Rabbim şifa versin inşallah cnmkızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyoçok tedirginiz
saol cnm amin normalde de iyi beslenmezdi kuş yemi gibi azcık tırtıklar kalkardı şimdi protein ağırlıklı beslensin dedi doktorlar dokular yenilensin diye eti sever aslında ama onu bile bi parça alıp bırakıyo canm istemio diyo dedim zorla kendini yemezsen zayıf düşersin canın istemese de yemen gerektiği için ye ama bakalım napıcazAllah şifa versin cNim. Keşke yiyip kilo alsa. Çok iyi olurdu elbet. Ne yiyorsa sade o san bile olsa yemesi çok iyi olur. Midesi kusmesin derler ya... inşallah tedavisi guzel sonuçlanır
amin canım saolRabbim şifa versin inşallah cnm
BENimde adam uyuyor kaldircam diye ugrasirim oyleKız uyursa konduracam inşallah canım...
Kendine dikkat et canım. Inşallah geçer bebeğin hep seninle olsun gülüm...
Katı gıda mi zor geliyor acaba? Hani olmadi et suyu ile yemekler... inşallah aşar bu sorunu.saol cnm amin normalde de iyi beslenmezdi kuş yemi gibi azcık tırtıklar kalkardı şimdi protein ağırlıklı beslensin dedi doktorlar dokular yenilensin diye eti sever aslında ama onu bile bi parça alıp bırakıyo canm istemio diyo dedim zorla kendini yemezsen zayıf düşersin canın istemese de yemen gerektiği için ye ama bakalım napıcaz
Gecmis olsun canim Allah şifa versin tez vakittesaol cnm amin normalde de iyi beslenmezdi kuş yemi gibi azcık tırtıklar kalkardı şimdi protein ağırlıklı beslensin dedi doktorlar dokular yenilensin diye eti sever aslında ama onu bile bi parça alıp bırakıyo canm istemio diyo dedim zorla kendini yemezsen zayıf düşersin canın istemese de yemen gerektiği için ye ama bakalım napıcaz
yok ya normalde de öyşe iştahlı diildi şimdide anneme şunu istiyorum diyo annemde iki lokma yesin diye pişirip taşırıo iki lokma alıp canım istemio diomuş hastanedeyken ztn bi hafta sadece mamayla beslendi 2 haftadır evde inşallah toparlar Rabbim kaderine acı çekmesini yazmasın dedem 2.5 yıl kanserden yattı nasıl bişey olduğunu biliyorum çok zorKatı gıda mi zor geliyor acaba? Hani olmadi et suyu ile yemekler... inşallah aşar bu sorunu.
amin cnm saolGecmis olsun canim Allah şifa versin tez vakitte
Rabbim acil şifalar versin inşaallah faydası olsun tedavilerin de sıkıntılarını giderip sağlık sıhhat versin en kısa süredekızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyoçok tedirginiz
ne farkeder ne zaman kız boşun yok ki ... hayırlı olsun inşallahO zaman kesin catladi:)))) ama ne zaman
ben de ıyı canım fena değil işteRandevu saat 15.10 da yani daha var kuzum haber edicem insaaAllah hersey yolundadir
5,5 yaşında canım... Gece uyumak istemiyor. Zorla yatırdım valla.. Sanki anlıyor ya...:))BENimde adam uyuyor kaldircam diye ugrasirim oyle
Kızın kac yasinda?
allah hepiniizin yardımcısı olsun canım çok çokkk gecmıs olsunkızlar babam bugün onkolojiye gitti patoloji sonucunda alınan 11 lenften 2 sinde skuamöz hücreli karsinom görüldü yazıyo hem kemoterapi hem radyoterapi görmen lazım demişler haftaya bt çektircek onun sonucuna göre hemen başlancak tedaviye 3 sayfa rapor var ama anlamıyoruz tabi bisürü yan etkisi olcak ama inşallah sağlığına kavuşur bi ayda 8 kilo verdi doğru düzgün bişey yemiyoçok tedirginiz
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm gülüm ya...baba çok başka bişey kız evlat için özellikle. Rabbim sana bağışlasın babacığını kuzum...yok ya normalde de öyşe iştahlı diildi şimdide anneme şunu istiyorum diyo annemde iki lokma yesin diye pişirip taşırıo iki lokma alıp canım istemio diomuş hastanedeyken ztn bi hafta sadece mamayla beslendi 2 haftadır evde inşallah toparlar Rabbim kaderine acı çekmesini yazmasın dedem 2.5 yıl kanserden yattı nasıl bişey olduğunu biliyorum çok zor
Hahahh kardesi olsun istemiyor demekki5,5 yaşında canım... Gece uyumak istemiyor. Zorla yatırdım valla.. Sanki anlıyor ya...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?