Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım İnşaAllah
Benim yaşım 37 olacak ekimde sen daha gençsin olur Allahın izniyle
Benim eşimin de ocak ayında yaptırdığı testte morfoloji %3 çıkmıştı bakalım bugün ki nasıl olacak
Vakti gelmeden çiçek açmıyor işte gelecek elbet vakti İnşaAllah az kalmıştır

Kızlar eşimin morfoloji %3 dü ilk testte şimdi %2 çıktı. Ürolog normal çocuk olur dedi. Kadın doğum doktoru %4den düşük olsun istemeyiz dedi ve benim fsh hormonum 12 çıktı. 10dan yüksek olması iyi değilmiş
Amh değerim cumaya belli.olacak
Anlaşılan yaşa bağlı yumurta rezervim tehlikeye girmeye başlamış. Dr bana bir sonraki adet bitiminde rahim filmi cekelim sonrasında aşılama takibi yapalım dedi
Cuma bir olsun İnşaAllah o değerim iyi çıkar

Ocak ayında devlet hastanesinde fsh 5 çıkmış normal yani. Şimdi ise yani 5 ay sonraki tahlilde özel hastanede fsh değerim 12 çıktı
Bu zaman zarfında bu kadar artmış olması garip geldi bana. Bu zamana kadar hiç yüksek çıkmadı acaba diyorum ozeldeki tahlil sonuçlarına güvenmesem mi bilemedim.

Hadi yaa suan adetime 4 gün var gebelikten şüpheleniyorum daha önce bilseydim en son adetimde ölçerdim
Canım şüpheleniyorsan bile hemen test yapma adetin bir 10 gün falan geçsin öyle test yaparsın sonra zaman geçmiyor kafana binbir türlü şey geliyor

Tatlım sen nerdesin ?
Bilginize ihtiyacım var kızlar nerdesiniz
Canım ben bu ara aklım sürekli bunlarda olmasın diye bu konularla ilgili çok düşünmüyorum ve buraya girmiyorum. Tahlil sonuçlarından çok anlamam ama bu kadar kısa sürede bu kadar fark olması doğru gelmedi bana da. İstersen devlette bir yenilet testini canım

Anladım canım sağolasın. Kendine iyi bak. Nasıl istersen. Herşeygönlünce olsun İnşaAllah
Arada gel özletme

Anladım canım sağolasın. Kendine iyi bak. Nasıl istersen. Herşeygönlünce olsun İnşaAllah
Arada gel özletme
Amin canım cümlemizin inşallah. Bugün doktorda randevum var yine. Yumurta gelişimine bakalım demişti. Sanırım vajinal ultrason olacak. Biraz tedirginim doğrusu

Ben yerınde olsam devlette yada saglık ocagında tekrar yaptırırım. cunku bu degerler lab arasında fark edıyor.
Benım amh devlette 3,5 ıken 1 yıl sonra ozelde 2 cıktı. sebebını sordugumda her lab farklı olcebılır dedı ozeldekı doktor.

yıne de yuksekse bıle ılacla dusuruyolar. Amh cok cok dusukken bıle dogal yolla hamıle kalanları okudum burda. Umudunu kaybetme

Aynen bende öyle düşünüyorum canım teşekkür ederim
Amh değerim cuma günü çıkacak bakalım o nasıl? Tsh 12 . 10 dan yüksek olmasını istemeyiz dedi doktor ama çok da yüksek değil dedi ilaç yazmadı. Sanırım bir de amh değerine bakacak ona göre yazacak ya da bilmiyorum.
Yenileyecem tahlili zaten devlette . Eğer sadece özelde ki değer yüksekse zaten bir daha gitmem o hastaneye

Amin canım cümlemizin inşallah. Bugün doktorda randevum var yine. Yumurta gelişimine bakalım demişti. Sanırım vajinal ultrason olacak. Biraz tedirginim doğrusu
Hayırlısı ile git hayırlısıile gel İnşaAllah. Rahat ol canım olmaya çalış kısa sürecek bitecek falan şeklinde düşünüp telkin ver kendine
Haberdar eder misin gelince

ateş ölçme yöntemi ile koronalık belirtisi farkedilmiyor mu ben mi çok yanlış kulvardayım yoksa asdg.

ateş ölçme yöntemi ile koronalık belirtisi farkedilmiyor mu ben mi çok yanlış kulvardayım yoksa asdg.
Hayır tatlım sanmıyorum. Korona için alnından ateş ölçüp 37.8 üzerindeyse anlaşılabilir bir belirti olabilir
Bu yöntem dil.altından ölçerek yumurtlama ve adet derecesini tespit etmek amacıyla kullanılıyor.

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. gebelik ihtimalim olunca ben de ölçtüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…