- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
benim de tsh yavaş yavaş yukseldi önce 2 sonra 3 sonra 4 derken 6 ayda 7 oldu. ilac kullanmaya başladım şimdi normal çok şükür. ondan dedim arada baktir.hımm saol canım bakalım doktor ne diecek
Kızlar beta cuma 16 bindi
Bugün 35 bin çıktı
Ben az artmış dedim
Doktor yok gayet normal dedi
Ultrasona girdim
Kese var büyüklüğü iyi dedi doktor
5+2 deyim bugün
Lekenlenmem bitti 2 gündür dedim
Artik cikabilirmiyim dedim.
Tamam cıkabilirsin haftada bir kontrole gelcen dedi.
Günde 3 tane progestan icecem
Haftada 1 düşük onleyici igne olcam
3 gunde 1 kan sulandırıcı hap ve igne olcam.
Aslinda bebek gorununce baslamamiz lazim dedi doktor
Senin icin rahat etsin baslayalim dedi.
Simdilik durumlar bu kızlar
Akşama taburcuyum.
Bide karından kesenin içinde bebek ne zaman görünür sizce bilen var mı?
cnm herseyden olabilir bilemedim ki. akintim da farkli diyordun enfeksiyon filan olabilir, döllenme olduysa bebek rahme geldiyse ondan olabilir, erken adet olma ihtimali de olabilir... insallah 2. secenektir
suyun sonu küflenen ama içsem mi bi gün daha diyen senmiydin :)Ayyy böğürtlen kökü dedikçe beni bir gülme alıyoronu da içtim ben lıkır lıkır
Ay helal olsun sana ya.beni gormeniz lazımdı hevesle kaynattim hevesle süzdüm cam kavanoza doldurdum vişne suyu gibi oldu sabah içmeye başlım dedim ve sabah içtim bir yudumAyyy böğürtlen kökü dedikçe beni bir gülme alıyoronu da içtim ben lıkır lıkır
Evet yaaa cidden ben de her geçen gün daha bir rahat oluyorum. İlk aylar nasıldım şimdi nasılım. Ağlama üzülme dönemlerim de geçti. Bir kabulleniş çok daha sakin bir bekleyiş içinde çabam. Ne yaparsak yapalım nasip olunca gelecek.. çok haklısın..biz kadinlar en fazla 1 ay pes edebiliyoruzama ben tüp bebekten sonra cok rahatladim. anladimki ne yaparsam yapayim nasip olmadiktan sonra gelmeyecek bebek o yuzden yumurta takibi yapiyorum ama hayati kendime zehir etmiyorum artik.olumsuzlukları bile espriye vuruyorum artik :))))
sende öyle düşün, tüp bebekle bile olmadiysa bu demek oluyorki biz ne yaparsak yapalim sadece nasip olunca gelecek bebislerimiz
benimde eşim hic bisey yapma kafani dinle diyordu simdi ovu testi pozitif mi diye sorup duruyor
Evettsuyun sonu küflenen ama içsem mi bi gün daha diyen senmiydin :)
Ben 10 küsür gün lıkır lıkır içtim son gün küflenmişti bir de , yine de içtimAy helal olsun sana ya.beni gormeniz lazımdı hevesle kaynattim hevesle süzdüm cam kavanoza doldurdum vişne suyu gibi oldu sabah içmeye başlım dedim ve sabah içtim bir yudumve felaket bulandım bidaha da ot kök denemem galiba büyük konusmim de
Kızlar beta cuma 16 bindi
Bugün 35 bin çıktı
Ben az artmış dedim
Doktor yok gayet normal dedi
Ultrasona girdim
Kese var büyüklüğü iyi dedi doktor
5+2 deyim bugün
Lekenlenmem bitti 2 gündür dedim
Artik cikabilirmiyim dedim.
Tamam cıkabilirsin haftada bir kontrole gelcen dedi.
Günde 3 tane progestan icecem
Haftada 1 düşük onleyici igne olcam
3 gunde 1 kan sulandırıcı hap ve igne olcam.
Aslinda bebek gorununce baslamamiz lazim dedi doktor
Senin icin rahat etsin baslayalim dedi.
Simdilik durumlar bu kızlar
Akşama taburcuyum.
Bide karından kesenin içinde bebek ne zaman görünür sizce bilen var mı?
FreeSoull nasıl oldun canım?inşallah daha iyisindir...merak ettim seni?
