- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Evettt ablam cok sukur gittim dra ve sonuc iyi cok sukur kilosu boyu posu iyi suan rabbim saglicakla almsyi nasip eylesin kucagima ve hepinizin kucagini da doldursungittim mi canım bugün doktora ?
Bilmem ki canım diğerinde degerim düşmüştü leke geldiginde kese vardı ama deger düşmüştü.Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallah
Doktor gayet iyi dedi artışaya se min bence de Beta ya sakın takılma belli bir süre sonra artışlar iki kat şeklinde olmuyor o yüzden kese görülünce betaya bakmıyorlar inşallah herşey yolundadır Dr ile görüşünce yaz
amiiinnn insallah :) biz bu ay ayni adet olmustuk insallah hamile haberini de ayni gün veririz bu ayAKŞAM 21:30 da tekrarlayacam canımcım...çatladı bencede...dün akşam ağrımda vardı ...sonu bebiş olsun inşallah cümlemizin...
sağol kuzum...ooooooooooo süperrrrrrrrrrrrr....hadi bakalım bütün hünerlerini göster bebiş gelsin bu ay inşallah canım benim...
bu aralar cok cay iciyorum ondan sanirim susama olmuyor. ama zorlada olsa icicem. sagol cnmEsim bana hep su hayatta en iyi yaptığın sey su icmek dergunde 3 litre kesin icerim susamasan bile zorla ic canim. benim genc kizken bobreklerimde kuruma oldu hic su icmezdim annem dedi ki her saat basi 1 bardak ic zaten yatana kadar 2.5 litre oluyor oyle yapiyordum simdi alistim artik
Evet canım doktor artış normal dedi bakalım dua ediyorumAzalma yokk.. insAllah olumlu bir seyler soyler
aslinda hamile kalabilmek icin cok su icmemiz lazimkız bende hiç içmiyorum ya..valla böbrekler kuruyacak..anca ilaçla beraber su içiyorum...
acaba aksam yaptigin icin mi... sanki birilerinden duymuştum bu tarz igneleri cok gec saatte yapmamak lazimmis diye. gerci bende tüp bebekte aksam 7de yaptim
Evet benim hemşirem akşam 6 dan sonraya kalma özellikle (14.15) arası vurulmalı yazıyordu kagıtta(şimdi baktım)her gun aynı saatte olması da cok onemliymiş
Sakıncası yoksa hangi şehirde yaşıosn kime ameliyat oldun öğrenebikir miyim?Amin insaallah
Sende bu isin çözümünü ara arkadasim sonradan pisman olma
Ama doktor cok cok onemli bu konuda kendi doktorum degilde baska bi prof. a gitmistim ilk bana rahim alinabilir demisti oyle buyuk korkulardan sonra ameliyat oldum dusun. ameliyattan cikinca ilk rahim duruyormu tupler de sorun var mi demisim doktoruma. kadinin birinden 76 tame myom temizledim onun bile rahmine dokunmadim dedi bana.
Cok arastir iyi arastir. ostrojen iceren yiyecekler tuketme
Hamile kalirsan myom daha da buyur yalanci kasilmalar olur dusuk yaparsin dediler bana bu ihtimali de goz ardi etme
Çatlatmışsın yumurtayı bebiş olsun inşallahOhhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...
Eki Görüntüle 1929127
Veson
Yakındır büyük gün bol bol çalışVeee kismetse 1-2 güne bende catlatiyorum yumurtayiSaskinAnne LeYLa_21 Veson @sumbulkokusu
ama bu aralar akintim pek yok gibi ve krem gibi. eskiden ovu yaklasinca seffaflasirdi cogalirdi akintim. bu aralar az su iciyorum ondan mi acaba
Hadi ya inşallah herşey yolunda giderKizlar eltim esinin varikosel ameliyatindan sonra hamile oldugunu ogrendi demistim idrar testinde.
Carsamba beta hcg 1500 kusur cikmis.
Bugun ultrasona girdi. Kese kucuk tam olusmamis demis. Kahverengi akintisi da devam ediyor. Progestan ve igne vermis. Pek iyi seyler soylememis.
Hadi ya inşallah herşey yolunda gider
Bugun de bi pm kondururum ınsaallahÇalışmalara devam et cnm aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?