Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çizgin hayırlı olsun tatlım...sonu bebiş olsun inşallah...

kırmızılar gelene kadar herzaman ümit vardır canım...bu ateş bizi hep aldatıyor ya...bazen deli oluyorum..tablo o kadar güzel ilerliyor son gün pat ateş yerlerde....
aynen canım güzel giderken bat yerlerde yıkıldım moralim sıfır şuan

cok gecmis olsun cnm. kuru ekmek ya da simit yesen peynirle tuzlu iyi gelir biraz

geçmiş olsun canım ya...izin al dinlen...rapor çek yada...

Sağolun kızlar tost yedim bir de kantinde muz vardı, o da iyi gelir. Ben izin alamam canım bugün. Özel okuldayim ve erteleyemeyecegim işler var. Anca 8. Ders bitince erken kaçarım
Inşallah perşembe cuma kar tatili olur da ben de dinlenirim.

bu akşam puregonum bitiyor yenisine başlıyorum, 1 kutuyu kullanırım öteki diğer aşılamaya kalır diyordum bir defada 3. kutuya geçtim ne alemde yumoşlar acaba. bu gittiğimde de 11 mm olmuş diyormuş

d vitamini olarak kan tahlilinde doktor isterse bakılır
anladım canım...eğer tekrar gidersem doktoruma söyleyeyim...sağolasın kuzum...
amiiiinn insallah hepimizin :))))
amin canım inşallah...
bu akşam puregonum bitiyor yenisine başlıyorum, 1 kutuyu kullanırım öteki diğer aşılamaya kalır diyordum bir defada 3. kutuya geçtim ne alemde yumoşlar acaba. bu gittiğimde de 11 mm olmuş diyormuş
inşallah büyümüştür canım ya..Allah emeklerimizi zayi etmesin kuzum...

CArsamba gunu mu gidecektin canim

CArsamba gunu mu gidecektin canim
evet çarşamba canım.. 2 kutu iğne vardı baktım bu akşam bitiyor hastaneyi arayıp söyledim yazdılar sipariş ettim eczaneden yarına yeni kutu gelecek işte. canım yumurtalarda yine yeterli büyüme olmazsa iptal olur aşılama artık değil mi? daha fazla doz artıralım daha uzun süre kullanalım falan olmaz inş. ff de baktım 10 günden fazla fsh kullanan yok. benim 12 gün edecek..

Kontrol ne zaman ? Ben de bugün randevu aldım Çarşamba sabah kontrole gidiyorum 3.gün dolu imiş 4. Güne verdiler inşallah sıkıntı olmaz ne sorayım kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…