Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim şifa versin inşallah cnm

Allah şifa versin cNim. Keşke yiyip kilo alsa. Çok iyi olurdu elbet. Ne yiyorsa sade o san bile olsa yemesi çok iyi olur. Midesi kusmesin derler ya... inşallah tedavisi guzel sonuçlanır
saol cnm amin normalde de iyi beslenmezdi kuş yemi gibi azcık tırtıklar kalkardı şimdi protein ağırlıklı beslensin dedi doktorlar dokular yenilensin diye eti sever aslında ama onu bile bi parça alıp bırakıyo canm istemio diyo dedim zorla kendini yemezsen zayıf düşersin canın istemese de yemen gerektiği için ye ama bakalım napıcaz

Katı gıda mi zor geliyor acaba? Hani olmadi et suyu ile yemekler... inşallah aşar bu sorunu.

Gecmis olsun canim Allah şifa versin tez vakitte

Katı gıda mi zor geliyor acaba? Hani olmadi et suyu ile yemekler... inşallah aşar bu sorunu.
yok ya normalde de öyşe iştahlı diildi şimdide anneme şunu istiyorum diyo annemde iki lokma yesin diye pişirip taşırıo iki lokma alıp canım istemio diomuş hastanedeyken ztn bi hafta sadece mamayla beslendi 2 haftadır evde inşallah toparlar Rabbim kaderine acı çekmesini yazmasın dedem 2.5 yıl kanserden yattı nasıl bişey olduğunu biliyorum çok zor

Rabbim acil şifalar versin inşaallah faydası olsun tedavilerin de sıkıntılarını giderip sağlık sıhhat versin en kısa sürede

KIzlar sayfada sapik bi erkek var dengesiz gerizekali bana özel mesaj atmis size de gelebilir cevap yazmadim sikayet ettim direk
Milletin isi gucu yok herhalde

allah hepiniizin yardımcısı olsun canım çok çokkk gecmıs olsun

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm gülüm ya...baba çok başka bişey kız evlat için özellikle. Rabbim sana bağışlasın babacığını kuzum...

Veson ateşin güzel gitmiş düşmemesi dileğiyle...

passionete :) başa sarmışsın canım adet gelmiş

A aichazeyn niye akıntıyı sulu girdin emin misin ? o zaman ovu yakın demek . diğer ay 22 günde gelmiş

zafrina89 çalışmaların baya sık çok iyi bence . dpo3 desin hayır olsun sonu canım

iiz yani ben dpo 3 dsin aferin sümbülcüm ama bir daha evde ovu testı varmı dıye ıyıce bak

kushi canım çalışmaların ıyı de ama ovu ne zaman gelecek belli mi bence ovu testıyle destekle gecen ay erken gelmıs

ShinSeGi pozitifi bulmussun ovu da . zaten senın genelde 15-16 gibi çatlıyor bugece ya çatladı ya yarın çatlayabilir.

LeYLa_21 13 de çatlama olmuş olabilir görünüyor egg girmişsin opk+ girmişsin bu ay ovu testi yapmadın galiba

Elcanki 20-12-23 den biirnde çatlamış . sanki döngün kısalmaya başladı değil mi. çalışman ıyı . var mı kasıklarda hareket

missdincer bu ay da takip edeceğim seni yavastan yaklaıyor galiba ovu haftası

B BenanAsiye canım kendi haline bırakmakla iyi etmişsin ama gelişmeler olursa haber ver

Neslihaann canım ne zaman gideceksin bilmiyorum güle güle git gel . bana da dua et ne olur . bebek dısında benım bir dileğim var konferansta yazarım sana dua edersen cok sevınırım

tsefem28 çizgi doğru yerdeyse dpo13 desin inşallah yükselmeye devam eder canım

xpreiaZ bekliyoruz canım sürecini takipteyim belli olmaz bırden buyur belkı yumlar inşallah

SaskinAnne ff çizgiyi çekmiş ve calısman d aolmus bana kalırsa bugun de çalış canım faydası olur bence

8403BHC sen de gelecek ayı bekleyeceksın değil mi aşılama için. bu ay belki surpriz gelir gerek kalmaz inşallah

@Tugbanusta ff ye akıntı girseydın bence

FreeSoull sen ovu zamanını kaçırdın mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…