Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün Aydın cnm bir bakmışsın ikiz olmuş:))
a

Hani benim sorumun cevabı?

Ben kesin adet olucam agrim artti iyice
Duzenim oturmadı gitti ona yaniyorum sonra da aaa SaskinAnne nekadar sinirli ee ben sinir olmayim da komsu teyze mi olsun

Allahım benim ateş düşsün de regl gelsin artık, anlamsız yere uzayıp duruyor. Bu sabah sağlıklıydım ölçtüğümde, dün hafif ateş vardı da akşama hiçbir şey kalmamıştı.

(Kızlar bir de içimden fısıldıyorum acaba nestler mi ölçemedi diye, kendimi pozitif olsun diye kandırmıyorum sadece gebelikte kullanılmaması gereken alerji astım hapı içiyorum ve test negatif çıkınca bir de akçiğer röntgeni çektirdim cumartesi...)

denizege34 canim gozun aydin..en azindan birinde olusum var..digeride insallah gelisir benim bir hafta sonra belirmisti 2.bebisim..
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah canim

Güzel haberler gel canim insallah. .

Canim icini ferah tut. Hamile bile olsan Allah'in izniyle bir sey olmaz.
Gorumcem hamileyken (sanirim hamileligini ogrenmeden emin degilim) arkadasi ile 2 3 sefer rontgen odasinda bulunmus. Doktorlar hatta yanmistir o bebek aldir demisler. Oglu sapasaglam suan 17 yasinda.

Allaha şükür canım benim.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder! Yorma hic kendini

Cok fena adet agrim var moralim alt ust yine erken adet olacagim diye korkuyorum
Canim senin dpo'nun cok kisa olmasinin sebebi nedir? Bunu araştırdınız mi? Belki bu yuzden dollenemiyordur, dollenen yumurta regl ile birlikte disari atiliyodur? Dollenme6 gun suruyormus ya...

İnşallah :) bu ayki tedavin bebiş getirsin canım sanada, ilk defa mı iğneli takip oluyor?

Gözün Aydın cnm bir bakmışsın ikiz olmuş:))

a
Sağol canım:) pek sanmıyorum haftası bile hesaplanamadı miniğin.

Amin inşallah cnm yarın kontrol var:))

Güzel haberlerle gel inşallah:)

denizege34 canim gozun aydin..en azindan birinde olusum var..digeride insallah gelisir benim bir hafta sonra belirmisti 2.bebisim..
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah canim

Teşekkürederim canım:)). Seninki sonradan döllendiği içindir belki bunun haftası bile yok belliki küçülüyor..Rabbim diğerine sağlık versinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…