canım hayırlı uğurlu olsun. bu 2 ay içinde topicte bir çok kişi aşılama olacak anlaşılanKizlar doktordan geldim. Sali gunu igneye basliyorum marional 150 toplam 5 igne. @ShinSeGi demistinya klomen esrofem falan da kullanabilir. Onu da sordum o fayda etmez sana suan sana kullanabilcegimiz eniyi ilac bu dedi. Maddi olarak karsilayamam dersen ıstersen bu ay klomen kullanalim dedi. Sonuc alamiycaksak direk igneye gecelim dedim. yanit vermezse tup bebek oneririm artik dedi. Ama yine de istersen asilama yapariz oncesinde dedi.
kendini stresse sokma canım. olur böyle şeyler insanlık hali doktorlar bazen çok abartıyor kokrutuyorlar biziKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
calısmana devam et canım sen belli de olmaz rahım duvarı kalınlasadabilir. kacmıs rahım duvarı ?Akıntı doğru sulu geliyor leke şeklinde dün test yaptım pozitifti ama akşama silikleşti bende pcodan dolayı yine test pozitiftir dedim ama bugün dr kontrolüm vardı yumlar çok güzel birkaç tane var gelişen en büyüğü 15mm ama endometrium çok ince hiç beğenmedim dedi dr moralimi bozdu bide içerde çok sıvı varmış nedemekse onu anlamadım yum mu çatladı acaba onun sıvısı olabilirmi yani çok fazla akıntım var bugünde yoğundu benim şansızlığım işte giderim yum büyümemiş der gönderir sonra yum gelişir ama bu defada rahim duvarı sorunlu olur offf çok sıkıldım bu işten
benim ateşimde öyle. 36.2 ler ancak adet ve ovudan önceki zaman öyle olurdu. yum çatladı görunuyor ama ama hala ateş yukselmyor ve sabıtlendı sankı. hayır olsun inşallahBENİM HİÇ KANAMAM OLMADI ZATEN CNM AMA ATEŞ ÇOK TUHAF GİDİYOR.
benım cok cok düşük ilk defa böyle oluyor ben hsg e baglamıstım ateşi ama herkesin düşükse demekki kışın etkisi. en ıyısı ben bır ff tabloların inceleyıp genelin ateşine bakayımNe olmuş bu tablolara böyle hiç anlamadım yumlar olmusmu olmamış mı hep düşmüş ateşler kış dan mi etkilendi acaba
Hiç deme hep aynı tablolar birbirine benziyor bugün yarın kırmızılar gelecek gibi.pazartesi de randevu alırım kontrol için bakalım Dr ne diyecekVeson canım ya, tabloların nasıl da bırbirinin aynısı gibi hemen hemen aynı sanki . senin tablon ne zaman farklı olursa o zaman şüphelenecegiz galiba.
Canim asilama degil sadece igne olcam klomen yerine. Insallah hepimiz olumlu sonuc alırızcanım hayırlı uğurlu olsun. bu 2 ay içinde topicte bir çok kişi aşılama olacak anlaşılan
Söylemedi canm benim dr boyut falan söylemiyor hiç sadece gösterdi usg de ortası baya açıktı bende gördüm yani onun tamamen kapanması gerekiyormuş çalışmalırıda yaparız artık kismet dediğin gibi belli olmazcalısmana devam et canım sen belli de olmaz rahım duvarı kalınlasadabilir. kacmıs rahım duvarı ?
Sence bu ay şansım varmı özlemcim ya... Duâ et ablacım.. Sen ve miniğinde benim dualarımdasınız gülüm... Tablonu inceleyecem şimdi... Inşallah benimdeki bu ay yesillensinnn...
aaaa tamam canımCanim asilama degil sadece igne olcam klomen yerine. Insallah hepimiz olumlu sonuc alırız
Progestan neden kullanıyorsun canım?Bugun progestan a basladim bakalim etkili olacak mi
Doktorum dedi 2 ay once ara kanama yasadim ya ondan zaten cogunlukla kullaniyorum ben dusuk olmasin diyeProgestan neden kullanıyorsun canım?
Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Akıntı doğru sulu geliyor leke şeklinde dün test yaptım pozitifti ama akşama silikleşti bende pcodan dolayı yine test pozitiftir dedim ama bugün dr kontrolüm vardı yumlar çok güzel birkaç tane var gelişen en büyüğü 15mm ama endometrium çok ince hiç beğenmedim dedi dr moralimi bozdu bide içerde çok sıvı varmış nedemekse onu anlamadım yum mu çatladı acaba onun sıvısı olabilirmi yani çok fazla akıntım var bugünde yoğundu benim şansızlığım işte giderim yum büyümemiş der gönderir sonra yum gelişir ama bu defada rahim duvarı sorunlu olur offf çok sıkıldım bu işten
peki rahmı kalınlaşması için bir ilaç vermedi mi ?Söylemedi canm benim dr boyut falan söylemiyor hiç sadece gösterdi usg de ortası baya açıktı bende gördüm yani onun tamamen kapanması gerekiyormuş çalışmalırıda yaparız artık kismet dediğin gibi belli olmaz
Benim de yumurtalar tırt çıktı ama rahim kalınlığı 5.4 ten 7.7 ye gelmiş 2 günde. Narı severim ben de akşamları 1 tane yiyorum ondan mı artık bilmiyorum. Birimizde yumurta var rahim ince birimizde rahim kalınlığı normal yumurta yokGeçmiş olsun canım, ilaçlar işe yarar bence, inşallah hemen geçer.
Her gün bir büyük bardak taze sıkılmış nar suyu iç canım, rahmi kalınlaştırmaya destek. Hem de harikalar yarattığını duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?