Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 canım ateş iyi gidiyor yumoş catlamis. Benim tabloya bakınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Salliala geçmiş olsun canım. Ilaclar geçirir ins. bir an önce yaraları. .

canım hayırlı uğurlu olsun. bu 2 ay içinde topicte bir çok kişi aşılama olacak anlaşılan

kendini stresse sokma canım. olur böyle şeyler insanlık hali doktorlar bazen çok abartıyor kokrutuyorlar bizi

calısmana devam et canım sen belli de olmaz rahım duvarı kalınlasadabilir. kacmıs rahım duvarı ?

Ne olmuş bu tablolara böyle hiç anlamadım yumlar olmusmu olmamış mı hep düşmüş ateşler kış dan mi etkilendi acaba
benım cok cok düşük ilk defa böyle oluyor ben hsg e baglamıstım ateşi ama herkesin düşükse demekki kışın etkisi. en ıyısı ben bır ff tabloların inceleyıp genelin ateşine bakayım

Veson canım ya, tabloların nasıl da bırbirinin aynısı gibi hemen hemen aynı sanki . senin tablon ne zaman farklı olursa o zaman şüphelenecegiz galiba.

Veson canım ya, tabloların nasıl da bırbirinin aynısı gibi hemen hemen aynı sanki . senin tablon ne zaman farklı olursa o zaman şüphelenecegiz galiba.
Hiç deme hep aynı tablolar birbirine benziyor bugün yarın kırmızılar gelecek gibi.pazartesi de randevu alırım kontrol için bakalım Dr ne diyecek

Reactions: iiz
calısmana devam et canım sen belli de olmaz rahım duvarı kalınlasadabilir. kacmıs rahım duvarı ?
Söylemedi canm benim dr boyut falan söylemiyor hiç sadece gösterdi usg de ortası baya açıktı bende gördüm yani onun tamamen kapanması gerekiyormuş çalışmalırıda yaparız artık kismet dediğin gibi belli olmaz

Reactions: iiz
LeYLa_21 canım ateş iyi gidiyor yumoş catlamis. Benim tabloya bakınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Salliala geçmiş olsun canım. Ilaclar geçirir ins. bir an önce yaraları. .
Sence bu ay şansım varmı özlemcim ya... Duâ et ablacım.. Sen ve miniğinde benim dualarımdasınız gülüm... Tablonu inceleyecem şimdi... Inşallah benimdeki bu ay yesillensinnn...

Kızlar o kadar çok sayfa olmus ki tek tek okudum bikaç gündür fenalardayım lavaboda geçiyor zaman ekrana uzun da bakamayinca birikti yine herşey
zafrina89 canım çok geçmiş olsun tedaviler şifa olsun babana inşallah

Salliala canım geçmiş olsun belki enfeksiyondan tahristir bakalım kendi doktorun ne dicek ilaçlarını kullanınca geçer inşallah

Geçmiş olsun canım, ilaçlar işe yarar bence, inşallah hemen geçer.

Her gün bir büyük bardak taze sıkılmış nar suyu iç canım, rahmi kalınlaştırmaya destek. Hem de harikalar yarattığını duydum.

zafrina89 canım ya tablona bakıyorum da ilişkiyi bütün aya yayıyorsun tam ovu haftası azaltıyorsun bence ilişkiyi ovu haftası yogunlaştırmalısın öncesini azaltmalı sonrasını arttırmalısın ki belki 2 kere çatlama olur onu da bilmeden de olsa yakalamıs şansını arttırmış olursun
yani fikrim bu

peki rahmı kalınlaşması için bir ilaç vermedi mi ?
kızlar progestan mı kalınlaştııryor diyordunuz ?
nar suyu diyordu kızlar
kacıncı gun gıttın sen canım ?
mesela benım bu ay hsg cektırdıgım gün yani adetin 8. günü 4 cm idi normal dedler bana

Benim de yumurtalar tırt çıktı ama rahim kalınlığı 5.4 ten 7.7 ye gelmiş 2 günde. Narı severim ben de akşamları 1 tane yiyorum ondan mı artık bilmiyorum. Birimizde yumurta var rahim ince birimizde rahim kalınlığı normal yumurta yok

Klomenle 2 yumurtam olmuştu benim çok ilginç iğneye bu kadar cevapsız olması

Bakalım 100 e ne yapacak. Herhalde çarşamba da büyümemiş olursa aşılama iptal olur.. benim de umudum kalmadı zaten , hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…