Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallah
ya se min bence de Beta ya sakın takılma belli bir süre sonra artışlar iki kat şeklinde olmuyor o yüzden kese görülünce betaya bakmıyorlar inşallah herşey yolundadır Dr ile görüşünce yaz

acaba aksam yaptigin icin mi... sanki birilerinden duymuştum bu tarz igneleri cok gec saatte yapmamak lazimmis diye. gerci bende tüp bebekte aksam 7de yaptim
Evet benim hemşirem akşam 6 dan sonraya kalma özellikle (14.15) arası vurulmalı yazıyordu kagıtta(şimdi baktım)her gun aynı saatte olması da cok onemliymiş

Ohhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...

Veson

2 farklı üroloğa göründü cnm. Birinci doktor değerler için bu göründüğüm kadın Doğum gibi yorum yapmıştı. Neofortil adında vitamin verd 1 aydır kullanıyor. En az 3 ay kullanım etkili olacağını dile getirmişti. K.pekmezi (3 aydır öylesine kullanıyordu sonuçtan habersiz) + k.boynuzu kürü + sigara kullanımını bıraktı , arada zeytinyağda beklemiş incir .. başka ürolagda bu ilaca başladıysan 6 ay a kadar 'yoksa tüp bebek dedi.

Canım niye öyle düşünüyorsun, belki birden büyür yumurtalar.. sen corekotunu falan ye bol bol.. bazi zamanlar yavas buyurler bazi zamanlarda birden 3-4 mm birden.. burda gormustuk orneklerini.. bi yndan da ovu testi yap istersen.. koyulasmaya yakin gidersin bir daha doktoraa

Birde spermlerin azlığı için perhiz günün kısa olmasından olabilir mi dedim. Zaten spermlerin 3 aylık üretimi olduğu; depodan kullanıldığı' perhizi kısa tutarsan bu ileri hareketlilik daha da artacağını dile getirdi. Canlılığı daha fazla olur dedi.

Hadi gozun aydin bol bebisli pm ler olsun
Evet cano az su icmek malesef ki akintiyi azaltiyor
Bununla ilgili birkac yazi okumustum yabanci forumlarda cervical mucus nasil artar diye arastiriyordum su icmek kaliteyi ve akintiyi arttiriyormus

Ohhh oh maşallah canım. Sonu bebiş olsun inşallah.. Bayağı koyulaşmış. Çalışmalara hız ver tatlım.. Bende demin tekrar yaptım testi... Bak...
Eki Görüntüle 1929127
Veson
Catlamis masaallah
Benim sabah 6 gibi catladi yumurtam canim dun t cizgisi c den koyuydu simdi sanki ayni gibimsi daha silik aksam bi daha yapacagim bakalim nolcak

Hadi gozun aydin bol bebisli pm ler olsun
Evet cano az su icmek malesef ki akintiyi azaltiyor
Bununla ilgili birkac yazi okumustum yabanci forumlarda cervical mucus nasil artar diye arastiriyordum su icmek kaliteyi ve akintiyi arttiriyormus
nedense bu aralar cok az susuyorum günde 4-5 bardak anca iciyorumdur. hemen su icmeyi arttirmam lazim

Catlamis masaallah
Benim sabah 6 gibi catladi yumurtam canim dun t cizgisi c den koyuydu simdi sanki ayni gibimsi daha silik aksam bi daha yapacagim bakalim nolcak
AKŞAM 21:30 da tekrarlayacam canımcım...çatladı bencede...dün akşam ağrımda vardı ...sonu bebiş olsun inşallah cümlemizin...
seninde catladi artik hadi hayirli olsun
yarin termal otele balayina gidiyoruz insallah eşimle
sağol kuzum...ooooooooooo süperrrrrrrrrrrrr....hadi bakalım bütün hünerlerini göster bebiş gelsin bu ay inşallah canım benim...

nedense bu aralar cok az susuyorum günde 4-5 bardak anca iciyorumdur. hemen su icmeyi arttirmam lazim
Esim bana hep su hayatta en iyi yaptığın sey su icmek der gunde 3 litre kesin icerim susamasan bile zorla ic canim. benim genc kizken bobreklerimde kuruma oldu hic su icmezdim annem dedi ki her saat basi 1 bardak ic zaten yatana kadar 2.5 litre oluyor oyle yapiyordum simdi alistim artik

Benimde sabah catladi nasil bir agri anlatamam off benim catlarken boyle oluyor iste
Sac teli kadar bi yerden 2 cm. bilye gectigini dusun o yuzden agri cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…