Geçmiş olsun canm nasıl olmuşki öyle hiçmi anlamadın şimdiye kadar işte cocuk olsun diye kendimizide ihmal ediyoruz sıkıntı yapma inşallah ilaçlar iyi gelicekKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Tabi benim geç gebelik olunca birde açık ameliyat var sezeryan yapar doktorum amannn ne hayaller ya neyse poziti sonuç aldım sanki işte umutAmin canım inşallah.. Bende çok istiyorum..
Akıntı doğru sulu geliyor leke şeklinde dün test yaptım pozitifti ama akşama silikleşti bende pcodan dolayı yine test pozitiftir dedim ama bugün dr kontrolüm vardı yumlar çok güzel birkaç tane var gelişen en büyüğü 15mm ama endometrium çok ince hiç beğenmedim dedi dr moralimi bozdu bide içerde çok sıvı varmış nedemekse onu anlamadım yum mu çatladı acaba onun sıvısı olabilirmi yani çok fazla akıntım var bugünde yoğundu benim şansızlığım işte giderim yum büyümemiş der gönderir sonra yum gelişir ama bu defada rahim duvarı sorunlu olur offf çok sıkıldım bu iştenVeson ateşin güzel gitmiş düşmemesi dileğiyle...
@passionete :) başa sarmışsın canım adet gelmiş
A aichazeyn niye akıntıyı sulu girdin emin misin ? o zaman ovu yakın demek . diğer ay 22 günde gelmiş
zafrina89 çalışmaların baya sık çok iyi bence . dpo3 desin hayır olsun sonu canım
iiz yani ben dpo 3 dsin aferin sümbülcüm ama bir daha evde ovu testı varmı dıye ıyıce bak
@kushi canım çalışmaların ıyı de ama ovu ne zaman gelecek belli mi bence ovu testıyle destekle gecen ay erken gelmıs
@ShinSeGi pozitifi bulmussun ovu da . zaten senın genelde 15-16 gibi çatlıyor bugece ya çatladı ya yarın çatlayabilir.
LeYLa_21 13 de çatlama olmuş olabilir görünüyor egg girmişsin opk+ girmişsin bu ay ovu testi yapmadın galiba
Elcanki 20-12-23 den biirnde çatlamış . sanki döngün kısalmaya başladı değil mi. çalışman ıyı . var mı kasıklarda hareket
@missdincer bu ay da takip edeceğim seni yavastan yaklaıyor galiba ovu haftası
@BenanAsiye canım kendi haline bırakmakla iyi etmişsin ama gelişmeler olursa haber ver
@Neslihaann canım ne zaman gideceksin bilmiyorum güle güle git gel . bana da dua et ne olur . bebek dısında benım bir dileğim var konferansta yazarım sana dua edersen cok sevınırım
tsefem28 çizgi doğru yerdeyse dpo13 desin inşallah yükselmeye devam eder canım
@Cok da Seyapmamak Lazim bekliyoruz canım sürecini takipteyim belli olmaz bırden buyur belkı yumlar inşallah
SaskinAnne ff çizgiyi çekmiş ve calısman d aolmus bana kalırsa bugun de çalış canım faydası olur bence
8403BHC sen de gelecek ayı bekleyeceksın değil mi aşılama için. bu ay belki surpriz gelir gerek kalmaz inşallah
@Tugbanusta ff ye akıntı girseydın bence
@Kuzguni sen ovu zamanını kaçırdın mı canım ?
