- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Hayrolsun atesim yarina dusmezse umit varElcanki SaskinAnne LeYLa_21 atesleriniz güzel gidiyor masallah.
zafrina89 adet olmussun sanirim ya senin dpo kısa diyoruz ama acaba senin yum 2 gün önce catliyor da ateş gec mi yükseliyor ondan mi dpo kisa görünüyor o geldi aklima. bunu tek anlamanin yolu yumurta takibi. yumurta takibi yaptirmis miydin sen? hafizam sen kadar iyi degil :)
CNM ÇALIŞMA YAPSAM NOLUCAK SANKİ ÇATLAMIYCAK GALİBASaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor Elcanki LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi 8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. @sumbulkokusu iyimisin nerelerdesin?
evet klomenle yapıldı ama ztn yumurta erken öatlayınca dpo bukdr kısalmıo anlayamadm yumurta geç çatlayınca dpo kısalıo kalitesiz mi oluo progesteron az mı salgılanıo klomen 2 ay kullandım ovitrelle ile çatlattık o zaman 15 16 da çatlafı çizgi çekildi dpo12 dpo 13 te leke başlamıştı bi günnsonrada kanama başlıo ztn bnmElcanki SaskinAnne LeYLa_21 atesleriniz güzel gidiyor masallah.
zafrina89 adet olmussun sanirim ya senin dpo kısa diyoruz ama acaba senin yum 2 gün önce catliyor da ateş gec mi yükseliyor ondan mi dpo kisa görünüyor o geldi aklima. bunu tek anlamanin yolu yumurta takibi. yumurta takibi yaptirmis miydin sen? hafizam sen kadar iyi degil :)
b12 bakılmıştır belki ama progesteron bakılmadıHayrolsun atesim yarina dusmezse umit var
zafrina89 progestan ve b12 kullanman lazim hic bunlara bakildi mi onceden kanda?
Yerlesiyor teyzesi yerini yapıyor ondanSaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor Elcanki LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi 8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. @sumbulkokusu iyimisin nerelerdesin?
Evet kuzum ya dpo 10 dayiz bakalim.. cumaya belli olur.. gunler yaklastikca gecmek bilmiyor.. her sey belirti gibi geliyo. Onceki hamileligimi dusunuyorum. Ondaki seyler yok simdi, o yuzden degilimdir diye dusunuyorum. Ama bu sefer cinsel isteksizlik hat safada.. evlendim evleneli hic boyle olmamistimSaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor Elcanki LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi 8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. @sumbulkokusu iyimisin nerelerdesin?
canim sana tavsiyem bu ay rahim filmi cektirmiceksen dpo 7-8 gibi bi progesteron ölçtür.ShinSeGi bak cnm klomen kullandığım 2 ay ve kullanmadığım farklı günlerde çatlayan yumurtanın olduğu 2 ay 19 çatlayan yum da 32 de geldi 25te çatlayanda da
Yok yine de tek gitme canım ya ne olur ne olmaz benimki aşırı rahat geçmişti ama bakarsın ağrı falan olur ne olur ne olmaz.. aslında benimki adetin taa 17. Günü çekilmişti yumurta henüz çatlamamıştı bülent bey de gönderdi git çektir diye. Sen de bir sonraki cumartesi yumurta çatlamış mı diye baktırıp gitsen mi acaba?gitmesine giderimde hava soğuk arabayla gitmek iyi olurdu tek gitmem de sıkıntı olur mu yanıms birisi lazım mı çanta cüzdan bisürü ıvır zıvır
Az once test yaptim negatif moralim yıkıldı yaSaskinAnne Kiz.. yukselmis ates.. maasAllah sonu yesillensin insAllah bu ay sen, LeYLa_21 abla ve ben ayni ilerliyoruz.. hayirlisi bakalim..
Daha erken olabilir canim. Benim evde test yok. Olsa da 16-17 gune kdr yapmam :)Az once test yaptim negatif moralim yıkıldı ya
AHWHHAHAHAHAHAHAH AYY SESLİGULDUMM... aynen yaa benim koca da istemeyince cullanir... bu erkeklerin hepsi oyle demek kiKızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.
Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem"ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu
Yok erken degil bence varsa cikardiDaha erken olabilir canim. Benim evde test yok. Olsa da 16-17 gune kdr yapmam :)
Erken olabilir cnm dpo 12 de negatif gören hamileler oluyorYok erken degil bence varsa cikardi
Bebişin hikayesi çok eğlenceli olacak o zaman inşaallahKızlar acaip şekilde grip olmuşum dün akşam 7den beri yatıyorum üstümü çulladım 3 yorganla yattım baya terledim terledim üstümü değiştirip tekrar tekrar yattım.. inşallah pazartesiye tamamen geçmiş olur... şimdi de sıcacık bir duş aldım.
Dün gece ilişki olsun demişti doktor bir de. Eşim geldi diyor "tamam senin bişey yapmana gerek yok ben 5 dakikada hemen halledip gidicem"ağzım burnum akıyor üstümde 3 yorgan , neyse görevi tamamladık eşim 1 saat sonra tekrar geldi dur ne olur ne olmaz 2 kere yapalım diye dedim benim hevesim olsa gelmezsin ikinciye. Güle güle yaptık , çok acaip bir deneyim oldu
Bilmiyorum canim fena sıkıldı agrimda var zaten iyice sinir oldum seytan diyor git beta yaptir yoksa daya majezik ohh agri falan kalmasin missErken olabilir cnm dpo 12 de negatif gören hamileler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?