Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canm içiyim ama estrofemle içmemin bir sakıncası olmaz değilmi ?

Bugün gittim canm 12. Ci gün oluyor ama baya açıktı rahim duvarı gösterdi yum da 15 mm bir kaç güne gelişip çatlayabilir umarım çatlamaz her ay yum çatlamasını dört gözle beklerken bu ayda böyle tersi oldu estrofem verdi 4 gün içip tekrar bakıcak nar suyunu söyledi kuzguni onuda başlıyım içmeye inşallah işe yarar

Yaaa gerçekten de değiş dokuş yapalım senle canm benimde aşılama olacaktı güya bu ay bugün yum kontrolünde iğnelere başlıyacaktım ama yumlar zaten güzel büyümüş ama endometrium tırt çıktı benimde iptal olucak sanırım bu aşılamaya ne zaman başlasam hep bir aksilik çıkıyor ve iptal oluyor bu üçüncü oldu

A aichazeyn benim de rahim ince ben de evi nar suyu ile doldurdum %100 olandan aliyorum hergun iciyorum. Bakalim fayda edecek mi? Bana doktor igne verdi menorial onu kullanicam ama estrofem yada progestoren falan vermedi.
Evet canm biliyorum ama neden sana takviye ilaç vermemiş peki belkide estrofem yum un gelişimini baskıladığı için yumurtlamaya yakın verecektir inşallah narsuyu dengeler ben geç kaldım gibi görünüyor ama yinede belli olmaz tabi nar suyuna başlıyım

@Salliala gecmiş olsun canım Allah şifa versin.inş ilacları kullanınca duzelir

zafrina89 canım babana hep dua ediyorum Rabbim acil şifalar eylesin

saolun kızlar amin

klomen kullanfığım aylar 15te oldu yumurtlama kullanmadım aylarda 20 gibi 24 25 e kdr olmayınca bi saldm kendimi yunurtlama olmıcak heralde diye oda gitti tee 26 da çatladı kısmet ztm daha önceleri de öyle düzenli bi ilişki tablom yok

Reactions: iiz
Yumurtlamasi gectikten sonra kasik agriniz devam ediyormu? cok meraktayim

Reactions: iiz
Canım işte vakti gelmeyince ne yapsak olmuyor demek ki... hayırlısı olsun , gelecek inşallah vakti , o zaman herşey yolunda gidecek sonunda bebek olacak inşallah... vardır bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm gülüm ya...baba çok başka bişey kız evlat için özellikle. Rabbim sana bağışlasın babacığını kuzum...
zafrina89 bende yazmıştım sana canım gözünden kaçmış sanırım. Üstteki yazdığım mesaj sana...

Sence bu ay şansım varmı özlemcim ya... Duâ et ablacım.. Sen ve miniğinde benim dualarımdasınız gülüm... Tablonu inceleyecem şimdi... Inşallah benimdeki bu ay yesillensinnn...
Inşallah Leyla abla şans her zaman vardır. Vakti zamanı gelmisse her türlü olur canım. Duamdasin♥

Bakalim gorucez canim. Insalah iyi sonuclar aliriz

Canım işte vakti gelmeyince ne yapsak olmuyor demek ki... hayırlısı olsun , gelecek inşallah vakti , o zaman herşey yolunda gidecek sonunda bebek olacak inşallah... vardır bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar..
Amin canm hayırlısıyla gelsin artık çok bekletmesin inşallah senin çok erken daha tablona baktım belli olmaz kontrole gittiğinde yum şaşırtabilir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…