Rica ederim tatlımbilgilendirmeniz için teşekkür ederim. gebelik ihtimalim olunca ben de ölçtüreyim
Ederim tabi canım.Hayırlısı ile git hayırlısıile gel İnşaAllah. Rahat ol canım olmaya çalış kısa sürecek bitecek falan şeklinde düşünüp telkin ver kendine
Haberdar eder misin gelince
Rica ederim tatlım
Eğer düşünüyorsan gebeliği ölçmeye başla. Ben elimden geldiğince bilgilendirme yaparım
Ederim tabi canım.
6 ay kısa bir süre İnşaAllah çok bekletmeden gelir.meleğindüşünüyorum canım,ama 6 aydır olmadı. :/
suanda adetimin 2nci günündeyim, nasıl yapacağız?
6 ay kısa bir süre İnşaAllah çok bekletmeden gelir.meleğin
Yaşın kaç bu arada?
Oo adetinin 2.günündesin çok iyi. Dün adet olmuşsun yani dün bugün adet derecen farklılık göstermez çok çok 0.1 derece farkeder. Eğer yarın sabah ölçmeye başlarsan adet dereceni öğreniriz ve gelecek ay adet mi olacaksın yoksa hamilemisin ateş değerinden anlarız
Nasıl ölçülüyor dersen. Her sabah hemen hemen aynı saatte. En az 4 saat uyku sonrasi yataktan kalkmadan dil altından ölçülüyor dijital derece ile
Aynen bende öyle düşünüyorum canım teşekkür ederim
Amh değerim cuma günü çıkacak bakalım o nasıl? Tsh 12 . 10 dan yüksek olmasını istemeyiz dedi doktor ama çok da yüksek değil dedi ilaç yazmadı. Sanırım bir de amh değerine bakacak ona göre yazacak ya da bilmiyorum.
Yenileyecem tahlili zaten devlette . Eğer sadece özelde ki değer yüksekse zaten bir daha gitmem o hastaneye
Rica ederim canim amin İnşaAllahinşallah çokkkk teşekkür ederimisteyen herkes hamiş kalır umarım
26 yasındayım,
yarın sabah ateş ölçme aleti bulursam dil altından ölçmeye baslıyım. kaç gün tekrarlayacağız peki?
Selam canımSlm kızlarçıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
Rica ederim canim amin İnşaAllah
Oğlumu doğum yaptığım yaştasın ne güzel
Bugünden tedarik edebilirsen iyi olur yarın başlamış olursun. Eczanelerde 10-15 tl birşey
Bur sonraki adetine kadar ölcmelisin canım. Yumurtlama gününü öğreniriz umarım ayrıca
Adetlerin düzenli midir? Kaç gün de bir olursun?
Aynen tatlım benimde öyle olur okadarnormalde cok düzenlidir, ama son bir iki aydır kucuk gecikmeler -1-2gün gibi- yaşıyorum.
İyi haberlerimi alırsam yazarım sizlere
İnşallah canım. Biraz küçük olmaları üzdü ama neyse ki dermansız dert değilSelam canımhoşgeldin
İyi gecmesine sevindim. Haberlerde iyi MaşaAllah. İnşaAllah kısa zamanda daha güzel haberler alırsın
Evet tatlım aynen büyürler yumoşların rahat olİnşallah canım. Biraz küçük olmaları üzdü ama neyse ki dermansız dert değil
Aleyküm selam canım. Biraz önce doktordan geldim . Amh sonucum yeni çıktı. 0.65 amh değerim. Normal değerler kısmında 0.3-7.15 yazıyor. Belki çok çok kötü olmasada iyi de değil. Doktor adetimin bitiminde rahim filmi çekecek. İnşaAllah hamile olurum da gerek kalmaz. Çünkü sonrasında aşama aşılamaya gelecekSelam kızlar. Nasılsınız.
Sen nasılsın ne yapıyorsun?Selam kızlar. Nasılsınız.
Canım hiç üzülme. Rabbimin dilediği olur. Değerlerin çok kötü değil. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahAleyküm selam canım. Biraz önce doktordan geldim . Amh sonucum yeni çıktı. 0.65 amh değerim. Normal değerler kısmında 0.3-7.15 yazıyor. Belki çok çok kötü olmasada iyi de değil. Doktor adetimin bitiminde rahim filmi çekecek. İnşaAllah hamile olurum da gerek kalmaz. Çünkü sonrasında aşama aşılamaya gelecek
Öyle canım benim sağolasınCanım hiç üzülme. Rabbimin dilediği olur. Değerlerin çok kötü değil. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?