zafrina89 cnm senin hafıza ne kuvvetli, ben herşeyi unutuyorum balık hafıza
demek ki çocuğu da isteksiz zora ki yapıyoruz ki olmuoBilmiyorum ya... Şu ömrü hayatımda tek göreceğim bir adet düşük mü acep deyip kederlendim ben
Şimdi senxpreiaZ öyle alıştım falan deyince... Yemek pişirirkenz bunu da düşündüm ya... Eşim de yemeği beğenmedi valla. Dedim çok isteksiz yaptım, modumda değildim. Doğrudur yani
Aynen canımİnşallah canım hayırlısıyla atlatalım şu süreçleri.. Kucağıma alıncaya kadar sevinemeyeceğim sanırım.
Bende implantation dpo 8- 9 diye biliyordum bakalim ates belli eder birkac gune5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))
Ya tabiki istiyorum ben de hala ama ilk sene kadar ateşli değil. Dirilişi izliyorduk geçen gün yine bşr tanesi hamile imiş kocasına söyleme sahnesi vardı içime izlerken öküz oturdu benim de... ama ağlama üzülme krizleri yok hiç değilse.. Hele şu aşılama olayı sonrası aynıBilmiyorum ya... Şu ömrü hayatımda tek göreceğim bir adet düşük mü acep deyip kederlendim ben
Şimdi senxpreiaZ öyle alıştım falan deyince... Yemek pişirirkenz bunu da düşündüm ya... Eşim de yemeği beğenmedi valla. Dedim çok isteksiz yaptım, modumda değildim. Doğrudur yani
Ne isinde calisiyosunpek kolay unutmam da çok gülmüştük hatta küflü yerini atıyım üsten fln muhabbeti olmuştu
iş yerinde de herşeyi ezberden yapıyorum hiç bilgisayara bakmıyorum bi gün fena toslıcam
5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))
demek ki çocuğu da isteksiz zora ki yapıyoruz ki olmuo
Ya tabiki istiyorum ben de hala ama ilk sene kadar ateşli değil. Dirilişi izliyorduk geçen gün yine bşr tanesi hamile imiş kocasına söyleme sahnesi vardı içime izlerken öküz oturdu benim de... ama ağlama üzülme krizleri yok hiç değilse.. Hele şu aşılama olayı sonrası aynıShinSeGi nin dediği gibi oldum, klomenle büyüyen yumurta puregonla nasıl büyümez Değil mi? Ama büyümedi.. demek ki vakti gelmedi , vakti gelir inşallah bir gün. Nasip kısmet... ötesi yok işte..
4 sene oldu.. ağla üzül ömür geçiyor.. elimize de hiç birşey geçmiyor..
İnşallah bir gün bütün bu sıkıntılarımızı unutturacak miniklerimiz gelecek..
Çok şükür canım, Allah ağzının tadını bozmasın.
Ay hiç sorma... Günü zor bitirdim. Eve geldim. Yemek yap, etrafı topla... Şimdi çayımı aldım da topikte takılıyorum. Öğleden sonra çıkmadım, toparlıyorum çok şükür. Sağol sorduğun için.
Kız kocadan habersiz ateşi nasıl ölçüyorsunDiyelim düşük çıktı, üç gün üst üste yüksek gelirse ateş büyük ihtimal övündü olmuş oluyor. Bende kafa karıştırdığı tablo çok oldu gerçi
Gözün aydın canım, kalan sağlıkla gelsin.
evet cnm cok iyi yapmissinbazen ovulasyon günü düşüş olabiliyor dedigin gibi. sonra da gun aşırı devam o bebekler elbet gelecek
Sağol canım çok teşekkür ederimdenizege34 ya se min kizlar bu sefer hersey yolunda gidecek. Taburcu olmana da ayrica sevindim yine de dikkat et. 8403BHC xpreiaZ kizlar bana bogurtlen demeyin 2 kere yaptim esim bir toz toprak içmediğim kaldi dedi yazik ona da icirdim. elmol sen nasilsin bulantilar ne durumda?
eşlerle muhabbetimiz samimiyetimiz iyice artti bebek yapcaz diye, yeni evliler gibi olcaz yakindasana bir şey söyleyeyim işteyim henüz bu akşam da eve gidip denesek mi diye düşünüyorum çok garantici oldum yasabah oldu nasılsa adamı çok kasmayayım diyorum bir yandan. gerçi sabah 40 dk yatabildim ilişkiden sonra. kalkıp duş almam lazımdı işe gidecektim. bir şey olur mu?
canim hap olarak icince cok baş dönmesi, uyku vs yapiyor, vajinadan koyunca yan etki yapmiyor o yuzden ben hep vajinal kullandim. parmaginla olabildigince derine ittirip bi süre yatiyorsun çıkmasın diye, sonra fazlasi geri geliyor. vajinal kullanmak daha etkili diyen de var ama bence cok fark etmiyordurKızlar bana doktor progestan verdi 100 lük
Günde 3 tane..
