Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demek ki çocuğu da isteksiz zora ki yapıyoruz ki olmuo

5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))
Bende implantation dpo 8- 9 diye biliyordum bakalim ates belli eder birkac gune

Ya tabiki istiyorum ben de hala ama ilk sene kadar ateşli değil. Dirilişi izliyorduk geçen gün yine bşr tanesi hamile imiş kocasına söyleme sahnesi vardı içime izlerken öküz oturdu benim de... ama ağlama üzülme krizleri yok hiç değilse.. Hele şu aşılama olayı sonrası aynı ShinSeGi nin dediği gibi oldum, klomenle büyüyen yumurta puregonla nasıl büyümez Değil mi? Ama büyümedi.. demek ki vakti gelmedi , vakti gelir inşallah bir gün. Nasip kısmet... ötesi yok işte..

4 sene oldu.. ağla üzül ömür geçiyor.. elimize de hiç birşey geçmiyor..

İnşallah bir gün bütün bu sıkıntılarımızı unutturacak miniklerimiz gelecek..

5. gün rahme geliyor, sonrada 3 gün icersinde rahme gömüluyor. yani aslinda dpo 5 ten sonra ağrı yapmasi lazim ama her an hersey olabilir kesin kurallar söylemek yanlış olur :))))

FF 'de bir araştırma okudum. 7 ila 12. Gün implanntation dip olmasımile ilgili. Çok nadir 5. Gün implanntation dip olabilir diye. Demek ki 5. Gün yerleşme oranı daha düşükmüş.

demek ki çocuğu da isteksiz zora ki yapıyoruz ki olmuo

Yok kız yapacağız, olacak ama o kadar tatlı olmayacak

İnşalahah tez zamanda gelsin yaaaa... Haıyorlardı ise tabiii

valla ölçüyorum o uyuyor oluyor uykusu ağırdır alarmı 8e kurup ölçüyorum
yarın sabah da itinayla ölçeceğim 12.günüm olacak itinayla da buraya yazacağımmmm

evet cnm cok iyi yapmissin bazen ovulasyon günü düşüş olabiliyor dedigin gibi. sonra da gun aşırı devam o bebekler elbet gelecek

sana bir şey söyleyeyim işteyim henüz bu akşam da eve gidip denesek mi diye düşünüyorum çok garantici oldum ya sabah oldu nasılsa adamı çok kasmayayım diyorum bir yandan. gerçi sabah 40 dk yatabildim ilişkiden sonra. kalkıp duş almam lazımdı işe gidecektim. bir şey olur mu?

Sağol canım çok teşekkür ederim
Rabbim burdaki herkese tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaallah

Kızlar bana doktor progestan verdi 100 lük
Günde 3 tane..

Rahatsız olursan alttan koy dedi.
Bu küçücük boncuk gibi bi ilaç
Ben nasıl koyacam ki
O boncuk gibi ilaç gitsin diye çok ilerletmek lazım
Ben hiç yapamam
Zaten diğer sizin parmak testini bile yapamadım
Ağızdan alsam faydası çok mu az olur

eşlerle muhabbetimiz samimiyetimiz iyice artti bebek yapcaz diye, yeni evliler gibi olcaz yakinda

canim hap olarak icince cok baş dönmesi, uyku vs yapiyor, vajinadan koyunca yan etki yapmiyor o yuzden ben hep vajinal kullandim. parmaginla olabildigince derine ittirip bi süre yatiyorsun çıkmasın diye, sonra fazlasi geri geliyor. vajinal kullanmak daha etkili diyen de var ama bence cok fark etmiyordur

sorma yaa hangi diziyi filmi açarsan illa biri hamile geçen biz de bişey izlioduk yine bi hamile haberi vardı diyorum eşimedn gidiyim bi duş alıyım bari yine herkes hamile bak şimdi diyo bana

zaten 8. 9. gün yerleşme diyolar shinsegi de öyle dedi 5. günde döllenip yola çıkıo 3 gün sonra yerleşiyo dedi o da 8.gün oluo

kız senin sabah nasıl okdr vaktin oluo nasıl bi işmiş bu 40 dk ben hiç yatamıyorum heralde 20 dk anca

faydası deüil yan etkisi çok oluo diyodu kızlar mide bulantısımo baş dönmesimi bişey diyolardı alttan alınca yan etkisi olmuomuş baya itmek lazım diyodu sümbül kayıp geri çıkıo yoksa diyodu

yok cnm yaaa 40 dk iyi bence. hic yatamamaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…