Tamam canm içiyim ama estrofemle içmemin bir sakıncası olmaz değilmi ?Geçmiş olsun canım, ilaçlar işe yarar bence, inşallah hemen geçer.
Her gün bir büyük bardak taze sıkılmış nar suyu iç canım, rahmi kalınlaştırmaya destek. Hem de harikalar yarattığını duydum.
Bugün gittim canm 12. Ci gün oluyor ama baya açıktı rahim duvarı gösterdi yum da 15 mm bir kaç güne gelişip çatlayabilir umarım çatlamazpeki rahmı kalınlaşması için bir ilaç vermedi mi ?
kızlar progestan mı kalınlaştııryor diyordunuz ?
nar suyu diyordu kızlar
kacıncı gun gıttın sen canım ?
mesela benım bu ay hsg cektırdıgım gün yani adetin 8. günü 4 cm idi normal dedler bana
Yaaa gerçekten de değiş dokuş yapalım senle canmBenim de yumurtalar tırt çıktı ama rahim kalınlığı 5.4 ten 7.7 ye gelmiş 2 günde. Narı severim ben de akşamları 1 tane yiyorum ondan mı artık bilmiyorum. Birimizde yumurta var rahim ince birimizde rahim kalınlığı normal yumurta yok
Klomenle 2 yumurtam olmuştu benim çok ilginç iğneye bu kadar cevapsız olması
Bakalım 100 e ne yapacak. Herhalde çarşamba da büyümemiş olursa aşılama iptal olur.. benim de umudum kalmadı zaten , hayırlısı olsun inşallah...
Evet canm biliyorum ama neden sana takviye ilaç vermemiş peki belkide estrofem yum un gelişimini baskıladığı için yumurtlamaya yakın verecektir inşallah narsuyu dengeler ben geç kaldım gibi görünüyor ama yinede belli olmaz tabi nar suyuna başlıyım
Kızlar o kadar çok sayfa olmus ki tek tek okudum bikaç gündür fenalardayım lavaboda geçiyor zaman ekrana uzun da bakamayinca birikti yine herşey
zafrina89 canım çok geçmiş olsun tedaviler şifa olsun babana inşallah
@Salliala canım geçmiş olsun belki enfeksiyondan tahristir bakalım kendi doktorun ne dicek ilaçlarını kullanınca geçer inşallah
klomen kullanfığım aylar 15te oldu yumurtlama kullanmadım aylarda 20 gibi 24 25 e kdr olmayınca bi saldm kendimi yunurtlama olmıcak heralde diye oda gitti tee 26 da çatladı kısmet ztm daha önceleri de öyle düzenli bi ilişki tablom yokzafrina89 canım ya tablona bakıyorum da ilişkiyi bütün aya yayıyorsun tam ovu haftası azaltıyorsun bence ilişkiyi ovu haftası yogunlaştırmalısın öncesini azaltmalı sonrasını arttırmalısın ki belki 2 kere çatlama olur onu da bilmeden de olsa yakalamıs şansını arttırmış olursun
yani fikrim bu
Canım işte vakti gelmeyince ne yapsak olmuyor demek ki... hayırlısı olsun , gelecek inşallah vakti , o zaman herşey yolunda gidecek sonunda bebek olacak inşallah... vardır bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar..Yaaa gerçekten de değiş dokuş yapalım senle canmbenimde aşılama olacaktı güya bu ay bugün yum kontrolünde iğnelere başlıyacaktım ama yumlar zaten güzel büyümüş ama endometrium tırt çıktı benimde iptal olucak sanırım bu aşılamaya ne zaman başlasam hep bir aksilik çıkıyor ve iptal oluyor bu üçüncü oldu
benım adete kadar devam ededı son 2 aydır agrım yokYumurtlamasi gectikten sonra kasik agriniz devam ediyormu? cok meraktayim
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm gülüm ya...baba çok başka bişey kız evlat için özellikle. Rabbim sana bağışlasın babacığını kuzum...
Inşallah Leyla abla şans her zaman vardır. Vakti zamanı gelmisse her türlü olur canım. Duamdasin♥Sence bu ay şansım varmı özlemcim ya... Duâ et ablacım.. Sen ve miniğinde benim dualarımdasınız gülüm... Tablonu inceleyecem şimdi... Inşallah benimdeki bu ay yesillensinnn...
Evet canm biliyorum ama neden sana takviye ilaç vermemiş peki belkide estrofem yum un gelişimini baskıladığı için yumurtlamaya yakın verecektir inşallah narsuyu dengeler ben geç kaldım gibi görünüyor ama yinede belli olmaz tabi nar suyuna başlıyım
Amin canm hayırlısıyla gelsin artık çok bekletmesin inşallah senin çok erken daha tablona baktım belli olmaz kontrole gittiğinde yum şaşırtabilir seniCanım işte vakti gelmeyince ne yapsak olmuyor demek ki... hayırlısı olsun , gelecek inşallah vakti , o zaman herşey yolunda gidecek sonunda bebek olacak inşallah... vardır bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar..
İnşallah canmBakalim gorucez canim. Insalah iyi sonuclar aliriz
görmemişim ablacım ya bildirim de gelmedi etiketlendim diye arada bazı msjlar kaybolup gidiyo nedense saol ablam Allah razı olsunzafrina89 bende yazmıştım sana canım gözünden kaçmış sanırım. Üstteki yazdığım mesaj sana...
Sana ilac ne vermisti canim ne kullandin bu ay? Merional tabloya ne olarak gircemki bilen varmi kizlarİnşallah canm
Ben femara kullandım canm iğnelere geçicektik ama rahim iyi olmayınca vaz geçti doktorum senin ilacın fsh canm tablona medications bölümünden fsh işaretleyeceksinSana ilac ne vermisti canim ne kullandin bu ay? Merional tabloya ne olarak gircemki bilen varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?