abu perşembe cnm
Kızlar ben dayanamadım cumartesi günü eski doktoruma gittim, önce karından baktı 19 mm kese ve yolk sac gözüktü hatta bir kese daha gözüktü ama çok küçükmüş sanırım gelişmeyecek dedi. Bebeği göremediği için ben üzüldüm biraz alttan baktı o yüzden. Alttan hem bebeği hem kalp atışını gördük ama çok küçüktü ve çok kısa tuttu. Biraz olsun rahatladım:) ama perşembe için yine çok stresliyim
BEnimki hizli gonzalez herhaldeBilmemki cnm bebek yer seçiyordum belki:))
Hani benim sorumun cevabı?Çarşamba kontrol son gebelikte kanama alanı vardı bende sanki sulandırıcılar daha çok arttırdı diye düşünüyorum ben hep belki de bebeği bu Yüzden kaybettim bilmiyorum.o yüzden sorduydum kullanmıyormuşsun iyi
Amin inşallah cnm yarın kontrol var:))Veson canım yeni ay başlamış sanırım, korunma bitti değil mi? İnşallah bu ay müjdeli haberi alırız senden
Güzel haberler gel canim insallah. .Çarşamba kontrol son gebelikte kanama alanı vardı bende sanki sulandırıcılar daha çok arttırdı diye düşünüyorum ben hep belki de bebeği bu Yüzden kaybettim bilmiyorum.o yüzden sorduydum kullanmıyormuşsun iyi
Allahım benim ateş düşsün de regl gelsin artık, anlamsız yere uzayıp duruyor. Bu sabah sağlıklıydım ölçtüğümde, dün hafif ateş vardı da akşama hiçbir şey kalmamıştı.
(Kızlar bir de içimden fısıldıyorum acaba nestler mi ölçemedi diye, kendimi pozitif olsun diye kandırmıyorum sadece gebelikte kullanılmaması gereken alerji astım hapı içiyorum ve test negatif çıkınca bir de akçiğer röntgeni çektirdim cumartesi...)
histereskopi ile ilgili bir soru sordum sana tuğbacım..sen benim mesajları görmüyormusun ya?geceden beri çıldırdım valla...Amin inşallah cnm yarın kontrol var:))
Dollenmeden sonra oyle akintilar cok oluyor gebelikte.. ama usutmuste olabilirsin canim.. hayirlisi olsunKizlar bende adet agrisi gibi agrilar var birde supsulu akıntı usuttum herhalde ben ya
Evet canim dun catlamisdün 35.5 idi arkadaşlarım bu sabah 36.3 çıktı sanırım ovunun gerçekleştiğinde yanılmamışım.
Allaha şükür canım benim.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder! Yorma hic kendiniKızlar beta cuma 16 bindi
Bugün 35 bin çıktı
Ben az artmış dedim
Doktor yok gayet normal dedi
Ultrasona girdim
Kese var büyüklüğü iyi dedi doktor
5+2 deyim bugün
Lekenlenmem bitti 2 gündür dedim
Artik cikabilirmiyim dedim.
Tamam cıkabilirsin haftada bir kontrole gelcen dedi.
Günde 3 tane progestan icecem
Haftada 1 düşük onleyici igne olcam
3 gunde 1 kan sulandırıcı hap ve igne olcam.
Aslinda bebek gorununce baslamamiz lazim dedi doktor
Senin icin rahat etsin baslayalim dedi.
Simdilik durumlar bu kızlar
Akşama taburcuyum.
Bide karından kesenin içinde bebek ne zaman görünür sizce bilen var mı?
Cok fena adet agrim var moralim alt ust yine erken adet olacagim diye korkuyorumDollenmeden sonra oyle akintilar cok oluyor gebelikte.. ama usutmuste olabilirsin canim.. hayirlisi olsun
Canim senin dpo'nun cok kisa olmasinin sebebi nedir? Bunu araştırdınız mi? Belki bu yuzden dollenemiyordur, dollenen yumurta regl ile birlikte disari atiliyodur? Dollenme6 gun suruyormus ya...Cok fena adet agrim var moralim alt ust yine erken adet olacagim diye korkuyorum
denizege34 @ya se min kizlar bu sefer hersey yolunda gidecek. Taburcu olmana da ayrica sevindim yine de dikkat et. @8403BHC @Cok da Seyapmamak Lazim kizlar bana bogurtlen demeyin 2 kere yaptim esim bir toz toprak içmediğim kaldi dedi yazik ona da icirdim. @elmol sen nasilsin bulantilar ne durumda?
Sağol canım:) pek sanmıyorum haftası bile hesaplanamadı miniğin.Gözün Aydın cnm bir bakmışsın ikiz olmuş:))
a
Amin inşallah cnm yarın kontrol var:))
denizege34 canim gozun aydin..en azindan birinde olusum var..digeride insallah gelisir benim bir hafta sonra belirmisti 2.bebisim..
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah canim
kız belki hamilesindir ya...dur hemen adeti çağırma...kötü düşünme canım ya...Cok fena adet agrim var moralim alt ust yine erken adet olacagim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?