Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canm nasıl olmuşki öyle hiçmi anlamadın şimdiye kadar işte cocuk olsun diye kendimizide ihmal ediyoruz sıkıntı yapma inşallah ilaçlar iyi gelicek

Akıntı doğru sulu geliyor leke şeklinde dün test yaptım pozitifti ama akşama silikleşti bende pcodan dolayı yine test pozitiftir dedim ama bugün dr kontrolüm vardı yumlar çok güzel birkaç tane var gelişen en büyüğü 15mm ama endometrium çok ince hiç beğenmedim dedi dr moralimi bozdu bide içerde çok sıvı varmış nedemekse onu anlamadım yum mu çatladı acaba onun sıvısı olabilirmi yani çok fazla akıntım var bugünde yoğundu benim şansızlığım işte giderim yum büyümemiş der gönderir sonra yum gelişir ama bu defada rahim duvarı sorunlu olur offf çok sıkıldım bu işten

Reactions: iiz
yok tatlım ne kusuru enfeksiyon ztn en tehlikelisi bağışıklık sistemi ilaçlar yüzünden alt üst olunca grip bile öldürücü bi hastalığa dönüşüo çünkü vücut kendini savunamıo şimdi bile eve çok az insan girip çıkıo ameliyattan sonra enfeksiyon kapmasn diye dirençlidir vücudu aslında ama inşallah atlatır en kısa sürede Rabbim tüm hastalara şifa versin acı çektirmesin

gwçmiş olsun canım inşallah basit bişeydir hemencik geçer ilaçlarla sen sağlığında çok önemli tabi ki

Bazen ateş Kademeli olarak yükseliyor Bazense birden yükselişe geçiyor stresle alakası yok bence vücudun progesteron hormonunu salgılamasıyla alakalı siz çalışmaları aksatmayın ateş yükselecektir

Allah Allah neden olurmuş ki??

Östrojen falan vermedi mi rahim kalınlığı için? Herşey de yolunda gitse zaten bebek olacak

Bazen ateş Kademeli olarak yükseliyor Bazense birden yükselişe geçiyor stresle alakası yok bence vücudun progesteron hormonunu salgılamasıyla alakalı siz çalışmaları aksatmayın ateş yükselecektir
Bugun progestan a basladim bakalim etkili olacak mi

Östrojen falan vermedi mi rahim kalınlığı için? Herşey de yolunda gitse zaten bebek olacak
Verdi canm günde 2 tane 28 inde tekrar bakıcak kalınlaşma varmı ?inan bende anlam veremiyorum artık yumurta gelişsin diye uğraşırken endometrium çıktı karşıma şimdide yum gelişmesin inşallah diyorum kalınlaşana kadar biraz çatlarsa bir işe yaramazmış o kadr kötüymüş yani

B
Allah Allah neden olurmuş ki??
Bilmiyorum bende hiç hamilelik oncesi allttan muaneyelerde çıkmadı bir sorun. Hamilelikte son iki aydır enfeksiyon çıkıyordu bi kere ilaç verdi diğerinde bol su ile devam dedi. Alakası var mı bilmiyorum bende. Çarşamba kendi doktorumla yüzyuze ayrıntılı konuşacağım

canım benım de öyle ilk defa bu kadar düşük ateim ve ateşim sabıt 36.1 ve 36.2 ben de anlayamadım. 2 ayrı dereceyle ölçüyorum ıkısı de aynı. bence de cok ilginç. kanamam kesildi benım.

Yaptım canım topicede attım.bu sabah ateşin yükselmesi gerekiyor du ama düştü. Bu ay işe yarar 2 yumurta var. Hayırlısı bakalım.
leylacım ben senın yazılarını göremıyor musum bu kişiyi görmezden gelıyorsunuz dıye yazdı çok şaşırdım nasıl oldu anlamadım ben de leyla nerde dıye soruoru kac gundur

İlişki falan oluyor mu cnm onunla alakalı olabilir mi?

canım benım de öyle ilk defa bu kadar düşük ateim ve ateşim sabıt 36.1 ve 36.2 ben de anlayamadım. 2 ayrı dereceyle ölçüyorum ıkısı de aynı. bence de cok ilginç. kanamam kesildi benım.
BENİM HİÇ KANAMAM OLMADI ZATEN CNM AMA ATEŞ ÇOK TUHAF GİDİYOR.

Reactions: iiz
Bu konuda bence kati kurallariniz olsun tedaviye basladiginizda
Misafir kabul etmeyin canim.. dedigin gibi gribale yakalninca hastanede yatti 20 gun bi senedir cebelleşiyoruz.. Rabbim sifa versinn cok zor

İlişki falan oluyor mu cnm onunla alakalı olabilir mi?
İlişki de yok bir ayı geçmiştir herhalde.. of şimdi de kan gelmis peçeteye herhalde elledi diye yara kanadı kendimi korkutma maya çalışıyorum. Açılma filan yoktu muayene etti çünkü bebek de iyiydi ultrasonda. Geçer diye bekliyorum şuan tekrar gitmedim hastaneye..

leylacım ben senın yazılarını göremıyor musum bu kişiyi görmezden gelıyorsunuz dıye yazdı çok şaşırdım nasıl oldu anlamadım ben de leyla nerde dıye soruoru kac gundur
Gözardı et yerini tıklamışsındır yanlışlıkla canım...

Açılma yokmuş madem Endişe etme cnm sen ilaçlarını kullan iyi gelir inşallah
km

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…