleyen zaman aleyhimize işliyor. Şu rahim filmi çekilsin de bakalım sonucuna göre hareket edecez nasipseCanım sen denemeye bsslayalı çok olmamıştı ama yanlış hatırlamıyorsam. Hemen asılma erken değil mi yinede Baska doktora da gidebilirsin hayırlısı olsun inşallah kuzum
Maalesef özelde daha çok ilgileniyorlar canım haklısın 1 sene olmuş ben daha az sanmıştım rahim filmi çekildikten sonra gebe olanı cok duydum tıkanan tüp varsa açılıyormuş Rabbim seni yormadan en kısa zamanda nasip etsin inşallahTatlım bir sene oldu yaşım 37 olacak az kaldı. Eşim 48 yaşında. İlerleyen zaman aleyhimize işliyor. Şu rahim filmi çekilsin de bakalım sonucuna göre hareket edecez nasipse
Başka bir dr da düşünüyorum bu arada
Bu özel hastane. Belki ilde hastane bakarım bilemiyorum şimdilik düşünüyorum beklemedeyim
Bugün 13.günün sanırım canım. Benimde 12. GünümRegl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik ❤
Regl 10. Gün 36.5 pik ❤
Regl 11. Gün 36.4 pik ❤
Regl 12. Gün 36.2 çatlama ❤
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün
Canım yumurta çatladığı gün ısı düştü gercekten de bKalım nasıl devam edicek
Daha çok 13.gün çatlamış görünüyor şimdi farkettimRegl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik ❤
Regl 10. Gün 36.5 pik ❤
Regl 11. Gün 36.4 pik ❤
Regl 12. Gün 36.2 çatlama ❤
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün
Canım yumurta çatladığı gün ısı düştü gercekten de bKalım nasıl devam edicek
Canım ovulasyon yapıp karşılaştırma yapayım dedim bakalım nasıl ilerlicek ikisi birlikte bugün 13. Regl günü bata da 14 gün falan var kalp olanlar hep değerlendirdim yoruldum canım artık akışa bırakıcam hayırlısıBugün 13.günün sanırım canım. Benimde 12. Günüm
Çatlamayı normalde ateşinin düştüğü günün ertesi gün ateş değerinin yükselmesinden anlarız ama sen ovulasyon yapıyorsun artı anlaşılan. Olsun. Sonuçta ateş değerinin düştüğü gün ve ertesi önemli sen bugünü de degerlendir canım
anlıyorum bende de aynı durum çünküCanım ovulasyon yapıp karşılaştırma yapayım dedim bakalım nasıl ilerlicek ikisi birlikte bugün 13. Regl günü bata da 14 gün falan var kalp olanlar hep değerlendirdim yoruldum canım artık akışa bırakıcam hayırlısı
anlıyorum bende de aynı durum çünkü
Ama bugünü de degerlendir sonra akışına bırak derim bir güncük daha dayan
Ben de öyle yapacam keşkem olsun istemiyorum çünkü
Kız temizlik yaptım bugün ayaklarıma kara sular indi bakalım hayırlısı
AA tebrikler canım nice mutlu senelere
Bende bugün hep yattım. Evlilik yıldönümüm. Çok sıcak diye yarın dışarı çıkıp kutlamayı düşündük . Bugünü değerlendirmem lazım benimde
Sabret 10 dk sık dişini sonra yatar dinlenirsin nasılsa
Çok teşekkür ederim canımAA tebrikler canım nice mutlu senelere
Selam tatlımSelam kizlar. Benim de 5 gün var bata. İnşallah bat değil bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?