yok tatlım ne kusuru enfeksiyon ztn en tehlikelisi bağışıklık sistemi ilaçlar yüzünden alt üst olunca grip bile öldürücü bi hastalığa dönüşüo çünkü vücut kendini savunamıo şimdi bile eve çok az insan girip çıkıo ameliyattan sonra enfeksiyon kapmasn diye dirençlidir vücudu aslında ama inşallah atlatır en kısa sürede Rabbim tüm hastalara şifa versin acı çektirmesinCanım moral çok önemli bu dönemde.. benim kuzenim de mucadele ediyor... tam tedavisi bitti bu sefer bunyenin savunma makinazmasi kalmadigi icin iltihap enfeksiyon oldu... yuruyemiyor.. ilaclar cok yan etkileri var, bir de o donemlerde fazla kimseyle görüştürmeyin.. steril ortamda dursun hep.. tedavi yöntemleri okdr ilerledi ki insaAllah üstesinden gelebilirler... yer gök duâ ile.. Allah şafi ismiyle şifasını versin babacığının.. başınızdan eksik etmesinn.. ben fazla ilgilenemedim sadece bana yorum yapanlara yzdim o yuzden yeni gordum kusura bakmainsAllah hamile haberini alirsin da babana da moral olur kuzum... Rabbim bol sabir versin
gwçmiş olsun canım inşallah basit bişeydir hemencik geçer ilaçlarla sen sağlığında çok önemli tabi kiKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Bazen ateş Kademeli olarak yükseliyor Bazense birden yükselişe geçiyor stresle alakası yok bence vücudun progesteron hormonunu salgılamasıyla alakalı siz çalışmaları aksatmayın ateş yükselecektirStresle alakasi olabilir mi acabaVeson canim sen bilirsin
Yani benim serophene kullandigimda ovulasyon sonrası 36.5 gördüğüm olmuştu simdi kademeli artıyor
Neyse testlerde bilimsel sayilir insaallah catlamistir ama ben eminim agrim cok oldu
Allah Allah neden olurmuş ki??Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Östrojen falan vermedi mi rahim kalınlığı için? Herşey de yolunda gitse zaten bebek olacakAkıntı doğru sulu geliyor leke şeklinde dün test yaptım pozitifti ama akşama silikleşti bende pcodan dolayı yine test pozitiftir dedim ama bugün dr kontrolüm vardı yumlar çok güzel birkaç tane var gelişen en büyüğü 15mm ama endometrium çok ince hiç beğenmedim dedi dr moralimi bozdu bide içerde çok sıvı varmış nedemekse onu anlamadım yum mu çatladı acaba onun sıvısı olabilirmi yani çok fazla akıntım var bugünde yoğundu benim şansızlığım işte giderim yum büyümemiş der gönderir sonra yum gelişir ama bu defada rahim duvarı sorunlu olur offf çok sıkıldım bu işten
Bugun progestan a basladim bakalim etkili olacak miBazen ateş Kademeli olarak yükseliyor Bazense birden yükselişe geçiyor stresle alakası yok bence vücudun progesteron hormonunu salgılamasıyla alakalı siz çalışmaları aksatmayın ateş yükselecektir
Verdi canm günde 2 tane 28 inde tekrar bakıcak kalınlaşma varmı ?inan bende anlam veremiyorum artık yumurta gelişsin diye uğraşırken endometrium çıktı karşıma şimdide yum gelişmesin inşallah diyorum kalınlaşana kadar biraz çatlarsa bir işe yaramazmış o kadr kötüymüş yaniÖstrojen falan vermedi mi rahim kalınlığı için? Herşey de yolunda gitse zaten bebek olacak
Bilmiyorum bende hiç hamilelik oncesi allttan muaneyelerde çıkmadı bir sorun. Hamilelikte son iki aydır enfeksiyon çıkıyordu bi kere ilaç verdi diğerinde bol su ile devam dedi. Alakası var mı bilmiyorum bende. Çarşamba kendi doktorumla yüzyuze ayrıntılı konuşacağımAllah Allah neden olurmuş ki??
