Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallah
Bilmem ki canım diğerinde degerim düşmüştü leke geldiginde kese vardı ama deger düşmüştü.
Simdi leke gelince doktor beta takip ediyor ondan galiba

ya se min bence de Beta ya sakın takılma belli bir süre sonra artışlar iki kat şeklinde olmuyor o yüzden kese görülünce betaya bakmıyorlar inşallah herşey yolundadır Dr ile görüşünce yaz
Doktor gayet iyi dedi artışa
Bakalım istirahat ediyorum canım
Insaalah bişey olmaz

amiiinnn insallah :) biz bu ay ayni adet olmustuk insallah hamile haberini de ayni gün veririz bu ay

bu aralar cok cay iciyorum ondan sanirim susama olmuyor. ama zorlada olsa icicem. sagol cnm

acaba aksam yaptigin icin mi... sanki birilerinden duymuştum bu tarz igneleri cok gec saatte yapmamak lazimmis diye. gerci bende tüp bebekte aksam 7de yaptim

Evet benim hemşirem akşam 6 dan sonraya kalma özellikle (14.15) arası vurulmalı yazıyordu kagıtta(şimdi baktım)her gun aynı saatte olması da cok onemliymiş

Saat konusunda birşey belirtmediler hatta doktor bu akşam gidince başla hemen dedi iğneye. Ben de o gün eve girer girmez direk yaptım saate baktım 9 a 10 vardı işte. Daha erken saatte otobüste idim. Hemşire de işte hergün aynı saat olmasına dikkat et dedi. Zaten artık 9 diye gidiyor değiştiremem saati ama ben saatle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Sonuçta vücutta kalma saati belli hemen yapılır yapılmaz atılmıyor ki..

Veson amin yaa inş güzel sonuçlanır.. SaskinAnne valla yol normal bir yol olsa bu kadar yormazdı bilen vardır belki Trabzon erzincan yolu zigana dağı, pekün dağı, pöske dağı hep viraj dağ yolları.. neyse 5 gün dinleneyim biraz senelerce bu yolu gittim geldim öğrencilikte ama şu 2 hafta kadar tiksindiğim olmamıştı

Hayırlısı olsun kızlar artık.. iğneleri yapıcam sonuç olarak büyürse büyür yapılır aşılama büyümezse de sağlık olsun , olmuyorsa "napak ölek mi "

Haa bu arada östrojen de 53 çıkmış 2 gün önce 60 dı. Artmamış azalmış 100 e çıkarmamızın doğru olacağı anlaşıldı dediler tlfda.

Sakıncası yoksa hangi şehirde yaşıosn kime ameliyat oldun öğrenebikir miyim?

Kizlar eltim esinin varikosel ameliyatindan sonra hamile oldugunu ogrendi demistim idrar testinde.
Carsamba beta hcg 1500 kusur cikmis.
Bugun ultrasona girdi. Kese kucuk tam olusmamis demis. Kahverengi akintisi da devam ediyor. Progestan ve igne vermis. Pek iyi seyler soylememis.

Hadi ya inşallah herşey yolunda gider

LeYLa_21 geçmiş olsun canım. Kızın da daha iyidir ins. Yumurta catlamis bu günü de degerlendirin Bebis olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…