Veson FreeSoull
kızlar ateş ölçmeyi biliyorum ölçtüğüm çok ay oldu sonra olmayınca bıraktım tüp yaptım olmadı falan ama çok üstüne düşmemiştim ölçerken de. tüp olmayınca şimdi geleneksel yöntemlere geri döneyim dedimtüpten ve ilaçlardan dolayı biraz adet dengem şaştı erken adet olup erken yumurtluyorum tahminimce. geçen ay 26 günde olmuştum. adetim hep çok düşük ateşle geçer. 35.7 35.8 maksimum adetli ateşim. bugün 11.günüm. dün ölçtüğümde 36.2 idi bu sabah 35.5 ölçtüm o yüzden şüphelendim yumurtlamayla alakalı. yarın sabah ki ateşime göre belli olur sanırım yükselmişse yumurtlama gerçekleşmiş diye biliyorum. doğru mu? bu arada cevap verdiğiniz için teşekkürler ikinize de.
aa demek kader ortağıyız
aslında okudum ilk sayfayı bilgim var ama oraya üye olup data girdikçe yine takacağım kaptıracağım kendimi o yüzden istemiyorumçünkü eşime ben bebeği askıya aldım dedim yaşadığımız moral bozukluğundan dolayı şimdi bana yine başlamışsın diyecek o yüzden hiç girmeyeceğim bu işlere. bu ay deniyorum ben o farkında olmadan o yüzden yumurtlamaya denk getirsem iyiydi
bu perşembe cnm
Kızlar ben dayanamadım cumartesi günü eski doktoruma gittim, önce karından baktı 19 mm kese ve yolk sac gözüktü hatta bir kese daha gözüktü ama çok küçükmüş sanırım gelişmeyecek dedi. Bebeği göremediği için ben üzüldüm biraz alttan baktı o yüzden. Alttan hem bebeği hem kalp atışını gördük ama çok küçüktü ve çok kısa tuttu. Biraz olsun rahatladım:) ama perşembe için yine çok stresliyim
Dollenme icin erken degil mi? bende acaba mi demistim sonradan jeton dustu daha dpo 4cnm herseyden olabilir bilemedim ki. akintim da farkli diyordun enfeksiyon filan olabilir, döllenme olduysa bebek rahme geldiyse ondan olabilir, erken adet olma ihtimali de olabilir... insallah 2. secenektir
Banada çoğu doktor gerek yok dedi 1 doktor gerek var dedi. Ben o 1 doktoru dinliyorum bakalim ne olcak rabbim mucizelerimizi korusun insaaalahÇok sevindim canım, inşallah bir daha tekrarlamaz. Kan sulandırıcıyı haftasonu gittiğim doktora da sordum. Biz heterozigotlarda risk görmüyoruz. Ama bir kaç kayıp yaşayıp bu konuda stresli olan annelere veriyoruz. bence kullanılmasına gerek yok dedi. Bu arada benim karından 6+1 çıktı ama bebek gözükmedi yinede. kese 20 mm yi geçince karından görüyorlarmış.
Evettiçmiştim küflü küflü ahahahahjaja
Aminn canım inşaallah sağlıklı devam eder hamileliğimÇok şükür canım, Allah ağzının tadını bozmasın.
Ay hiç sorma... Günü zor bitirdim. Eve geldim. Yemek yap, etrafı topla... Şimdi çayımı aldım da topikte takılıyorum. Öğleden sonra çıkmadım, toparlıyorum çok şükür. Sağol sorduğun için.
Kız kocadan habersiz ateşi nasıl ölçüyorsunDiyelim düşük çıktı, üç gün üst üste yüksek gelirse ateş büyük ihtimal övündü olmuş oluyor. Bende kafa karıştırdığı tablo çok oldu gerçi
Gözün aydın canım, kalan sağlıkla gelsin.
işte olay bu, felsefem buEvet yaaa cidden ben de her geçen gün daha bir rahat oluyorum. İlk aylar nasıldım şimdi nasılım. Ağlama üzülme dönemlerim de geçti. Bir kabulleniş çok daha sakin bir bekleyiş içinde çabam. Ne yaparsak yapalım nasip olunca gelecek.. çok haklısın..
Çok şükür canım, Allah ağzının tadını bozmasın.
Ay hiç sorma... Günü zor bitirdim. Eve geldim. Yemek yap, etrafı topla... Şimdi çayımı aldım da topikte takılıyorum. Öğleden sonra çıkmadım, toparlıyorum çok şükür. Sağol sorduğun için.
Kız kocadan habersiz ateşi nasıl ölçüyorsunDiyelim düşük çıktı, üç gün üst üste yüksek gelirse ateş büyük ihtimal övündü olmuş oluyor. Bende kafa karıştırdığı tablo çok oldu gerçi
Gözün aydın canım, kalan sağlıkla gelsin.
5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))Dollenme icin erken degil mi? bende acaba mi demistim sonradan jeton dustu daha dpo 4
Banada çoğu doktor gerek yok dedi 1 doktor gerek var dedi. Ben o 1 doktoru dinliyorum bakalim ne olcak rabbim mucizelerimizi korusun insaaalah
Bende 6. Cı haftadan sonra görürüm inşaallah bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?