Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm tek ateş Değeri ile yorum yapmak imkansız ilk sayfada Detaylı bilgi var incele istersen

Veson senin hsg yi değerlendirmiş miydi? o da önemli sanırım.
Hsg den sonraki ilk kontrol o Yüzden merak ediyorum ne diyecek sperm testini GÖRDÜ özellikle tüpü sordum şimdilik acelesi yok dedi.senin rezerv de iyi duruyor usg de dedi.klomene karşı gebeliklerin doğal yolla OLMASINA o da çok şaşırdı.gebelik doğal yolla oluyor ama çok geç oluyor dedim o da o noktaya değindi.ikimize de koenximq verdi bana da balık Yağı.bu ilaçlar 3 ayda etki eder dedi.2 aydır kullanıyoruz.yumurta takibi yapalım derse klomen dışında ne olabilir onu sorayım.ateş yöntemini demedim ama ovu takibi yaptığımı söylemiştim.zaten benim adetler çok da düzensiz değil biliyorsun.dediğin gibi bşr de neden bu kadar geç gebelik oluyor kalitesiz yumurta sperm hakkında konuşalım bakalım neler diyecek

Canım seni diğer topicten hatırlıyorum
Sperm degerleriniz dusuk çıkmıştı ne yaptın kür falan uyguladın mı?yukselme oldu mu
Aşılama da mlde 15 milyonun altındaysa yapmıyorlar.
keçi boynuzu kürü yaptık proxeed verdi doktor kullandık sayısı arttı ama hareketi artmadı canım başka sorunumuz yok hareketi %15 de totalde 59 milyon litrede 28 milyon eylülde yapılmıstı simdi nasıl bilmiyoruz

insaallah dusmesin de yukselsin
Aaa ben kacirdim asilamaya mi basliyorsun canim hadi hayirli olsun sende mi puregon kullaniyorsun
Canim asilama degil doktor klomen yerine rahim ince diye merional 150 verdi 5 tane yarin basliyorum. Bakalim sonrasi allah kerim sen kullandin mi bundan

kullanılıyormuş canım ben de ff de gördüm. öncesinde femera sonra puregon(fsh) kullanılmış.. ama her hastaya yapılıyor mu bilmiyorum. aşılamada 2 den fazla yumurta olursa da iptal oluyormuş aşılama malum..

Son düzenleme:
Ben 3. ve 7. günler arasi klomen kullandım 7 den sonra puregona basladik canim
Tup bebekte de femera kullanmistim

Canim asilama degil doktor klomen yerine rahim ince diye merional 150 verdi 5 tane yarin basliyorum. Bakalim sonrasi allah kerim sen kullandin mi bundan
Ben merional kullanmadim da bir benzerini kullandim menagon
Hadi hayirlisi olsun insaallah

Kizlar bende adet agrisi gibi agrilar var birde supsulu akıntı usuttum herhalde ben ya

Esin sigara kullanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…