Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNM ÇALIŞMA YAPSAM NOLUCAK SANKİ ÇATLAMIYCAK GALİBA BU AY ÇÖREKOTU BİLE YEDİM AMA TIK YOK
Canim hic belli olmaz benim 34 de catlayan yumurtam olunca...

Yerlesiyor teyzesi yerini yapıyor ondan
Insallah canim insallah

Canim belirtilere bakma her hamilelikte farkli olabilirmis. Herkes farklı anlatiyor. Insallah beklemediğin anda gelir mucizen

Az once test yaptim negatif moralim yıkıldı ya
Canm erken ama daha hemen cikmayablir

çok iyi yaaa senin bisi yapmana gerek yok 5 dk hallederim kısmı bomba
iyi hadi ödev tamamlanmış

cnm erken oldugu icin cikmayabilir. hem niye erkenden yapip stres ettinki kendini
Ne bileyim ya kendime cok kiziyorum valla su an ciddi sinirliyim kendime
Bence de İlaç falan alacaksan kesinlikle Beta baktır ona göre hareket et
O negatif cikan kan tahlili var ya benim kabusum en nefret ettigim

Birkac gundur agrim olunca dun saat 8 de uyudum kaldim esim de dediki sen hamileykende agrin oluyordu hep boyle uyuyordun hamile olmayasin dedi bana keske demeseydi bende acaba mi dedim

Bebişin hikayesi çok eğlenceli olacak o zaman inşaallah
Geçmiş olsun bu ara çok fena grip

Amin canım inş sonu bebiş olur da... ateşim 37.64 çıktı bu sabah gripten.. tam zamanına denk geldi grip yumurta takibi yalan oldu.. artık hayırlısı olsun..

Canim gecmis olsun belki böylesi daha iyi olmuştur.

Canım ya ne diyim ki hayırlısı olsun inşallah... ben de her negatifte böyle çöküyorum... ama nasip kısmet işte ötesi yok... inşallah daha erken olduğu için çıkmamıştır inşallah adet gelmez sağlıklı hayırlı bir pozitif görürsün... görürüz...

Kizlar kv bende 10 gündür. Dun bizde pm konduralim dedik. Neyse gecede sorun yok. Sabah kalktik disari cikcaz ben de grip gibiyim kv tutturdu hava soguk disari cikcaz almayin. Ama nasil israr ediyor. Dedim artik anne hem torun istiyorsun hem dus almayin diyorsun. Bu is nasil olacak. Kadin şoka girdi. Saf birde benim kaynanam aaa o ayri dedi. Öyle olursa tamam dedi. Ben de ikinci bombayi patlattim artik olmadigini nerden biliyorsun dedim. Cok utandim ama. safligindan ısrarla alma diyor. Art niyetli olmadığının farkindayim kafa da basmiyor kiyamam.

Benimkine benzer tablo buldum insaallah sonu yesillenir benimkinin de

Eklentiler

• Screenshot_20161231-131924.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben normalde hic takmazdim testi falan demekki bu ay umitlenmisim ondan bukadar uzuldum
Aslinda uzuntuden cok sinir baska bisey degil

Ayyy benim kvde duş konusunda tam tersi onlara gittiğimizde genelde ben annemgile geçerim duşa eşim onlarda alır çaktırmamak için ayrı ayrı yapıyoruz. Ama kv her defasında ısrar kıyamet sen de gir kızım su sıcak der bir keresinde annemgile girmeye üşendim eşime havlu götüreyim diye gittim hemen 2 dk da abdest aldım çıktım çıkışta kv diyor sen de girsene kızım yok ben girmeyecem diyorum başörtünün altında saçım ıslak

Ama yeni evliyken bize gelip 20 gün kalmıştı. Saçımdan sular aka aka kahvaltıya oturuyordum kızmıştım o kadar uzun kalmasına , o yeni evlinin evinde bu kadar kalmaya utanmıyorsa ben duşa girmeye mi utancam diye sabah akşam giriyordum gizlemeden ama kv suçu yoktu ben o zaman tanımadığımdan ona yüklenmiştim ama eşimin ısrarına yok diyememiş sonra anladım...

Ben normalde hic takmazdim testi falan demekki bu ay umitlenmisim ondan bukadar uzuldum
Aslinda uzuntuden cok sinir baska bisey degil
He ben de bu ay ümidim yok diye her ay kendimi hazırlıyorum ama yok yani her ay içimde var ümit.... test alma istersen artık eve.. adetin geçerse o zaman alırsın. Ben tek seferde adet olup üzülmeyi daha kolay buldum bikaç aydır yok evde gebelik testim. Öncesinde 50 lik paketi 4-5 ayda tüketmiştim. Her yapışımda ayrı üzülüyordum..

Elimizden bişey gelmiyor ki işte... vakti zamanı gelince olacak inşallah

Insaallah dedim ya kendime kizmaktan baska bi ise yaramiyor disimi fircaliyordum makinanin donmesinden macunun kokusundan midem bulandi yani hamilelik falan degil sinirim boyle boyle cikiyor iste

Kızlar burda kadınlar alıyordu bebeği olmayanlar olmasi için kivi gibi şekli olan kahve rengi bişey pişirip içinde bişey varmış onu yiyecekmisiz sonrada çalışma yapacakmisız bende aldım belki vesile olur diye

İnsAllah canim insAlalh.. nasılsın? Nasıl gidiyor ibadetlerin...?? Size bi link göndermek istiyorum kizlar.. kabe'nin icerisini cekmisler.. telefonunla saga sola cevirerek iceriyi tamamen görebiliyorsun.. cok etkilendim, gece hep kendimi orda hissettim.. https://www.facebook.com/trotsopislam/posts/1213121822114742:0

Kadinlar kulubu yazan yere fb yazin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…