Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl 1. Gün 36.2 17 haziran
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik
Regl 10. Gün 36.5 pik
Regl 11. Gün 36.4 pik
Regl 12. Gün 36.2 çatlama 28 haziran
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün 36.5 silik
Regl 15. Gün 36.7 silik
Regl 16. Gün 36.7
Selam kızlar bende durumlar boyle şimdilik bata 11 gün var günler geçmiyor bu sabah rüyamda hamile olduğumu gördüm,

Bu ay rüyan gerçek olsun İnşaAllah canım
Ateş değerlerin yükselmeye başlamış. İnşaAllah düşmeden devam eder ve hiiiç düşmez.
Benim 15.gün oldu daha hiç yükselmedi diyebilirim. Geçen ay bir efsaneydi o değerleri hayatta unutmam yani . Klima açık yatıyoruz belki ondan diye düşünüyorm ama bakalım ilerleyen günler de ne olacak
Benimde en erken 9 gün en geç 12 gün var bata
Hemen hemen aynı günlerimiz
Heyecanla bekliyoruz bakalım

Bu ay ateş ölçtüm hep.
Birgun 36.6 birgun 36.5 oluyor ateş.
Regl ateşim de 36.1
Bakalım dusucek mi.
Bende heyecanla bekliyorum
0.1 dereceyi düşüşten saymıyoruz olabilir. Önemli olan bir sonraki gün biraz daha düşmemiş olması
Batına az kaldı İnşaAllah düşmez canım
Bende heyecanla bekliyorum

Ayy inşallah kuzum bu ay ikimize de gelsin bu bebiş ler yumurtlaman oldu mu peki

Ayy inşallah kuzum bu ay ikimize de gelsin bu bebiş ler yumurtlaman oldu mu peki
Tüm isteyenlere de bize de İnşaAllah canım benim Amin
Yumurtlama oldu sanırım ya 9.günüm ya da 12.gün
Çünkü düzensiz uyku oldu bu ay genelde ondan emin değilim
Ayrıca her ay yumurtlama akıntısı hissederdim bilirdim günümü. Bu ay erken oldu gibi. Fazla emin olamadım kendimden
Bekleyip göreceğim yapacak birşey yok malesef

Beklemek zaten en zor olanı canım hayırlısıyla inşallah 2 hafta gecerse görücez bakalım bir arkadasım da gecen beni rüyasında hamile görmüş hayırdır dedim yani bebek istediğimi çok bilmiyor. O yüzden kendimi tuhaf hissettim

Merhaba
Bunu nasış kullanıyorsunuz ?
Dil altından sabah yataktan kalkmadan mı yapmam şazım ?
Benim bugün yumurtlamamın 11.günü
Koltuk alttından ölçtüm de
Merhaba hoşgeldin
Yataktan kalkmadan sadece dil altından ölçmen gerek
En az 3-4 saatlik uyku yeterli.
Yumurtlamanın 11.gün ise bat a 3-4 gün kalmış sanırım. Ölçmeye devam et ama dil altından. InşaAllah ateş değerin yüksek gider düşmez

Bu sabah ölçtüm canım 36.4 ama koltuk altından
Tamam sabah ill uyandığında yarın ölçeceğim.
Evet bat pazartesi 4 gün var canım

İnşaAllah rüyalar gerçek olur. Benim 2 ay önce hem annem hemde yengem aynı gün rüyasında görmüştü doğum yapmışım falanve haberleri yoktu ilk defa test yapmıştım silikde olsa çıkmıştı birde rüyalar olunca heyecanlanmıştım ama malesef hamile değildim
Yakındır İnşaAllah bizimde hamileğimiz
Rüyalar boşa değildir diye umud etmek istiyorum

Bu sabah ölçtüm canım 36.4 ama koltuk altından
Tamam sabah ill uyandığında yarın ölçeceğim.
Evet bat pazartesi 4 gün var canım
Koltuk altı değerini kabul etmiyor bu yöntem canım doğru olan değer dil altından olanı
Yarın ölç bakalım heyecanla bekliyorum
Bat a 4 gün çok heyecanlı

Canım ne bilim yaa ilk hamileliğim de de beni rüyasında gören olmuştu o yüzden umutlandım aslında

Biraz daha rahtladım ya....
heralde öyledir umarım.
Kasığımda ve belde sancı var çünküüü
Tatlım rahat lütfen. Ben geçen ay yaşayabileceğim tüm belirtileri yaşadım daha ne olabilirdi bilemiyorum yani o derece. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri de benzer olduğundan artık hiç kendimi dinlememeye karar verdim o derece. Sadece reglimin geçmesini beklemek olacak umutlanacaksam o zaman umutlanacam yoksa sonra inan üzülüyor insan. Lütfen sende kendini dinleme ve hiçbir seye yorma. Kimse üzülsün istemiyorum. Rabbim bekletmeden bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin ne diyeyim

Amin
Allh bizi eksik bırakmasın bu durumdan...
Bu ay da olmazsa vazgeçiyorum.
Bırakıcam artık olursa olsun olmasın çok yoruldum çünkü gerçekten....
Kendimi çok yıprattım

Amin
Allh bizi eksik bırakmasın bu durumdan...
Bu ay da olmazsa vazgeçiyorum.
Bırakıcam artık olursa olsun olmasın çok yoruldum çünkü gerçekten....
Kendimi çok yıprattım
Ooyy kuzum bırakma ama sadece akışına bırakmaya çalış. Değişik birşeyler yapıp kafanı mesgul etmeye bak. Ben öyle yapmaya çalışıyorum bu ay bakalım ne kadar sürecek ama en azından deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…