- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
eşlerle muhabbetimiz samimiyetimiz iyice artti bebek yapcaz diye, yeni evliler gibi olcaz yakinda
aynen cnm. tüp bebekten biliyorum embriyo 5.gün rahme geliyor 3 gün icerisinde de rahme tutunuyormus. yani dpo8 e filan denk geliyorFF 'de bir araştırma okudum. 7 ila 12. Gün implanntation dip olmasımile ilgili. Çok nadir 5. Gün implanntation dip olabilir diye. Demek ki 5. Gün yerleşme oranı daha düşükmüş.
Yok kız yapacağız, olacak ama o kadar tatlı olmayacak
İnşalahah tez zamanda gelsin yaaaa...Haıyorlardı ise tabiii
yok cnm yaaa 40 dk iyi bence. hic yatamamaktan iyidir
bizde 3buçuk yıllık evliyiz calismalarda zirve yaptik vallasorma canım ya 4 yıllık evliyim ama çocuk olsun arkamı dönüp yatacağım usandım yeminle.
kız senin sabah nasıl okdr vaktin oluo nasıl bi işmiş bu 40 dk ben hiç yatamıyorum heralde 20 dk anca
Canım nasıl olsun ilginç bi şekilde bikaç gün berbat geçiyor sonra bi anda iyi hissediyorum dün bugün biraz iyiydim akşam yine kötüyüm idare ediyorum arada dinlendiriyor sağolsun :) ama hepinize sorunsuz hamilelik için dua ediyorum@denizege34 @ya se min kizlar bu sefer hersey yolunda gidecek. Taburcu olmana da ayrica sevindim yine de dikkat et. @8403BHCxpreiaZ kizlar bana bogurtlen demeyin 2 kere yaptim esim bir toz toprak içmediğim kaldi dedi yazik ona da icirdim. elmol sen nasilsin bulantilar ne durumda?
bizde 3buçuk yıllık evliyiz calismalarda zirve yaptik vallahamile kalinca rahat etcez merak etme
Canım nasıl olsun ilginç bi şekilde bikaç gün berbat geçiyor sonra bi anda iyi hissediyorum dün bugün biraz iyiydim akşam yine kötüyüm idare ediyorum arada dinlendiriyor sağolsun :) ama hepinize sorunsuz hamilelik için dua ediyorum
ama adamında vakti varhahaha onu mu merak ettin sende çok yaşa e mi ?
benim haftada birkaç kere 14:00 girişim oluyor işe geç gidiyorum bu gün de öyle bir gündü
geçen ay okdr çok ilaç kullandın ki yumurtalarda ondan mı sıkıntı oluyo acaba ya senin bukdr zorlamıpdu sanki yumoşlarAy benim iğneden 100 çıkmadı bu akşam... 75 de bittiilçede yoktu depodan getiriyorlar. Bugün 75 oldu ama başka yapacak hiçbişey yok...
Olabilir canım bir gariplik var ama nerde.. neyse bakalım çarşamba neler olacak..geçen ay okdr çok ilaç kullandın ki yumurtalarda ondan mı sıkıntı oluyo acaba ya senin bukdr zorlamıpdu sanki yumoşlar
Inşallah kabul olsun tüm dualarımızKiyamam ya canim insallah gecer bir an evvel. Rabbim saglikli gebelik nasip etsin insallah hepimize. Senin de hamis hamis dualarin kabul olsun insallah.
İşte dönem dönem değişiyor canım şimdi bütün tablolarım vip den dolayı görünüyor , mesela aradaki o 4 ay birşey yapmadım. Ne takip ne ilaç ne gün sayma... sonra bir gazla başladım işte tekrar histereskopi oldu üstüne de şimdi aşılama çabası. Ama yine mola vermem lazım. Eşimin gitme zamanına denk geldi iyi oldu.. biraz ara vermek iyi gelecek. Sonra hoppaaa bir daha. Umarım bu döngüler son bulur sağlıklı bir gebelikleKızlar kocama konuştuk da o da hamile misin yoksa, niye gelmedi bu adet hala dedi. Ben de yok canım iki defa test yaptım negatif çıktı, bir daha da yapmadım. Iki güne gelmezse Dr.umu ararım dedim. Valla kocam umut görmediğini söyledi. Ben de ovulasyon testi alacam, bir de öyle deneyelim, nasip kısmet belli mi olur dedim. Her seferinde binlerce para dökülüyoruz bir umut siye, elimiz boş dönüyoruz. Vallahı bir gün olsun ikimiz de boşa giden paranın lafını etmedik, negatif sonuç almanın acısı zaten paraya bakmana fırsat vermiyor, yeter ki olsun diye bakıyoruz . Galiba ikimizin de umudu kırılmış. Biraz da ateş ve ovu takibini o yüzden istiyorum çünkü beyne umutsuzluk mesajı daha fazl göndermek istemiyorum. Hiçbir şey yapmayınca da öyle kötü oluyor ki insan... Bir yerde okumuştum, hamile kalma çabası devam etmeliymiş. Boşlamamalıymışız.
ama adamında vakti varben 6.40da evden çıkıyorum da vakitsizlikte en büyük dertlerimden ondan sordum mağazada mı çalışıosun öğretmen misin başka bi meslek gelmio aklıma
Çarşamba kontrol son gebelikte kanama alanı vardı bende sanki sulandırıcılar daha çok arttırdı diye düşünüyorum ben hep belki de bebeği bu Yüzden kaybettim bilmiyorum.o yüzden sorduydum kullanmıyormuşsun iyiSağolasın canım hepimizi tek tek sormuşsunkanama alani hakkinda bir fikrim yok cuma kontrole gidecegim nasipse. Sulandırıcıyi biraktirdi bu gittigim dr. Sen naptin kontrolun vardı degil mi
Bilmemki cnm bebek yer seçiyordum belki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?