nurum sen geç yumurtlamışdın sanırım ondan testlerde falan çıkmaması yumurtladıkdan sonra 14. gün testde çıkar ...bak bende dün oldum adet tam yumurtladıkdan 17 gün sonra luteal fazım oldu..
şu ısı çizelgen kaçıncı sayfada kaldı senın yaaa bulamadım....bence acele etme....
nur abla sende sanırım bu ay yumurtlamadın vede rahmın yavaş kalınlaşma seyrettiği için adet gecikmesi oluyorr...polikistlik over varmıydı sende ...genelde bu sorundan böyle kaynaklanıyor..biliyorsun 6 ay ben ne çekdim...allahıma şükürler olsun bu ay tedavisiz ilaçsız adet oldum:) mutluyumm...ama bebekde olsa fena olmazdı demiiiii..içimde garip bir burukluk var tabi yok değil..[/QUOT
Valla bebekcim tamam pes ettim bu ay yumurtlamadım ben canım:) dediğin gibi olsun. Zaten bir süre ateş felan da ölçmeyecem. Sıkıldım çünkü.. Geçen ay adet olduğum günden bu ayki (günkü) adet günüme kadar olan ölçümlerim efendüm bakınız:)
.1 36,3..Regl başlangıcı
.2 36,3
.3 36,3
.4 36,3
.5 36,2
.6 36,2
.7 36,1
.8 36,2
.8 36,0
10 36,2
11 36,2 X
12 36,2
13 36,4 X
14 36,3
15 35,8
16 36,1 X
17 36,2
18 35,9
19 36,1 X
20 36,3 X
21 36,1
22 36,2
23 36,7 X
24 36,4
25 36,2 X
26 36,3
27 36,5
28 36,5
29 36,5
30 36,4
31 36,5
32 36,5
33 36,5
34 36,5
35 36,3--Regl başlangıcı
bu ısıya göre 25. gün yumrutlamış olabilirsin vee adetmi oldun bugünn...demeki lutel fazın 10 gün senın ablaa...hem neden kızıyonki..kötü bişimi dedim ben sen ölçmeye devam ettt neden ölçmüyorsunki..yoksa dereceği yutmakdanmı korkuyon:)))))
hem kızlar bu ay sizde deneyin üzüm çekirdeğii..üzüm çekirdeyi yiyelim kocanız ve sizz ben alacam deneyecem e vitamini çok fazlaymış araştırdım internetde.. kadınları çoğu güneşlenen bayanların çoğu farkında olmadan hamile kalıyormuş bunun nedeni de e vitamınııı almalarıymış bence deneeyelim nedersiniz..
nurum demek 15. gün lutel fazın senın bu aydan sonra yumurtladıkdan itibaren say 15. günden sonrada yüksek olursa ateşin test yap canım ...ben tedavi olurken 15. gün hep düşdü ateşimama bu ay 18. gün düşdü ateşim belkiden iğnenin etkisi olabilir geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak bene kızlar ...
kızlar eğer adet olduğsanız3 ümüzde aynı anda adet olduk demek ...
hadi bakalım kim dahaa önce yumurtlayacak sırnaşık şey
hu huuuuuuuu kızlar cevap veren yokmu bana.ateş ölçümü dil altındanmı yapılacaktı
Bebeğim benim kıs ben sana kızarmıyım hiç aşkolsun:))) Senin dediğin olsun dedim çünkü bi diyon yumurtlamışsın bi diyon yumurtlamamışsın kıs kafamı karıştırdın :)) Neyse bu arada bu üzüm çekirdeği göğüs büyütüyosa ben yimam kıs zaten zor taşıyom :) bu arada nurcumm benimde 36,3 olduğu gün hastalandım canım. (yani 07/04/08) aşağı yukarı aynı günler diyebiliriz. Bebekkk ısrarlarına dayanamadım ölçem bari yeniden ısımı ama kıs bak bigün boğazıma kaçarsa o derece valla fururum seni söyliim:))))))))) Ya bişey daha, ben dün hastalandım ama normal hastalanıyorum yani ona rağmen alt karında ve sol kasıkta hala batmalar var deli oldum ara ara sanki kramp giriyo gibi oluyo neki bu şimdi?
arkadaşlar 22.gün yumurtası çatlamış birinin 9 gün üstüne kan tahlilinde hamiş çıkmaması olabilirmi yani yumurtlamadan bu yana 9 gün geçti hani geç yumurtlamada döllenmede geç oluyormuş falan ya pek bilgim olmadığı için sizlere sorayım dedim bugün kan tahlili yaptırdım 1.02 çıktı yani negatif acaba diyorum hormon salgılanmaya yenimi başlamıştı yada alakası yok kesin negatifmi???
kıslar bugün 30,gün 36,8 çıktı! geçen ay 30,gün olmuştum hala bekliyorum, dua edin umarım olmam. yarın test yapacağım eğer olmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?