Bence de İlaç falan alacaksan kesinlikle Beta baktır ona göre hareket etBilmiyorum canim fena sıkıldı agrimda var zaten iyice sinir oldum seytan diyor git beta yaptir yoksa daya majezik ohh agri falan kalmasin miss
Canim hic belli olmaz benim 34 de catlayan yumurtam olunca...CNM ÇALIŞMA YAPSAM NOLUCAK SANKİ ÇATLAMIYCAK GALİBABU AY ÇÖREKOTU BİLE YEDİM AMA TIK YOK
Insallah canim insallahYerlesiyor teyzesi yerini yapıyor ondan
Canim belirtilere bakma her hamilelikte farkli olabilirmis. Herkes farklı anlatiyor. Insallah beklemediğin anda gelir mucizenEvet kuzum ya dpo 10 dayiz bakalim.. cumaya belli olur.. gunler yaklastikca gecmek bilmiyor.. her sey belirti gibi geliyo. Onceki hamileligimi dusunuyorum. Ondaki seyler yok simdi, o yuzden degilimdir diye dusunuyorum. Ama bu sefer cinsel isteksizlik hat safada.. evlendim evleneli hic boyle olmamistimiskence gibi geliyor..... napcam bilmiyorum.
Canm erken ama daha hemen cikmayablirAz once test yaptim negatif moralim yıkıldı ya
çok iyi yaaaKızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.
Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem"ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu
cnm erken oldugu icin cikmayabilir. hem niye erkenden yapip stres ettinki kendiniBilmiyorum canim fena sıkıldı agrimda var zaten iyice sinir oldum seytan diyor git beta yaptir yoksa daya majezik ohh agri falan kalmasin miss
Ne bileyim ya kendime cok kiziyorum valla su an ciddi sinirliyim kendimecnm erken oldugu icin cikmayabilir. hem niye erkenden yapip stres ettinki kendini
O negatif cikan kan tahlili var ya benim kabusum en nefret ettigimBence de İlaç falan alacaksan kesinlikle Beta baktır ona göre hareket et
Birkac gundur agrim olunca dun saat 8 de uyudum kaldim esim de dediki sen hamileykende agrin oluyordu hep boyle uyuyordun hamile olmayasin dedi bana keske demeseydi bende acaba mi dedimCanim hic belli olmaz benim 34 de catlayan yumurtam olunca...
Insallah canim insallah
Canim belirtilere bakma her hamilelikte farkli olabilirmis. Herkes farklı anlatiyor. Insallah beklemediğin anda gelir mucizen
Canm erken ama daha hemen cikmayablir
Bebişin hikayesi çok eğlenceli olacak o zaman inşaallah
Geçmiş olsun bu ara çok fena grip
Canim gecmis olsun belki böylesi daha iyi olmuştur.Kızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.
Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem"ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu
Gerçekten ilk defa ödev olduğunu bu kadar hissettimçok iyi yaaasenin bisi yapmana gerek yok 5 dk hallederim kısmı bomba
iyi hadi ödev tamamlanmış
Canım ya ne diyim ki hayırlısı olsun inşallah... ben de her negatifte böyle çöküyorum... ama nasip kısmet işte ötesi yok... inşallah daha erken olduğu için çıkmamıştır inşallah adet gelmez sağlıklı hayırlı bir pozitif görürsün... görürüz...Ne bileyim ya kendime cok kiziyorum valla su an ciddi sinirliyim kendime
O negatif cikan kan tahlili var ya benim kabusum en nefret ettigim
Birkac gundur agrim olunca dun saat 8 de uyudum kaldim esim de dediki sen hamileykende agrin oluyordu hep boyle uyuyordun hamile olmayasin dedi bana keske demeseydi bende acaba mi dedim
Ben normalde hic takmazdim testi falan demekki bu ay umitlenmisim ondan bukadar uzuldumCanım ya ne diyim ki hayırlısı olsun inşallah... ben de her negatifte böyle çöküyorum... ama nasip kısmet işte ötesi yok... inşallah daha erken olduğu için çıkmamıştır inşallah adet gelmez sağlıklı hayırlı bir pozitif görürsün... görürüz...
