canım bu akıntı fazla yogun aşırı bir akıntı . bence bu sperm gerı gelmıs bu kadar akıntı olmaz kiAaa evetttt sperm olabilir nasil aklima gelmedi ama kokmuyor ama kokmayan cinsten biseydir bu ay
Cnm tek ateş Değeri ile yorum yapmak imkansız ilk sayfada Detaylı bilgi var incele istersenKızlar ates olcme de cok tecrubem yok o yuzden yardımınızı istiyorum. Bu sabah kalkmadan 8de olctum 35.5 cıktı atesim. Son zamanlarda erken yumurtlayıp erken adet oluyorum bu atese bakınca bugun yumurtam catlıyor diyebilir miyim? Bu sabahı degerlendirdik esimle.
sAĞOL CANIM...
1. Neden olmuyor sizce?
2. Ateş tablolarım bunlar, belki size bir fikir verir.
3. Klomen bende ... etkiyi yapıyor, bu etkiyi yapmayacak bir yöntem var mı?
4. Yum.lar mı kalitesiz, sebepsiz denmesi için hangi şartlar gerekiyor?
5. (eşinin spermiyogramı var mıydı canım) sperm değerlendirmesi de sorulablir...
Acaba verilen ilaç çok sana uygun mu değildi? ilaçlar arası farkı da bilmiyorum ki...
Sağol canım, hafif ateş var zaten, o yüzde fırladı canım.
Birinci sayfayı okumalısın, bir seferlik ölçüm bir anlam ifad etmez canım
Hsg den sonraki ilk kontrol o Yüzden merak ediyorum ne diyecek sperm testini GÖRDÜ özellikle tüpü sordum şimdilik acelesi yok dedi.senin rezerv de iyi duruyor usg de dedi.klomene karşı gebeliklerin doğal yolla OLMASINA o da çok şaşırdı.gebelik doğal yolla oluyor ama çok geç oluyor dedim o da o noktaya değindi.ikimize de koenximq verdi bana da balık Yağı.bu ilaçlar 3 ayda etki eder dedi.2 aydır kullanıyoruz.yumurta takibi yapalım derse klomen dışında ne olabilir onu sorayım.ateş yöntemini demedim ama ovu takibi yaptığımı söylemiştim.zaten benim adetler çok da düzensiz değil biliyorsun.dediğin gibi bşr de neden bu kadar geç gebelik oluyor kalitesiz yumurta sperm hakkında konuşalım bakalım neler diyecekVeson senin hsg yi değerlendirmiş miydi? o da önemli sanırım.
keçi boynuzu kürü yaptık proxeed verdi doktor kullandık sayısı arttı ama hareketi artmadı canım başka sorunumuz yok hareketi %15 de totalde 59 milyon litrede 28 milyon eylülde yapılmıstı simdi nasıl bilmiyoruzCanım seni diğer topicten hatırlıyorum
Sperm degerleriniz dusuk çıkmıştı ne yaptın kür falan uyguladın mı?yukselme oldu mu
Aşılama da mlde 15 milyonun altındaysa yapmıyorlar.
Canim asilama degil doktor klomen yerine rahim ince diye merional 150 verdi 5 tane yarin basliyorum. Bakalim sonrasi allah kerim sen kullandin mi bundaninsaallah dusmesin de yukselsin
Aaa ben kacirdim asilamaya mi basliyorsun canim hadi hayirli olsun sende mi puregon kullaniyorsun
kullanılıyormuş canım ben de ff de gördüm. öncesinde femera sonra puregon(fsh) kullanılmış.. ama her hastaya yapılıyor mu bilmiyorum. aşılamada 2 den fazla yumurta olursa da iptal oluyormuş aşılama malum..@öle klomenle başlayıp sonra puregona geçilebiliyor mu?benimde yumurtam çok geç çatlıyor, çok fazla puregon kullanacağıma ilk klomen kullansam ne iyi olur.ama doktor ne diycek önümüzdeki ay aşılama öncesi bakalım.
Her turlusu riskli :)kullanılıyormuş canım ben de ff de gördüm. öncesinde femera sonra puregon kullanılmış.. ama her hastaya yapılıyor mu bilmiyorum. aşılamada 2 den fazla yumurta olursa da iptal oluyormuş aşılama malum..
Ben 3. ve 7. günler arasi klomen kullandım 7 den sonra puregona basladik canim@öle klomenle başlayıp sonra puregona geçilebiliyor mu?benimde yumurtam çok geç çatlıyor, çok fazla puregon kullanacağıma ilk klomen kullansam ne iyi olur.ama doktor ne diycek önümüzdeki ay aşılama öncesi bakalım.
Yazik gitti askerlercanım bu akıntı fazla yogun aşırı bir akıntı . bence bu sperm gerı gelmıs bu kadar akıntı olmaz ki
Ben merional kullanmadim da bir benzerini kullandim menagonCanim asilama degil doktor klomen yerine rahim ince diye merional 150 verdi 5 tane yarin basliyorum. Bakalim sonrasi allah kerim sen kullandin mi bundan
Esin sigara kullanıyor mukeçi boynuzu kürü yaptık proxeed verdi doktor kullandık sayısı arttı ama hareketi artmadı canım başka sorunumuz yok hareketi %15 de totalde 59 milyon litrede 28 milyon eylülde yapılmıstı simdi nasıl bilmiyoruz
bnde merak ettim arkadaşları
evet veson vip olduğu için görünüyor. bana da 5 günlük vip verdi. coraspirin folik asit hepsi görünüyor şimdi. normalde görünmüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?