- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Vip degilim ki benO
tablolari nasil buluyosun canim,? Vip oldugun icin mi??
geldim canım iyiyim. sen nasılsın ?SaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor @Elcanki @LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah @zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi @8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. iiz iyimisin nerelerdesin?
Hemen kan verkızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1932690 Eki Görüntüle 1932691 Eki Görüntüle 1932692
Ben de görüyorum ben dekızlar lütfen yazın. idrar resmen bulanık hem de cok fazla bulanık. idrarı dökmemiştim tuhaf geldiği için ve çift çizgiyi görünce de aynı idrarla tekrarladım testi .size atığım test iyice netleşti gözle görülüyor rahatca. 2 testte de cok zor görülüyor ama gördüm ben . bekliyorum iyice netleşecek mi diye.
kalkıp akşam için hazırlanacaktım öyle dondum kaldım. yazmanızı bekliyorum ama kimse yok galiba
fsh ve lh eşit olması cok ıyıymıs onu öğrenmştm en sonKızlar hırmon sonuçlarım çıkmış herşey normal gibiEki Görüntüle 1931228
Kuzum sen şimdi Durmuş benim tahlil sonuçlarımı mı inceliyorsun bu ne sakinlik bu çizgiyi görebilmek için burdakiler can atıyor koş bir kan ver deli kızfsh ve lh eşit olması cok ıyıymıs onu öğrenmştm en son
Ayyyy gördüm hemde çok netkızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
ikinci çizgi de gözle görülür şekilde netleşti ama 1. testteki idrarla yaptım . cok gec kalktım ve ılk ıdrarla yaptım ama teredutluyum. elle testte yok görünüyor ve ateşime bakıyorum kıi olduğu için galiba karışık çıkıyor yanı 37. 1 ve 36.4 çıkıyor anlayamadım.Hemen kan ver
var mı ki ... sanki yok gıbı geldı bana kasık agrım ve göguserımde bol sıvılcelenme dısında bir şey de yok.Ayyyy gördüm hemde çok nettebrikler canm
Kuzum sen şimdi Durmuş benim tahlil sonuçlarımı mı inceliyorsun bu ne sakinlik bu çizgiyi görebilmek için burdakiler can atıyor koş bir kan ver deli kız
Anlamadım 1. Testtşir idrarla Yaptım derken beklemiş idrarla mı yaptın test çok net çizgi var başka marka test var mı onunla da dene idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkarikinci çizgi de gözle görülür şekilde netleşti ama 1. testteki idrarla yaptım . cok gec kalktım ve ılk ıdrarla yaptım ama teredutluyum. elle testte yok görünüyor ve ateşime bakıyorum kıi olduğu için galiba karışık çıkıyor yanı 37. 1 ve 36.4 çıkıyor anlayamadım.
sanki tetsler yanlış gibi geliyor bana nedense . hem bu kadar ince çizgiyle kan da çıkar mı ki sizce ? bugun de yenı yıl şimdi gidip kan versem çıkmazsa tatsız olur ama çıkarsa da sürpriz olur . kafam karıstı tamamen
0,5 in altındaki hcg idrarda nasıl çıksın ki cnm? Buharlaşma çizgisi olabilir diye mi Şüphe ettin testte idrar damlattığın yeri Çeşme'nin altına tut bakalım çizgi kayboluyor mu?
hani 0.5 altını bazı makinalar göstermiyor ya .. çizgi de çok silik acaba 1-2 saat bekleyıp tekrar yeni idrarla test yapsam da ona göre mi gitsem
2. teste netleşti ama yinede bana öyle gelmiyor sadece kafam karıstı ama bos bos duuryorum ya tuhaf oldum .
Var canm inanmak istemiyorsun galiba yada şok oldun testler yanıltmaz canm ben hep yapıyorum hiç böyle çıkmadı bide senin bu cervix kontrorülüne aldanma ben bazı tabloları inceledim geçen ay hamile tablolarına devam etmişler ovudan sonra cervix konrolüne hep rahim aşağıda işaretlemişlervar mı ki ... sanki yok gıbı geldı bana kasık agrım ve göguserımde bol sıvılcelenme dısında bir şey de yok.
Anlamadım 1. Testtşir idrarla Yaptım derken beklemiş idrarla mı yaptın test çok net çizgi var başka marka test var mı onunla da dene idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar
Biz senin yerine düşünürüz merak etme Dediğin gibi Sıvı alma 2-3 saat sonra testi tekrarla yine aynı çizgiyi görürsen bekleme kan ver bir de o Yaptığın testleri suyun altına tut bakalım çizgi kayboluyor mu?
hayır canım öyle değil
gec kalktım ilk idrarla yaptım testi. hemen dökmedim idrarı banyoya koymustum çünkü idrar bana cok tuhaf geldi çok yogun ve bulanıktı. hemen gördum zaten cızgıyı bıraz bekleyıncede netlestı. netleşincede test yanlış olabilr mi diye dökmediğim o idrarla 2. testı de yaptım ve onda da netleştı gözümle görebiliyorum.
1-2 saat bekleyip tekrar test yapacagım onda da çıkarsa ne yaparım bilmiyorum.
farklı test ıcın eşimle eczneye gıtmem lazım o zzaman zaten sürprizi kalmaz. düşünemiyorum şu an da kafam durdu
Ayyyyy inanmıyorum var çizgi, kan ver bencede hemen. Hadi inşallahhh yaakızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
incelerim tabiiKuzum sen şimdi Durmuş benim tahlil sonuçlarımı mı inceliyorsun bu ne sakinlik bu çizgiyi görebilmek için burdakiler can atıyor koş bir kan ver deli kız
ama 2 tette de çıktı . ikiside yanlış oabilir mi. 1. teste kıyamam da 2. yı suya tutayım bari0,5 in altındaki hcg idrarda nasıl çıksın ki cnm? Buharlaşma çizgisi olabilir diye mi Şüphe ettin testte idrar damlattığın yeri Çeşme'nin altına tut bakalım çizgi kayboluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?