Ayyy benim kvde duş konusunda tam tersi onlara gittiğimizde genelde ben annemgile geçerim duşa eşim onlarda alır çaktırmamak için ayrı ayrı yapıyoruz. Ama kv her defasında ısrar kıyamet sen de gir kızım su sıcak derKizlar kv bende 10 gündür. Dun bizde pm konduralim dedik. Neyse gecede sorun yok. Sabah kalktik disari cikcaz ben de grip gibiyim kv tutturdu hava soguk disari cikcaz almayin. Ama nasil israr ediyor. Dedim artik anne hem torun istiyorsun hem dus almayin diyorsun. Bu is nasil olacak. Kadin şoka girdi. Saf birde benim kaynanam aaa o ayri dedi. Öyle olursa tamam dedi. Ben de ikinci bombayi patlattim artik olmadigini nerden biliyorsun dedim. Cok utandim ama. safligindan ısrarla alma diyor. Art niyetli olmadığının farkindayim kafa da basmiyor kiyamam.
He ben de bu ay ümidim yok diye her ay kendimi hazırlıyorum ama yok yani her ay içimde var ümit.... test alma istersen artık eve.. adetin geçerse o zaman alırsın. Ben tek seferde adet olup üzülmeyi daha kolay buldum bikaç aydır yok evde gebelik testim. Öncesinde 50 lik paketi 4-5 ayda tüketmiştim. Her yapışımda ayrı üzülüyordum..Ben normalde hic takmazdim testi falan demekki bu ay umitlenmisim ondan bukadar uzuldum
Aslinda uzuntuden cok sinir baska bisey degil
Insaallah dedim ya kendime kizmaktan baska bi ise yaramiyor disimi fircaliyordum makinanin donmesinden macunun kokusundan midem bulandi yani hamilelik falan degil sinirim boyle boyle cikiyor isteHe ben de bu ay ümidim yok diye her ay kendimi hazırlıyorum ama yok yani her ay içimde var ümit.... test alma istersen artık eve.. adetin geçerse o zaman alırsın. Ben tek seferde adet olup üzülmeyi daha kolay buldum bikaç aydır yok evde gebelik testim. Öncesinde 50 lik paketi 4-5 ayda tüketmiştim. Her yapışımda ayrı üzülüyordum..
Elimizden bişey gelmiyor ki işte... vakti zamanı gelince olacak inşallah
tablolari nasil buluyosun canim,? Vip oldugun icin mi??Benimkine benzer tablo buldum insaallah sonu yesillenir benimkinin de
İnsAllah canim insAlalh.. nasılsın? Nasıl gidiyor ibadetlerin...?? Size bi link göndermek istiyorum kizlar.. kabe'nin icerisini cekmisler.. telefonunla saga sola cevirerek iceriyi tamamen görebiliyorsun.. cok etkilendim, gece hep kendimi orda hissettim.. https://www.facebook.com/trotsopislam/posts/1213121822114742:0Kızlar burda kadınlar alıyordu bebeği olmayanlar olmasi için kivi gibi şekli olan kahve rengi bişey pişirip içinde bişey varmış onu yiyecekmisiz sonrada çalışma yapacakmisız bende aldım belki vesile olur diye
AçmadıİnsAllah canim insAlalh.. nasılsın? Nasıl gidiyor ibadetlerin...?? Size bi link göndermek istiyorum kizlar.. kabe'nin icerisini cekmisler.. telefonunla saga sola cevirerek iceriyi tamamen görebiliyorsun.. cok etkilendim, gece hep kendimi orda hissettim.. https://www.kadinlarkulubu.com/trotsopislam/posts/1213121822114742:0
Kadinlar kulubu yazan yere fb yazin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?