- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Evet aslinda dpo11de basladi leke ama cok sevindim ilk defa cunku yarin 2. Gune geliyor doktora gidicem igne tedavisi icin. Pazartesi sali gidemiyorum tum gun okuldayim iyi denk geldi. Doktora neden klomen estrofem falan kullanmiyor onu sorucam. Neden direk igne tedavisi. Rahim inceliginden mi acaba? Unutmazsam onu sorucam. Bakalim igne ne vericek?
Canim iğnelerini saat kaçta oluyorsun? Her gün aynı saatte mi oluyorsun?Doktordan çıktım kızlar doktor şok olmuş bir şekilde "sen iğneleri kullanıyorsun değil mi niye hiç büyümemiş bunlar" dedi. Valla normal haline bırakınca daha hızlı büyüyordu ben de şok oldum 9 du 2 günde anca 10 olmuş rahim içinde hala sıvı varmış adetin bitmedi mi hala dedi 2-3 gün oldu biteli dedim. Estrojenin de düzenli artmıyor zaten dedi. Salı çağırdı tekrar ama artık iş başlıyor ancak çarşamba gidebileceğim.kan verdim yine östrojene bakılacak. 100 le devam edicem iğneye de.
Ama geçen günkü şok yok üzerimde kötü haber ilk duyduğumda etkiliyor beni sadece demek
Neyse bir aşılama maceram eksikti onu da tamamlamış oldum
Canim Allah kolaylik versin sana. Inşallah emeğin sonuç verir.Saat konusunda birşey belirtmediler hatta doktor bu akşam gidince başla hemen dedi iğneye. Ben de o gün eve girer girmez direk yaptım saate baktım 9 a 10 vardı işte. Daha erken saatte otobüste idim. Hemşire de işte hergün aynı saat olmasına dikkat et dedi. Zaten artık 9 diye gidiyor değiştiremem saati ama ben saatle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Sonuçta vücutta kalma saati belli hemen yapılır yapılmaz atılmıyor ki..
Veson amin yaa inş güzel sonuçlanır.. SaskinAnne valla yol normal bir yol olsa bu kadar yormazdı bilen vardır belki Trabzon erzincan yolu zigana dağı, pekün dağı, pöske dağı hep viraj dağ yolları.. neyse 5 gün dinleneyim biraz senelerce bu yolu gittim geldim öğrencilikte ama şu 2 hafta kadar tiksindiğim olmamıştı
Hayırlısı olsun kızlar artık.. iğneleri yapıcam sonuç olarak büyürse büyür yapılır aşılama büyümezse de sağlık olsun , olmuyorsa "napak ölek mi "
Amin canım sağolasın. İyileşti çok şükür ya.ben tam düzelemedim canım. Aslında dün gece de değerlendirmek gerekiyordu ama yorgunluktan uyumuşum.. Kontrolun ne zaman canım...? Bebişin de iyidir inşallah gülüm...LeYLa_21 geçmiş olsun canım. Kızın da daha iyidir ins. Yumurta catlamis bu günü de degerlendirin Bebis olsun ins
Vuuuuuu ikinci yumurta mı? Hadi inşallah. Hepsi bebiş olsun kuzum... Bende akşam yaptım. Silinmiş iyice....
Insaallah insaallahAmin canım sağolasın. İyileşti çok şükür ya.ben tam düzelemedim canım. Aslında dün gece de değerlendirmek gerekiyordu ama yorgunluktan uyumuşum.. Kontrolun ne zaman canım...? Bebişin de iyidir inşallah gülüm...
Vuuuuuu ikinci yumurta mı? Hadi inşallah. Hepsi bebiş olsun kuzum... Bende akşam yaptım. Silinmiş iyice....
