- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Insaallah insaallah dunku akintinin da ew olmadigi belli oldu boylece
Ilk defa kullanmana ragmen neden tepki vermedi yumurtalar hayretler icindeyim histereskopi sonrasi kullandigin ilaclara bagli olabilir mi diye dusunuyorumevet çarşamba canım.. 2 kutu iğne vardı baktım bu akşam bitiyor hastaneyi arayıp söyledim yazdılar sipariş ettim eczaneden yarına yeni kutu gelecek işte. canım yumurtalarda yine yeterli büyüme olmazsa iptal olur aşılama artık değil mi? daha fazla doz artıralım daha uzun süre kullanalım falan olmaz inş. ff de baktım 10 günden fazla fsh kullanan yok. benim 12 gün edecek..
insallah bi anda büyüyüvermislerdir cnmbu akşam puregonum bitiyor yenisine başlıyorum, 1 kutuyu kullanırım öteki diğer aşılamaya kalır diyordum bir defada 3. kutuya geçtimne alemde yumoşlar acaba. bu gittiğimde de 11 mm olmuş diyormuş
amin canım aşılamaya baslayacam bu ay carsamba ya randaevu aldım bakalım doktor ne diecekHayırlısı olsun cnm yeni ay yeni Ümitler diyelim inşallah
yok hiçbir belirti, kış uykusuna geçti yumurtalarIlk defa kullanmana ragmen neden tepki vermedi yumurtalar hayretler icindeyim histereskopi sonrasi kullandigin ilaclara bagli olabilir mi diye dusunuyorum
Eger yeterli buyume olmazsa iptal edebilir yada ovitrelle yaptirip dogal deneme verebilir hic agri falan var mi?
insallah bi anda büyüyüvermislerdir cnm
xpreiaZ canim benim asilamada gonal kullanmisti ama puregonu ben iki ay kullandim ondandir belki de ilac degistirmek icin
Bu tip iğneler de aniden buyume gosterebilir yavas gider ilac aniden tepki yapar birden buyur o da olabilir carsamba gunu gittiginde 18 mm. bile olmus olabilir
Histereskopi yapan doktorun dimi su an gittigin?yok hiçbir belirti, kış uykusuna geçti yumurtalarbence de normal değil yaa... klomenle 2 yumurtam olmuştu 17mm lik 13. günde. buna bu kadar cevapsız olması hiç normal değil... bence de ilaçlardan olabilir belki canım ama öyle de olsa doktor bilmez miydi? demez miydi ilaçların etkisi geçene kadar 1-2 ay bekle diye
neyse çarşamba olsun hayrolsun bakalım...
evet aynı doktor..Histereskopi yapan doktorun dimi su an gittigin?
Keske ilk 5 gun klomen arkadan puregon verseymis neyse artik carsambayi bekleyelim mevlam neylerse guzel eyler
Evet cnm sana mesaj attım az önce hatta görmedin sanırım ben de Çarşamba ya aldım 3. Gün çok yoğunmuş 4. Güne verdi sabah inşallah sıkıntı olmaz.ne sorayım sence Aklımda hiçbirşey yok muayene etsin bakalım ne diyecekVeson sen aldın mı randevunu?
şimdi gördüm canımKontrol ne zaman ? Ben de bugün randevu aldım Çarşamba sabah kontrole gidiyorum 3.gün dolu imiş 4. Güne verdiler inşallah sıkıntı olmaz ne sorayım kızlar??
Korun dese de korunmayacağım kimse tutmasın bizişimdi gördüm canımkorunma bitiyor mu artık bunu sor önce bir de bundan sonrası için plan ne? başka da benim doktorla görüştüğüm bişey olmadı aklıma gelmedi bişey..
inşallah çarşamba güzel haberler getiririz...
Canım seni diğer topicten hatırlıyorumamin canım aşılamaya baslayacam bu ay carsamba ya randaevu aldım bakalım doktor ne diecek
insaallah dusmesin de yukselsinVeson xpreiaZ kizlar insallah ikiniz de iyi haberlerle dönün. Birden büyümüş olsun yumoslar. SaskinAnne ne guzel yukselsin iste ates. FreeSoull gecmis olsun canim ama ates fena firlamis. Tgbptn ateş resen cakilmis hayirlisi olsun hakkinda
@öle klomenle başlayıp sonra puregona geçilebiliyor mu?benimde yumurtam çok geç çatlıyor, çok fazla puregon kullanacağıma ilk klomen kullansam ne iyi olur.ama doktor ne diycek önümüzdeki ay aşılama öncesi bakalım.Histereskopi yapan doktorun dimi su an gittigin?
Keske ilk 5 gun klomen arkadan puregon verseymis neyse artik carsambayi bekleyelim mevlam neylerse guzel eyler
Kontrol ne zaman ? Ben de bugün randevu aldım Çarşamba sabah kontrole gidiyorum 3.gün dolu imiş 4. Güne verdiler inşallah sıkıntı olmaz ne sorayım kızlar??
yok hiçbir belirti, kış uykusuna geçti yumurtalarbence de normal değil yaa... klomenle 2 yumurtam olmuştu 17mm lik 13. günde. buna bu kadar cevapsız olması hiç normal değil... bence de ilaçlardan olabilir belki canım ama öyle de olsa doktor bilmez miydi? demez miydi ilaçların etkisi geçene kadar 1-2 ay bekle diye
neyse çarşamba olsun hayrolsun bakalım...
Veson xpreiaZ kizlar insallah ikiniz de iyi haberlerle dönün. Birden büyümüş olsun yumoslar. SaskinAnne ne guzel yukselsin iste ates. FreeSoull gecmis olsun canim ama ates fena firlamis. Tgbptn ateş resen cakilmis hayirlisi olsun hakkinda
Kızlar ates olcme de cok tecrubem yok o yuzden yardımınızı istiyorum. Bu sabah kalkmadan 8de olctum 35.5 cıktı atesim. Son zamanlarda erken yumurtlayıp erken adet oluyorum bu atese bakınca bugun yumurtam catlıyor diyebilir miyim? Bu sabahı degerlendirdik esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?