Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen cnm. tüp bebekten biliyorum embriyo 5.gün rahme geliyor 3 gün icerisinde de rahme tutunuyormus. yani dpo8 e filan denk geliyor

kız senin sabah nasıl okdr vaktin oluo nasıl bi işmiş bu 40 dk ben hiç yatamıyorum heralde 20 dk anca

hahaha onu mu merak ettin sende çok yaşa e mi ?
benim haftada birkaç kere 14:00 girişim oluyor işe geç gidiyorum bu gün de öyle bir gündü

Canım nasıl olsun ilginç bi şekilde bikaç gün berbat geçiyor sonra bi anda iyi hissediyorum dün bugün biraz iyiydim akşam yine kötüyüm idare ediyorum arada dinlendiriyor sağolsun :) ama hepinize sorunsuz hamilelik için dua ediyorum

Ay benim iğneden 100 çıkmadı bu akşam... 75 de bitti ilçede yoktu depodan getiriyorlar. Bugün 75 oldu ama başka yapacak hiçbişey yok...

Kiyamam ya canim insallah gecer bir an evvel. Rabbim saglikli gebelik nasip etsin insallah hepimize. Senin de hamis hamis dualarin kabul olsun insallah.

Kızlar kocama konuştuk da o da hamile misin yoksa, niye gelmedi bu adet hala dedi. Ben de yok canım iki defa test yaptım negatif çıktı, bir daha da yapmadım. Iki güne gelmezse Dr.umu ararım dedim. Valla kocam umut görmediğini söyledi. Ben de ovulasyon testi alacam, bir de öyle deneyelim, nasip kısmet belli mi olur dedim. Her seferinde binlerce para dökülüyoruz bir umut siye, elimiz boş dönüyoruz. Vallahı bir gün olsun ikimiz de boşa giden paranın lafını etmedik, negatif sonuç almanın acısı zaten paraya bakmana fırsat vermiyor, yeter ki olsun diye bakıyoruz . Galiba ikimizin de umudu kırılmış. Biraz da ateş ve ovu takibini o yüzden istiyorum çünkü beyne umutsuzluk mesajı daha fazl göndermek istemiyorum. Hiçbir şey yapmayınca da öyle kötü oluyor ki insan... Bir yerde okumuştum, hamile kalma çabası devam etmeliymiş. Boşlamamalıymışız.

hahaha onu mu merak ettin sende çok yaşa e mi ?
benim haftada birkaç kere 14:00 girişim oluyor işe geç gidiyorum bu gün de öyle bir gündü
ama adamında vakti var ben 6.40da evden çıkıyorum da vakitsizlikte en büyük dertlerimden ondan sordum mağazada mı çalışıosun öğretmen misin başka bi meslek gelmio aklıma

İşte dönem dönem değişiyor canım şimdi bütün tablolarım vip den dolayı görünüyor , mesela aradaki o 4 ay birşey yapmadım. Ne takip ne ilaç ne gün sayma... sonra bir gazla başladım işte tekrar histereskopi oldu üstüne de şimdi aşılama çabası. Ama yine mola vermem lazım. Eşimin gitme zamanına denk geldi iyi oldu.. biraz ara vermek iyi gelecek. Sonra hoppaaa bir daha. Umarım bu döngüler son bulur sağlıklı bir gebelikle

ama adamında vakti var ben 6.40da evden çıkıyorum da vakitsizlikte en büyük dertlerimden ondan sordum mağazada mı çalışıosun öğretmen misin başka bi meslek gelmio aklıma

Esimle aynı isi yaptıgımız icin calısma saatlerimizi aynı uyduruyoruz. Magaza yoneticisiyim canım benim. Senin de cok erkenmis tatlım Allah yardımcın olsun.

Sağolasın canım hepimizi tek tek sormuşsun kanama alani hakkinda bir fikrim yok cuma kontrole gidecegim nasipse. Sulandırıcıyi biraktirdi bu gittigim dr. Sen naptin kontrolun vardı degil mi
Çarşamba kontrol son gebelikte kanama alanı vardı bende sanki sulandırıcılar daha çok arttırdı diye düşünüyorum ben hep belki de bebeği bu Yüzden kaybettim bilmiyorum.o yüzden sorduydum kullanmıyormuşsun iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…