Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aslinda dpo11de basladi leke ama cok sevindim ilk defa cunku yarin 2. Gune geliyor doktora gidicem igne tedavisi icin. Pazartesi sali gidemiyorum tum gun okuldayim iyi denk geldi. Doktora neden klomen estrofem falan kullanmiyor onu sorucam. Neden direk igne tedavisi. Rahim inceliginden mi acaba? Unutmazsam onu sorucam. Bakalim igne ne vericek?

Canim iğnelerini saat kaçta oluyorsun? Her gün aynı saatte mi oluyorsun?
Aksam saat 19.00dan sonra vurulma demişlerdi bana. Bir de tam saatinde vurulmazsan olmuyor.

Canim Allah kolaylik versin sana. Inşallah emeğin sonuç verir.

LeYLa_21 geçmiş olsun canım. Kızın da daha iyidir ins. Yumurta catlamis bu günü de degerlendirin Bebis olsun ins
Amin canım sağolasın. İyileşti çok şükür ya.ben tam düzelemedim canım. Aslında dün gece de değerlendirmek gerekiyordu ama yorgunluktan uyumuşum.. Kontrolun ne zaman canım...? Bebişin de iyidir inşallah gülüm...
Ben şok
Benim sabahki ovu testi dunkune gore cok cok silikti simdi yine kopkoyu cikmis
Ikinci yumurtami yolda ne dersiniz kizlar Veson LeYLa_21 ShinSeGi
Vuuuuuu ikinci yumurta mı? Hadi inşallah. Hepsi bebiş olsun kuzum... Bende akşam yaptım. Silinmiş iyice....

Insaallah insaallah
Allah yardimcimiz olsun bugun sen mutlaka pm kondur

Inşallah sen de tamamen atlatirsin canım. Ben corek otu yağını kullanmıştim ama bağışıklıga da iyi geliyor. Gerci yumurtlamadan sonra kullanmamak gerek. Haftaya cuma kontrol bakalım. Kanama alanim var progestan kullanıyorum Leyla abla..

Korkma inşaallah kullan progestanı bu de çok dikkat et dinlen bol bol istirahat et tutunur sıkıca inşaallah bebeğin büyür

Korkma inşaallah kullan progestanı bu de çok dikkat et dinlen bol bol istirahat et tutunur sıkıca inşaallah bebeğin büyür
Inşallah canım. Hepimiz saglikla kucağımıza alalım ins. Çalışıyorum ayni zamanda ama elimden geleni yapıyorum.

Kızlar kürleri ovulasyondan sonra bırakmak mı gerekiyor?

Diyelim ki ovulasyonu benim gibi zaten yakalayamadik, devam edebilir miyiz hayır ve çörek otu gibi özlere?

Diyelim ki ovulasyonu benim gibi zaten yakalayamadik, devam edebilir miyiz hayır ve çörek otu gibi özlere?
çörekotu yumurtaları büyütüo dimi onun için mi kullanıosun bende merak ettim şimdi ama çatlamayan yumurta varsa daha çok büyütüp kist yaparmı ki

kızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyo çok tedirginiz

Genellikle kürleri kullanmak düşük riski yaptığı için ovu dan sonra kullanmak önerilmiyor ama gebrlik yoksa kullanmaya devam etmek de bir sakınca yok sanırım

çörekotu yumurtaları büyütüo dimi onun için mi kullanıosun bende merak ettim şimdi ama çatlamayan yumurta varsa daha çok büyütüp kist yaparmı ki
Yumurta için ovuya kadar KULLANILIYOR hatta ÇOĞU Kür regl2-12 arası KULLANILIYOR ovu dan sonra kullanmanın bir anlamı yok

Evet canım faydası varmış, ben de taze taze gözümün önünde yağını çıkarıp verdiler. Ben de sabah akşam bir şurup kaşığı iciyorum. ama hayıt olanı ovu sandığım gün bir almıştım

Rabbim şifa versin inşallah bir an önce toparlansın inşallah zor süreç bunlar sizlere de sabır versin inşallah
nşal

Allah şifa versin cNim. Keşke yiyip kilo alsa. Çok iyi olurdu elbet. Ne yiyorsa sade o san bile olsa yemesi çok iyi olur. Midesi kusmesin derler ya... inşallah tedavisi guzel sonuçlanır

Peki, hangi ovu testi en iyi? İlk birkaç harfini yazar mısınız? Kaset mi strip mi daha kullanışl?

Insaallah insaallah
Allah yardimcimiz olsun bugun sen mutlaka pm kondur
Kız uyursa konduracam inşallah canım...
Kendine dikkat et canım. Inşallah geçer bebeğin hep seninle olsun gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…