Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayrolsun atesim yarina dusmezse umit var
zafrina89 progestan ve b12 kullanman lazim hic bunlara bakildi mi onceden kanda?

SaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor Elcanki LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi 8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. @sumbulkokusu iyimisin nerelerdesin?

evet klomenle yapıldı ama ztn yumurta erken öatlayınca dpo bukdr kısalmıo anlayamadm yumurta geç çatlayınca dpo kısalıo kalitesiz mi oluo progesteron az mı salgılanıo klomen 2 ay kullandım ovitrelle ile çatlattık o zaman 15 16 da çatlafı çizgi çekildi dpo12 dpo 13 te leke başlamıştı bi günnsonrada kanama başlıo ztn bnm

ShinSeGi bak cnm klomen kullandığım 2 ay ve kullanmadığım farklı günlerde çatlayan yumurtanın olduğu 2 ay 19 çatlayan yum da 32 de geldi 25te çatlayanda da

Eklentiler

• 20161231_110027.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20161231_105959.webp
    43 KB · Görüntüleme: 43
  • 20161231_105930.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 20161231_105907.webp
    36 KB · Görüntüleme: 40
Evet kuzum ya dpo 10 dayiz bakalim.. cumaya belli olur.. gunler yaklastikca gecmek bilmiyor.. her sey belirti gibi geliyo. Onceki hamileligimi dusunuyorum. Ondaki seyler yok simdi, o yuzden degilimdir diye dusunuyorum. Ama bu sefer cinsel isteksizlik hat safada.. evlendim evleneli hic boyle olmamistim iskence gibi geliyor..... napcam bilmiyorum.

Simdi tablolarima bi göz attim da kizlar.. en duzgun kademeli ilerleyen tablom hamile oldugum ayin tablosu.. ve bu ayin tablosu... ay Allahim sonu 9'ay yesillensin saglicakla dogurmak buyutmek nasip olsun. Tablo ic acici ama umitlenmek istemiyorum Ben bu ay Neslihaann 'in dualarinin da vesilesiyle olursa olcak diyorum... teslimiyet ne guzel kizlar.. olursa ondandir diye dusunmek.. olmazsa da vakti gelmemistir daha.. bu ay olmazsa onumuzdeki ay yumurtlama donemlerimde esimin yaninda olmayacagim, 1 ay ara veririm... olursa da Hollandadan deli gibi alisveris yaparim bebise:) Rabbim aratmasin... ahh cok istiyorumm

gitmesine giderimde hava soğuk arabayla gitmek iyi olurdu tek gitmem de sıkıntı olur mu yanıms birisi lazım mı çanta cüzdan bisürü ıvır zıvır
Yok yine de tek gitme canım ya ne olur ne olmaz benimki aşırı rahat geçmişti ama bakarsın ağrı falan olur ne olur ne olmaz.. aslında benimki adetin taa 17. Günü çekilmişti yumurta henüz çatlamamıştı bülent bey de gönderdi git çektir diye. Sen de bir sonraki cumartesi yumurta çatlamış mı diye baktırıp gitsen mi acaba?

Kızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.

Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem" ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu

AHWHHAHAHAHAHAHAH AYY SESLİGULDUMM... aynen yaa benim koca da istemeyince cullanir... bu erkeklerin hepsi oyle demek ki iyi iyi isi garantilemissiniz bebis olsun insAllahhhh

Bebişin hikayesi çok eğlenceli olacak o zaman inşaallah
Geçmiş olsun bu ara çok fena grip

Erken olabilir cnm dpo 12 de negatif gören hamileler oluyor
Bilmiyorum canim fena sıkıldı agrimda var zaten iyice sinir oldum seytan diyor git beta yaptir yoksa daya majezik ohh agri falan kalmasin miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…