Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallah
acaba aksam yaptigin icin mi... sanki birilerinden duymuştum bu tarz igneleri cok gec saatte yapmamak lazimmis diye. gerci bende tüp bebekte aksam 7de yaptimEvet canım alarm kurulu hergün akşam 9 a 10 kala yapıyorum. Ve hergün göbekten yapıyorum
Evet benim hemşirem akşam 6 dan sonraya kalma özellikle (14.15) arası vurulmalı yazıyordu kagıtta(şimdi baktım)her gun aynı saatte olması da cok onemliymişacaba aksam yaptigin icin mi... sanki birilerinden duymuştum bu tarz igneleri cok gec saatte yapmamak lazimmis diye. gerci bende tüp bebekte aksam 7de yaptim
Ohhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...Veee kismetse 1-2 güne bende catlatiyorum yumurtayiSaskinAnne LeYLa_21 Veson @sumbulkokusu
ama bu aralar akintim pek yok gibi ve krem gibi. eskiden ovu yaklasinca seffaflasirdi cogalirdi akintim. bu aralar az su iciyorum ondan mi acaba
2 farklı üroloğa göründü cnm. Birinci doktor değerler için bu göründüğüm kadın Doğum gibi yorum yapmıştı. Neofortil adında vitamin verd 1 aydır kullanıyor. En az 3 ay kullanım etkili olacağını dile getirmişti. K.pekmezi (3 aydır öylesine kullanıyordu sonuçtan habersiz) + k.boynuzu kürü + sigara kullanımını bıraktı , arada zeytinyağda beklemiş incir .. başka ürolagda bu ilaca başladıysan 6 ay a kadar 'yoksa tüp bebek dedi.H Hayalimi_yasarken canım spermiyogram sonucunu Bülent tıras sayfasında gordum sayı ve hareket düşük
Keçiboynuzu kürüne baslamanı tavsiye ederim iyi bi ürologa gorunsun eşin takviye ilaclar falan kullansın.sadece kendine yogunlasma derim..
Hadi inş:)Hımm tmm cnm Hayırlısı olsun inşallah Bebeğin seni daha fazla bekletmez
Canım niye öyle düşünüyorsun, belki birden büyür yumurtalar.. sen corekotunu falan ye bol bol.. bazi zamanlar yavas buyurler bazi zamanlarda birden 3-4 mm birden.. burda gormustuk orneklerini.. bi yndan da ovu testi yap istersen.. koyulasmaya yakin gidersin bir daha doktoraaValla kızlar niye büyümüyor hiçbir fikrim yok.. doktor da şaşırdı zaten. Aklıma 3 ihtimal geliyor. Ya iğne soğuk zincire uymadı bozuk etkilemiyor, ya histereskopi sonrası çok fazla hormon kullandım yumurtaları baskıladı şimdi uyarılmıyor yada benim yumurtalarda iş yok
Aman neyse ne kısmet kader elimden geleni yaptım. Ama yoruldum cidden bu ay ara versem iyi olacakmış gaza gelmese idim keşke... artık hayırlısı olsun ne yapalım.
Salı gitme imkanım hiç yok canımShinSeGi doktora çarş ancak gelirim dedim o da üstelemedi zaten ümidi kesti yumurtalardan herhalde
Hadi gozun aydin bol bebisli pm ler olsunVeee kismetse 1-2 güne bende catlatiyorum yumurtayiSaskinAnne LeYLa_21 Veson @sumbulkokusu
ama bu aralar akintim pek yok gibi ve krem gibi. eskiden ovu yaklasinca seffaflasirdi cogalirdi akintim. bu aralar az su iciyorum ondan mi acaba
Azalma yokk.. insAllah olumlu bir seyler soylerSagol canim
Beta dun 12 bin bugün 16 bin çıkmış bakalim doktor ne diyecek
Catlamis masaallahOhhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...
Eki Görüntüle 1929127
Veson
seninde catladi artik hadi hayirli olsunOhhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...
Eki Görüntüle 1929127
Veson
nedense bu aralar cok az susuyorum günde 4-5 bardak anca iciyorumdur. hemen su icmeyi arttirmam lazimHadi gozun aydin bol bebisli pm ler olsun
Evet cano az su icmek malesef ki akintiyi azaltiyor
Bununla ilgili birkac yazi okumustum yabanci forumlarda cervical mucus nasil artar diye arastiriyordum su icmek kaliteyi ve akintiyi arttiriyormus
AKŞAM 21:30 da tekrarlayacam canımcım...çatladı bencede...dün akşam ağrımda vardı ...sonu bebiş olsun inşallah cümlemizin...Catlamis masaallah
Benim sabah 6 gibi catladi yumurtam canim dun t cizgisi c den koyuydu simdi sanki ayni gibimsi daha silik aksam bi daha yapacagim bakalim nolcak
sağol kuzum...ooooooooooo süperrrrrrrrrrrrr....hadi bakalım bütün hünerlerini göster bebiş gelsin bu ay inşallah canım benim...seninde catladi artik hadi hayirli olsun
yarin termal otele balayina gidiyoruz insallah eşimle
Esim bana hep su hayatta en iyi yaptığın sey su icmek dernedense bu aralar cok az susuyorum günde 4-5 bardak anca iciyorumdur. hemen su icmeyi arttirmam lazim
kız bende hiç içmiyorum ya..valla böbrekler kuruyacak..anca ilaçla beraber su içiyorum...nedense bu aralar cok az susuyorum günde 4-5 bardak anca iciyorumdur. hemen su icmeyi arttirmam lazim
Benimde sabah catladi nasil bir agri anlatamam off benim catlarken boyle oluyor isteAKŞAM 21:30 da tekrarlayacam canımcım...çatladı bencede...dün akşam ağrımda vardı ...sonu bebiş olsun inşallah cümlemizin...
sağol kuzum...ooooooooooo süperrrrrrrrrrrrr....hadi bakalım bütün hünerlerini göster bebiş gelsin bu ay inşallah canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?