canım benım de öyle ilk defa bu kadar düşük ateim ve ateşim sabıt 36.1 ve 36.2 ben de anlayamadım. 2 ayrı dereceyle ölçüyorum ıkısı de aynı. bence de cok ilginç. kanamam kesildi benım.KIZLAR HSG SONRASI BEN DE BİR SUSUZLUK BİR İSTEKSİZLİK VAR.DÜN GECE İLİŞKİDE HİÇ SULANMADI BİZDE VAZGEÇMEDİK AMA TAHRİŞ OLMUŞ SANIRIMBUGÜN VAJİNA AĞZINA PEÇETE SÜREMEDİM, VE KIPKIRMIZI AĞZI SANKİ BİR İKİ DAMLACIK KAN VAR GİBİ.NE SÜRERSEM CABUCAK İYİLEŞİR, NEDEN BÖYLE OLDU.İLK DEFA OLDU.KANTRON YAĞI VAR YARALARI İYİ EDER BİLMEM BİLİR MİSİNİZ?SÜRSEM OLUR MU?
BİRDE BENİM ATEŞÖLÇER YİNE 36,1 GÖSTERİYOR HİÇ ŞAŞMIYOR.PİLİ DEĞİŞTİRİLİYOR MU?YOKSA YENİ Mİ ALAYIM?BU AY ATEŞ ÖLÇMEMİŞ OLDUM
leylacım ben senın yazılarını göremıyor musum bu kişiyi görmezden gelıyorsunuz dıye yazdı çok şaşırdım nasıl oldu anlamadım ben de leyla nerde dıye soruoru kac gundurYaptım canım topicede attım.bu sabah ateşin yükselmesi gerekiyor du ama düştü. Bu ay işe yarar 2 yumurta var. Hayırlısı bakalım.
İlişki falan oluyor mu cnm onunla alakalı olabilir mi?B
Bilmiyorum bende hiç hamilelik oncesi allttan muaneyelerde çıkmadı bir sorun. Hamilelikte son iki aydır enfeksiyon çıkıyordu bi kere ilaç verdi diğerinde bol su ile devam dedi. Alakası var mı bilmiyorum bende. Çarşamba kendi doktorumla yüzyuze ayrıntılı konuşacağım
BENİM HİÇ KANAMAM OLMADI ZATEN CNM AMA ATEŞ ÇOK TUHAF GİDİYOR.canım benım de öyle ilk defa bu kadar düşük ateim ve ateşim sabıt 36.1 ve 36.2 ben de anlayamadım. 2 ayrı dereceyle ölçüyorum ıkısı de aynı. bence de cok ilginç. kanamam kesildi benım.
Bu konuda bence kati kurallariniz olsun tedaviye basladiginizdayok tatlım ne kusuru enfeksiyon ztn en tehlikelisi bağışıklık sistemi ilaçlar yüzünden alt üst olunca grip bile öldürücü bi hastalığa dönüşüo çünkü vücut kendini savunamıo şimdi bile eve çok az insan girip çıkıo ameliyattan sonra enfeksiyon kapmasn diye dirençlidir vücudu aslında ama inşallah atlatır en kısa sürede Rabbim tüm hastalara şifa versin acı çektirmesin
İlişki de yok bir ayı geçmiştir herhalde.. of şimdi de kan gelmis peçeteye herhalde elledi diye yara kanadı kendimi korkutma maya çalışıyorum. Açılma filan yoktu muayene etti çünkü bebek de iyiydi ultrasonda. Geçer diye bekliyorum şuan tekrar gitmedim hastaneye..İlişki falan oluyor mu cnm onunla alakalı olabilir mi?
Gözardı et yerini tıklamışsındır yanlışlıkla canım...leylacım ben senın yazılarını göremıyor musum bu kişiyi görmezden gelıyorsunuz dıye yazdı çok şaşırdım nasıl oldu anlamadım ben de leyla nerde dıye soruoru kac gundur
kmİlişki de yok bir ayı geçmiştir herhalde.. of şimdi de kan gelmis peçeteye herhalde elledi diye yara kanadı kendimi korkutma maya çalışıyorum. Açılma filan yoktu muayene etti çünkü bebek de iyiydi ultrasonda. Geçer diye bekliyorum şuan tekrar gitmedim hastaneye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?