sorma sık sık derken son zaman çatlamıcak heralde diye azalttım onda da yum çatladı ama eski aylarda böyle geö çatladığında dpo çok kısa sürmüştü bakalım artık görcez ne olacağınıVeson ateşin güzel gitmiş düşmemesi dileğiyle...
passionete :) başa sarmışsın canım adet gelmiş
@aichazeyn niye akıntıyı sulu girdin emin misin ? o zaman ovu yakın demek . diğer ay 22 günde gelmiş
zafrina89 çalışmaların baya sık çok iyi bence . dpo3 desin hayır olsun sonu canım
@sumbulkokusu yani bendpo 3 dsin aferin sümbülcüm ama bir daha evde ovu testı varmı dıye ıyıce bak
@kushi canım çalışmaların ıyı de ama ovu ne zaman gelecek belli mi bence ovu testıyle destekle gecen ay erken gelmıs
ShinSeGi pozitifi bulmussun ovu da . zaten senın genelde 15-16 gibi çatlıyor bugece ya çatladı ya yarın çatlayabilir.
LeYLa_21 13 de çatlama olmuş olabilir görünüyor egg girmişsin opk+ girmişsin bu ay ovu testi yapmadın galiba
Elcanki 20-12-23 den biirnde çatlamış . sanki döngün kısalmaya başladı değil mi. çalışman ıyı . var mı kasıklarda hareket
@missdincer bu ay da takip edeceğim seni yavastan yaklaıyor galiba ovu haftası
@BenanAsiye canım kendi haline bırakmakla iyi etmişsin ama gelişmeler olursa haber ver
Neslihaann canım ne zaman gideceksin bilmiyorum güle güle git gel . bana da dua et ne olur . bebek dısında benım bir dileğim var konferansta yazarım sana dua edersen cok sevınırım
@tsefem28 çizgi doğru yerdeyse dpo13 desin inşallah yükselmeye devam eder canım
@Cok da Seyapmamak Lazim bekliyoruz canım sürecini takipteyim belli olmaz bırden buyur belkı yumlar inşallah
SaskinAnne ff çizgiyi çekmiş ve calısman d aolmus bana kalırsa bugun de çalış canım faydası olur bence
@8403BHC sen de gelecek ayı bekleyeceksın değil mi aşılama için. bu ay belki surpriz gelir gerek kalmaz inşallah
@Tugbanusta ff ye akıntı girseydın bence
@Kuzguni sen ovu zamanını kaçırdın mı canım ?
Aichazeyn in geçen ayki tablosu da öyle idiinşallah cnm bu kadar düz bir tablo hiç görmedim o yüzden çok şaşırdım.
güzelse tamam cnm ozaman sıkıntı yok.
ama benim acım çok bugünenfeksiyonmu ne oldu bilmiyorum çok acıyor
Bana 2 ay once dedi histeroskopi yapcam diye kaciyorum valla nereye kadar kacabilirsemAynen canım ya.. Doktor bana 4 yumurta var dedi ekranda da gösterdi ama ikisi klomenden dolayı çok büyümüş işe yaramaz dedi. Ama diğer ikisi umut vadediyor dedi. Bugün yarın çatlar demişti ve o dediğin yumurta çatladı.hayırlısı canım ya.kısmet inşallah yükselmeye güler.histereskopi olmayı hiç istemiyorum. O masaya yatmaktan öyle bıktımki... Artık sadece doğum için yatmak istiyorum...
Ters psikoloji yap.. amaaaannn istemiyorum iliski falan de.. isteksiz isteksiz sanki spermler tutacak mi dee... bak nasil gelir kendisi sırnaşırDun cizgiyi cekti bugun sildi ff sagolsun
Adama dedim bugunde bi pm olsun diye amaa hayirrrr dedi kacti
Benim niyetim bu ay zaten ov. testi pozitif gosterdigi gun ve ertesi gun iliski olmasiydi simdilik onu basardim
Sesli güldüm hahahahTers psikoloji yap.. amaaaannn istemiyorum iliski falan de.. isteksiz isteksiz sanki spermler tutacak mi dee... bak nasil gelir kendisi sırnaşırhaa bi de kışkırtıcı giyin
Ahhahahaha bisey olmaz bak benim tabloya gaza gelSesli güldüm hahahah
Kışkırtıcı mibugun ara verelim artik alfanzoyu urkutmeyelim kuş kacmasin
Canimbence hemen test yapmaLeYLa_21 test negatif çıktı canim catlamis sonunda ohhhhh insaallah tutar
Eğer tuttuysa benim beta idrara erken geciyor o yuzden 31 aralikta ya da 1 ocakta test yapacagim 31 aralik annecigimin dogum gunu
Inşallah müjdeli haberini alırız canım.. Gözün aydın çatlamış bak yumurtan ne güzel.. Benimkide çatladı ama ateş bugün bir tık artmalıydı o biraz canımı sıktı..LeYLa_21 test negatif çıktı canim catlamis sonunda ohhhhh insaallah tutar
Eğer tuttuysa benim beta idrara erken geciyor o yuzden 31 aralikta ya da 1 ocakta test yapacagim 31 aralik annecigimin dogum gunu
Canım moral çok önemli bu dönemde.. benim kuzenim de mucadele ediyor... tam tedavisi bitti bu sefer bunyenin savunma makinazmasi kalmadigi icin iltihap enfeksiyon oldu... yuruyemiyor.. ilaclar cok yan etkileri var, bir de o donemlerde fazla kimseyle görüştürmeyin.. steril ortamda dursun hep.. tedavi yöntemleri okdr ilerledi ki insaAllah üstesinden gelebilirler... yer gök duâ ile.. Allah şafi ismiyle şifasını versin babacığının.. başınızdan eksik etmesinn.. ben fazla ilgilenemedim sadece bana yorum yapanlara yzdim o yuzden yeni gordum kusura bakmakızların hepiniz ayrı ayrı saolun herkesin msjlarını okudum ama alıntılayamadm
Valla istikrarina hayran kaldim o kadar iliski bizde mumkun degilAhhahahaha bisey olmaz bak benim tabloya gaza geladamin zorla tepesine bindim 2 gun. Sonra daa aaaahh senle Mi ugrascam ben beee istemiyorm bisey dedim o geldi
Stresle alakasi olabilir mi acabaInşallah müjdeli haberini alırız canım.. Gözün aydın çatlamış bak yumurtan ne güzel.. Benimkide çatladı ama ateş bugün bir tık artmalıydı o biraz canımı sıktı..
Amin canım inşallah.. Bende çok istiyorum..LeYLa_21 hamilelik takvimimiz aynı gidiyor canım Ayy inşaallah 9 ay durur orada
Geçmiş olsun salihacım. Düzelir korkma. Ilaçları güzel kullan ve stres yapma...Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Canim gecmis olsun insallah duzelir stres yapma. Ilaclarini kullan bakalim carsamba ne diycekKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?