karats canım 11 yada 12.gün olabilir gibi
welcome canım eee artık bebiş kendini yavaş yavaş belli edicek
olcak artık annesi çekicen sıkıntı
umut canım tedavin hayırlı uğurlu olsun bebişlerin göbüşüne konsun
duruşah,melek,özlem,busecan,hilal,biozard ve tüm arkadaşlar hepinizi kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyy kızlar bu arada ben nevetnayı çok özledim gel artık nolur yaaaa :çok üzgünüm:
boshayallersmile Canım şuan bişeyim yok ama sabah kahvaltı ettiğimde oldu...Zaten zorla yedim...
hilalcım 23 agustos ayı yazıcaktın 23 eylül degil tamammı canım..
geçmiş olsun welcome belirtilerin erken başlamış
duruşah inşallah duası kabul olur hamile haberini alırız..
umutcum canım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeginle birlikte dönersin ailenin yanından ..
kızlar inşallah hepinizinb yüzü güler hamile kalırısınız hayırlı zamanda...
karats canım 11 yada 12.gün olabilir gibi
welcome canım eee artık bebiş kendini yavaş yavaş belli edicek
olcak artık annesi çekicen sıkıntı
umut canım tedavin hayırlı uğurlu olsun bebişlerin göbüşüne konsun
duruşah,melek,özlem,busecan,hilal,biozard ve tüm arkadaşlar hepinizi kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyy kızlar bu arada ben nevetnayı çok özledim gel artık nolur yaaaa :çok üzgünüm:
aaaa tebrikler:))))
bak benimle beraber bi arkadasim o tup bebekle hamile kaldi, o da ekim ortasi dogumu..
canim benim hayirlisiyla guzel haberini alacagiz, sen pozitif ol.. bebis saglikla gelsin canim
iyiyiz vallahi, yigeninde hep tekmeler atiyor, cok hareketli. en son ultrasona 20 haftalikken girdim, simdi 33 oldum, daha 3 hafta daha bekleyecegim girmek icin, ondan boyu kilosu ne bilmiyorum. insallah guzel kilo almistir, sagliklidir, guzelce gecer dogum..
adini da kuzey koyacagiz buyuk ihtimal:)
bugün olabilir bence ateşin düşmüş çünkü.yarın ve diğer iki gün yükselirse bugün çatlamış demektir.ama sen bugünü boş geçirme hatta dünde çalışsaydın ii olurdu.sperm probleminizde yokmuş nasıl olsa ben 3-4 gün üst üste çalış canım.
çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?