Eki Görüntüle 1929245
Inşallah sen de tamamen atlatirsin canım. Ben corek otu yağını kullanmıştim ama bağışıklıga da iyi geliyor. Gerci yumurtlamadan sonra kullanmamak gerek. Haftaya cuma kontrol bakalım. Kanama alanim var progestan kullanıyorum Leyla abla..Amin canım sağolasın. İyileşti çok şükür ya.ben tam düzelemedim canım. Aslında dün gece de değerlendirmek gerekiyordu ama yorgunluktan uyumuşum.. Kontrolun ne zaman canım...? Bebişin de iyidir inşallah gülüm...
Eki Görüntüle 1929245
Korkma inşaallah kullan progestanı bu de çok dikkat et dinlen bol bol istirahat et tutunur sıkıca inşaallah bebeğin büyürInşallah sen de tamamen atlatirsin canım. Ben corek otu yağını kullanmıştim ama bağışıklıga da iyi geliyor. Gerci yumurtlamadan sonra kullanmamak gerek. Haftaya cuma kontrol bakalım. Kanama alanim var progestan kullanıyorum Leyla abla..
Inşallah canım. Hepimiz saglikla kucağımıza alalım ins. Çalışıyorum ayni zamanda ama elimden geleni yapıyorum.Korkma inşaallah kullan progestanı bu de çok dikkat et dinlen bol bol istirahat et tutunur sıkıca inşaallah bebeğin büyür
çörekotu yumurtaları büyütüo dimi onun için mi kullanıosun bende merak ettim şimdi ama çatlamayan yumurta varsa daha çok büyütüp kist yaparmı kiKızlar kürleri ovulasyondan sonra bırakmak mı gerekiyor?
Diyelim ki ovulasyonu benim gibi zaten yakalayamadik, devam edebilir miyiz hayır ve çörek otu gibi özlere?
Kızlar kürleri ovulasyondan sonra bırakmak mı gerekiyor?
Diyelim ki ovulasyonu benim gibi zaten yakalayamadik, devam edebilir miyiz hayır ve çörek otu gibi özlere?
Yumurta için ovuya kadar KULLANILIYOR hatta ÇOĞU Kür regl2-12 arası KULLANILIYOR ovu dan sonra kullanmanın bir anlamı yokçörekotu yumurtaları büyütüo dimi onun için mi kullanıosun bende merak ettim şimdi ama çatlamayan yumurta varsa daha çok büyütüp kist yaparmı ki
Evet canım faydası varmış, ben de taze taze gözümün önünde yağını çıkarıp verdiler. Ben de sabah akşam bir şurup kaşığı iciyorum. ama hayıt olanı ovu sandığım gün bir almıştımçörekotu yumurtaları büyütüo dimi onun için mi kullanıosun bende merak ettim şimdi ama çatlamayan yumurta varsa daha çok büyütüp kist yaparmı ki
nşalkızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyoçok tedirginiz
Allah şifa versin cNim. Keşke yiyip kilo alsa. Çok iyi olurdu elbet. Ne yiyorsa sade o san bile olsa yemesi çok iyi olur. Midesi kusmesin derler ya... inşallah tedavisi guzel sonuçlanırkızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyoçok tedirginiz
ben hep labquick marka aliyorum cnm ama bi kac tane bozuk test çıktığı oldu icinden. kaset tipi daha iyi oluyorPeki, hangi ovu testi en iyi? İlk birkaç harfini yazar mısınız? Kaset mi strip mi daha kullanışl?
Kız uyursa konduracam inşallah canım...Insaallah insaallah
Allah yardimcimiz olsun bugun sen mutlaka pm kondur
Kendine dikkat et canım. Inşallah geçer bebeğin hep seninle olsun gülüm...Inşallah sen de tamamen atlatirsin canım. Ben corek otu yağını kullanmıştim ama bağışıklıga da iyi geliyor. Gerci yumurtlamadan sonra kullanmamak gerek. Haftaya cuma kontrol bakalım. Kanama alanim var progestan kullanıyorum Leyla abla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?