Rahatsız olursan alttan koy dedi.
Bu küçücük boncuk gibi bi ilaç
Ben nasıl koyacam ki
O boncuk gibi ilaç gitsin diye çok ilerletmek lazım
Ben hiç yapamam
Zaten diğer sizin parmak testini bile yapamadım
Ağızdan alsam faydası çok mu az olur
kimyagerim üretim sorumlusuyum bütün formülasyonlar kafamda bilgisayarı açıp bakmıyorum hiç bigün yanlış üretim yapıcam sonr akıllanıcamNe isinde calisiyosun
sorma yaa hangi diziyi filmi açarsan illa biri hamile geçen biz de bişey izlioduk yine bi hamile haberi vardı diyorum eşimedn gidiyim bi duş alıyım bari yine herkes hamile bak şimdi diyo banaYa tabiki istiyorum ben de hala ama ilk sene kadar ateşli değil. Dirilişi izliyorduk geçen gün yine bşr tanesi hamile imiş kocasına söyleme sahnesi vardı içime izlerken öküz oturdu benim de... ama ağlama üzülme krizleri yok hiç değilse.. Hele şu aşılama olayı sonrası aynıShinSeGi nin dediği gibi oldum, klomenle büyüyen yumurta puregonla nasıl büyümez Değil mi? Ama büyümedi.. demek ki vakti gelmedi , vakti gelir inşallah bir gün. Nasip kısmet... ötesi yok işte..
4 sene oldu.. ağla üzül ömür geçiyor.. elimize de hiç birşey geçmiyor..
İnşallah bir gün bütün bu sıkıntılarımızı unutturacak miniklerimiz gelecek..
zaten 8. 9. gün yerleşme diyolar shinsegi de öyle dedi 5. günde döllenip yola çıkıo 3 gün sonra yerleşiyo dedi o da 8.gün oluoFF 'de bir araştırma okudum. 7 ila 12. Gün implanntation dip olmasımile ilgili. Çok nadir 5. Gün implanntation dip olabilir diye. Demek ki 5. Gün yerleşme oranı daha düşükmüş.
Yok kız yapacağız, olacak ama o kadar tatlı olmayacak
İnşalahah tez zamanda gelsin yaaaa...Haıyorlardı ise tabiii
sana bir şey söyleyeyim işteyim henüz bu akşam da eve gidip denesek mi diye düşünüyorum çok garantici oldum yasabah oldu nasılsa adamı çok kasmayayım diyorum bir yandan. gerçi sabah 40 dk yatabildim ilişkiden sonra. kalkıp duş almam lazımdı işe gidecektim. bir şey olur mu?
faydası deüil yan etkisi çok oluo diyodu kızlar mide bulantısımo baş dönmesimi bişey diyolardı alttan alınca yan etkisi olmuomuş baya itmek lazım diyodu sümbül kayıp geri çıkıo yoksa diyoduKızlar bana doktor progestan verdi 100 lük
Günde 3 tane..
Rahatsız olursan alttan koy dedi.
Bu küçücük boncuk gibi bi ilaç
Ben nasıl koyacam ki
O boncuk gibi ilaç gitsin diye çok ilerletmek lazım
Ben hiç yapamam
Zaten diğer sizin parmak testini bile yapamadım
Ağızdan alsam faydası çok mu az olur
yok cnm yaaa 40 dk iyi bence. hic yatamamaktan iyidirsana bir şey söyleyeyim işteyim henüz bu akşam da eve gidip denesek mi diye düşünüyorum çok garantici oldum yasabah oldu nasılsa adamı çok kasmayayım diyorum bir yandan. gerçi sabah 40 dk yatabildim ilişkiden sonra. kalkıp duş almam lazımdı işe gidecektim. bir şey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?