Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beta cuma 16 bindi
Bugün 35 bin çıktı
Ben az artmış dedim
Doktor yok gayet normal dedi
Ultrasona girdim
Kese var büyüklüğü iyi dedi doktor
5+2 deyim bugün
Lekenlenmem bitti 2 gündür dedim
Artik cikabilirmiyim dedim.
Tamam cıkabilirsin haftada bir kontrole gelcen dedi.
Günde 3 tane progestan icecem
Haftada 1 düşük onleyici igne olcam
3 gunde 1 kan sulandırıcı hap ve igne olcam.
Aslinda bebek gorununce baslamamiz lazim dedi doktor
Senin icin rahat etsin baslayalim dedi.
Simdilik durumlar bu kızlar
Akşama taburcuyum.

Bide karından kesenin içinde bebek ne zaman görünür sizce bilen var mı?

A aichazeyn cnm sen o ilaçları nerden giriyorsun bacım.vip olduğun için mi gözüküyor?
Vip olduğu için mi bilmiyorum ki canm ama normal meds te yok bunlar add meds ten yükledim böyle otomatik yaptım hepsini hergün girmek zor oluyor ateşi girdiğim gibi hepsi işaretleniyor

Eklentiler

• IMG_2288.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 57
bununla geçmiş olsun yasemin bundan sonrası sağlıklı bi şekilde seni yormadan ilerlesin inşallah

Gözün Aydın cnm inşallah herşey yolunda gider

gözün aydın canım...hadi inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin...sağlıklada doğsun inşallah...

Tgbptn bizim de hareketlilik çok düşük napıcaz bu spermleri, nasıl hareketlendiricez bilmiyorum.
müzik eşliğinde ilişki deniycem bakalım belki oynarlar
ay ne güldürdün kız beni horon acıp deneyelim bari kıpır kıpır olurlar eşim baya birseyler yedi şu 4 ayda midesi iyi dayanıyor kabak çekirdeği keçiboyunuzu kürü ve pekmezi bal polen ari sütü hareketi artmıstır inş bakalım haftaya test verecek inş

Canim bana doktor 3 günde 1 hap ve igne verdi
Sence bunun sadece 1 tanesi kullaniliyormu yoksa illa 2 si birden mi alinmasi lazim
Sulandırıcı Hap ve iğneden bahsediyorsun sanırım illa ikisi bir kullanılması Şart değil sadece iğneyi ya da sadece hapı kullananlar da var diye biliyorum

Gecen ay adetin 2.günü hormon testi yaptırmıstım doktora gösteremedim sizce degerler nasıl daha önce yaptıranlar

ay sorma benim kocişte aynı mayıstan beri evicaplar trendallar proxeedler arısütü polenler keçiboynuzu kürleri cakşır otu havuç suyu, değişik macunlar.bir gün zehirlenicek diye çok korkuyorum bense bir yudum böğürtlen kökü suyu ile öğürmekten mahvoldum
inş test sonucunuz iyi çıkar iyi olursa ne kullandınız diye tekrar sorarım

ya se min canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hiç sıkıntı olmadan geçer canım karından usg de benim 6+0 da sadece kese ve yolk sac göründü 6+5 de bebek göründü kalp atışıyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…