Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya se min cnm nasılsın kanama durdu mu?
denizege34 cnm senin kontrol ne zamandı?

bu perşembe cnm
Kızlar ben dayanamadım cumartesi günü eski doktoruma gittim, önce karından baktı 19 mm kese ve yolk sac gözüktü hatta bir kese daha gözüktü ama çok küçükmüş sanırım gelişmeyecek dedi. Bebeği göremediği için ben üzüldüm biraz alttan baktı o yüzden. Alttan hem bebeği hem kalp atışını gördük ama çok küçüktü ve çok kısa tuttu. Biraz olsun rahatladım:) ama perşembe için yine çok stresliyim

hımm saol canım bakalım doktor ne diecek
benim de tsh yavaş yavaş yukseldi önce 2 sonra 3 sonra 4 derken 6 ayda 7 oldu. ilac kullanmaya başladım şimdi normal çok şükür. ondan dedim arada baktir.
insallah doktor da sonuclarina normal der cnm simdilik anormal bisey yok gibi

Çok sevindim canım, inşallah bir daha tekrarlamaz. Kan sulandırıcıyı haftasonu gittiğim doktora da sordum. Biz heterozigotlarda risk görmüyoruz. Ama bir kaç kayıp yaşayıp bu konuda stresli olan annelere veriyoruz. bence kullanılmasına gerek yok dedi. Bu arada benim karından 6+1 çıktı ama bebek gözükmedi yinede. kese 20 mm yi geçince karından görüyorlarmış.

Ayyy böğürtlen kökü dedikçe beni bir gülme alıyor onu da içtim ben lıkır lıkır
Ay helal olsun sana ya.beni gormeniz lazımdı hevesle kaynattim hevesle süzdüm cam kavanoza doldurdum vişne suyu gibi oldu sabah içmeye başlım dedim ve sabah içtim bir yudum ve felaket bulandım bidaha da ot kök denemem galiba büyük konusmim de

Evet yaaa cidden ben de her geçen gün daha bir rahat oluyorum. İlk aylar nasıldım şimdi nasılım. Ağlama üzülme dönemlerim de geçti. Bir kabulleniş çok daha sakin bir bekleyiş içinde çabam. Ne yaparsak yapalım nasip olunca gelecek.. çok haklısın..

Ben 10 küsür gün lıkır lıkır içtim son gün küflenmişti bir de , yine de içtim

Çok şükür canım, Allah ağzının tadını bozmasın.

FreeSoull nasıl oldun canım?inşallah daha iyisindir...merak ettim seni?

Ay hiç sorma... Günü zor bitirdim. Eve geldim. Yemek yap, etrafı topla... Şimdi çayımı aldım da topikte takılıyorum. Öğleden sonra çıkmadım, toparlıyorum çok şükür. Sağol sorduğun için.

Kız kocadan habersiz ateşi nasıl ölçüyorsun Diyelim düşük çıktı, üç gün üst üste yüksek gelirse ateş büyük ihtimal övündü olmuş oluyor. Bende kafa karıştırdığı tablo çok oldu gerçi

Gözün aydın canım, kalan sağlıkla gelsin.

cnm herseyden olabilir bilemedim ki. akintim da farkli diyordun enfeksiyon filan olabilir, döllenme olduysa bebek rahme geldiyse ondan olabilir, erken adet olma ihtimali de olabilir... insallah 2. secenektir
Dollenme icin erken degil mi? bende acaba mi demistim sonradan jeton dustu daha dpo 4

Banada çoğu doktor gerek yok dedi 1 doktor gerek var dedi. Ben o 1 doktoru dinliyorum bakalim ne olcak rabbim mucizelerimizi korusun insaaalah
Bende 6. Cı haftadan sonra görürüm inşaallah bebeği

Aminn canım inşaallah sağlıklı devam eder hamileliğim

işte olay bu, felsefem bu

Bilmiyorum ya... Şu ömrü hayatımda tek göreceğim bir adet düşük mü acep deyip kederlendim ben
Şimdi sen xpreiaZ öyle alıştım falan deyince... Yemek pişirirkenz bunu da düşündüm ya... Eşim de yemeği beğenmedi valla. Dedim çok isteksiz yaptım, modumda değildim. Doğrudur yani

Amin canım çok sağol.. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Dollenme icin erken degil mi? bende acaba mi demistim sonradan jeton dustu daha dpo 4
5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))

Banada çoğu doktor gerek yok dedi 1 doktor gerek var dedi. Ben o 1 doktoru dinliyorum bakalim ne olcak rabbim mucizelerimizi korusun insaaalah
Bende 6. Cı haftadan sonra görürüm inşaallah bebeği

İnşallah canım hayırlısıyla atlatalım şu süreçleri.. Kucağıma alıncaya kadar sevinemeyeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…