Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sorma sık sık derken son zaman çatlamıcak heralde diye azalttım onda da yum çatladı ama eski aylarda böyle geö çatladığında dpo çok kısa sürmüştü bakalım artık görcez ne olacağını

Bana 2 ay once dedi histeroskopi yapcam diye kaciyorum valla nereye kadar kacabilirsem
Psikolojim alt ust oldu inan
Birazdan ov. testi yapcam bakalim silindi mi tamamen

Kizlar doktordan geldim. Sali gunu igneye basliyorum marional 150 toplam 5 igne. ShinSeGi demistinya klomen esrofem falan da kullanabilir. Onu da sordum o fayda etmez sana suan sana kullanabilcegimiz eniyi ilac bu dedi. Maddi olarak karsilayamam dersen ıstersen bu ay klomen kullanalim dedi. Sonuc alamiycaksak direk igneye gecelim dedim. yanit vermezse tup bebek oneririm artik dedi. Ama yine de istersen asilama yapariz oncesinde dedi.

Dun cizgiyi cekti bugun sildi ff sagolsun
Adama dedim bugunde bi pm olsun diye amaa hayirrrr dedi kacti
Benim niyetim bu ay zaten ov. testi pozitif gosterdigi gun ve ertesi gun iliski olmasiydi simdilik onu basardim
Ters psikoloji yap.. amaaaannn istemiyorum iliski falan de.. isteksiz isteksiz sanki spermler tutacak mi dee... bak nasil gelir kendisi sırnaşır haa bi de kışkırtıcı giyin

Ters psikoloji yap.. amaaaannn istemiyorum iliski falan de.. isteksiz isteksiz sanki spermler tutacak mi dee... bak nasil gelir kendisi sırnaşır haa bi de kışkırtıcı giyin
Sesli güldüm hahahah
Kışkırtıcı mi bugun ara verelim artik alfanzoyu urkutmeyelim kuş kacmasin

Kızlar arkadaşımın yanındayım.. bilgisi olanlar bi yorumlar mi..
çikolata kisti var oldukca buyuk, yumurtlama durumu mevcut ama kist yüzünden gebe kalması oldukça zor görünüyor.. doktoru hormon testi istemis ve akabinde hemen ilac tedavisine baslayalim demis.. ben klomen yapacaktir muhtemelen ve sonra aşılamaya gececektir diye biraz bilgilendirdim.. anlattim baya asilamayi falan sizlerden öğrendiğim kadarıyla.. daha önce ameliyat oldu kist aldılar, patlamış.. bekardi o zamanlar.. simdi 3 aylik evli ve doktoru daha uzun zamndir gittigi doktor icin hemen tedaviye gitmis sagolsun.. senin şuan icin tek çaren bebek demiş.. moralmen takmıyorum dese de bence içten içe stress yapiyor.. rahatlattim ben, bak yumurtluyosun, yumurtani alirlar geri asilamayla koyarlar rahminde sıkıntı yokk bak tutunur falan dedim.. ama dedigim gibi baska insanlarin seyine bende üzülüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ya.. Neslihaann simdi mekkede.. hepimizle beraber onunda olur insallah bebeği... aaaah ahh

Sesli güldüm hahahah
Kışkırtıcı mi bugun ara verelim artik alfanzoyu urkutmeyelim kuş kacmasin
Ahhahahaha bisey olmaz bak benim tabloya gaza gel adamin zorla tepesine bindim 2 gun. Sonra daa aaaahh senle Mi ugrascam ben beee istemiyorm bisey dedim o geldi

LeYLa_21 test negatif çıktı canim catlamis sonunda ohhhhh insaallah tutar
Eğer tuttuysa benim beta idrara erken geciyor o yuzden 31 aralikta ya da 1 ocakta test yapacagim 31 aralik annecigimin dogum gunu

Kızlar şu iki kere yumurtlama olayinin tezi var mi? Kesin olabilen bir sey mi keza dun yine belim bacagin sizladi durdu degerlendirmedim

LeYLa_21 test negatif çıktı canim catlamis sonunda ohhhhh insaallah tutar
Eğer tuttuysa benim beta idrara erken geciyor o yuzden 31 aralikta ya da 1 ocakta test yapacagim 31 aralik annecigimin dogum gunu
Inşallah müjdeli haberini alırız canım.. Gözün aydın çatlamış bak yumurtan ne güzel.. Benimkide çatladı ama ateş bugün bir tık artmalıydı o biraz canımı sıktı..

kızların hepiniz ayrı ayrı saolun herkesin msjlarını okudum ama alıntılayamadm
Canım moral çok önemli bu dönemde.. benim kuzenim de mucadele ediyor... tam tedavisi bitti bu sefer bunyenin savunma makinazmasi kalmadigi icin iltihap enfeksiyon oldu... yuruyemiyor.. ilaclar cok yan etkileri var, bir de o donemlerde fazla kimseyle görüştürmeyin.. steril ortamda dursun hep.. tedavi yöntemleri okdr ilerledi ki insaAllah üstesinden gelebilirler... yer gök duâ ile.. Allah şafi ismiyle şifasını versin babacığının.. başınızdan eksik etmesinn.. ben fazla ilgilenemedim sadece bana yorum yapanlara yzdim o yuzden yeni gordum kusura bakma insAllah hamile haberini alirsin da babana da moral olur kuzum... Rabbim bol sabir versin

Ahhahahaha bisey olmaz bak benim tabloya gaza gel adamin zorla tepesine bindim 2 gun. Sonra daa aaaahh senle Mi ugrascam ben beee istemiyorm bisey dedim o geldi
Valla istikrarina hayran kaldim o kadar iliski bizde mumkun degil
Testte canim benim beta 10 falanken cikiyor yani varsa ki insaallah vardir anneme hediye olsun istiyorum yoksa birkac gun sonra tekrar yaparim olmazsa yine deneriz ben takmam oyle negatif falan oldu mu yillarin verdigi tecrube
Ama kan testi yaptiramam orda negatifi gordum mu cok agliyorum ona cesaretim yok

Reactions: iiz
Inşallah müjdeli haberini alırız canım.. Gözün aydın çatlamış bak yumurtan ne güzel.. Benimkide çatladı ama ateş bugün bir tık artmalıydı o biraz canımı sıktı..
Stresle alakasi olabilir mi acaba Veson canim sen bilirsin
Yani benim serophene kullandigimda ovulasyon sonrası 36.5 gördüğüm olmuştu simdi kademeli artıyor
Neyse testlerde bilimsel sayilir insaallah catlamistir ama ben eminim agrim cok oldu

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..

Geçmiş olsun salihacım. Düzelir korkma. Ilaçları güzel kullan ve stres yapma...

Canim gecmis olsun insallah duzelir stres yapma. Ilaclarini kullan bakalim carsamba ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…