Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vee dpo 10 bnm lekeler görünür akşam eşimle konuşayımda hsgye randevu alayım oda cmt çalışcaktı nasıl gidicem teeee şişliye
Nerden gideceksin ki ? Aslında yeri çok kolay Cevahir'in arkası gibi. Eşinin gelmesine bile gerek Yok vajinal muayene gibi.

zafrina89 kahverengi mi geliyor lekeler
Benimde sari sari geliyor Allahim su agrilarim bebekten olsun diyorum cunku ilk hamileligimde oyle olmustu deli gibi adet agrim vardi ama zannetmem adet olacagim bende

Ben her zaman sukunetli olmaya calistikca moralim bozuluyor
Hayatimda yasadigim en buyuk zorluklardan sadece 1 tanesi evladimin olmamasi ilk defa bu ay umudum cidden kirildi olmayacagina inandim Allahtan umudumu kesmiyorum elbette sabrimi arttir diye dua ediyorum ama ne kadar uzuldugumu simdi farkettim.
Bir ayet var ya LA TAHZEN INNALLAHE MEASSABIRIN ( uzulme Allah sabredenlerle beraberdir ) hep bunu dusunuyorum ama uzulmeme engel olamiyorum

Nerden gideceksin ki ? Aslında yeri çok kolay Cevahir'in arkası gibi. Eşinin gelmesine bile gerek Yok vajinal muayene gibi.
aaa cevahire yakın mı metrobüse atlar giderim o zaman beylikdüzünden gidicem ama eşim taktı tek gitme tek gitme diye kardwşim annemde babamla uğraşıo ztn bidaki aya ben götüreyim diyo bakalım

Üzülmemek elde değil canım..sabırla ve duayla gelecek bebişler inşallah
Tüp aşılama denedin mi hiç peki sebepsiz infertilite mi?Allah tez zamanda yuzunu guldursun canım

Üzülmemek elde değil canım..sabırla ve duayla gelecek bebişler inşallah
Tüp aşılama denedin mi hiç peki sebepsiz infertilite mi?Allah tez zamanda yuzunu guldursun canım
Tup asilama dedin ya oooo diyeyim ben
Cok tedavi gordum 1 pozitif 1 iptal olan tup
1 negatif asilama
Sayisiz serophene klomen
Sayisiz igne
Yumurta takipleri.....
Ben anlatsam uzun surer
Evet canim sebepsiz infertilite

Tup asilama dedin ya oooo diyeyim ben
Cok tedavi gordum 1 pozitif 1 iptal olan tup
1 negatif asilama
Sayisiz serophene klomen
Sayisiz igne
Yumurta takipleri.....
Ben anlatsam uzun surer
Evet canim sebepsiz infertilite
Canım bence takipleri klomenleri sayma onlarda ihtimal çok dusuk zaten ozellikle de sebepsiz infertilite de..İnşallah dogal olur ama tup denemeye devam et
Bende 2. Tüpü yazın denemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Nisan ayina kadar kendime sure verdim o zamana kadar dusunmuyorum o zaman yaptiririm

Kızlar normaldir bu durumlar hormonlar öyle böyle şaşmıyor garip rüyalar gereksiz duygusalliklar filan. Ama şu programı izlemeyin Allah aşkına nedir o öyle ya.. açın derya bakkalı izleyip örgü örün stres olacağınıza stres atarsınız en azından.

ay kuzum izleme hiç tv yaa... zaten duygusalsın yok yere üzme kendini... yat dinlen, örgü ör...
En iyisi örgü örmek bende senin gibi düşünüyorum canım.

Elcanki SaskinAnne LeYLa_21 atesleriniz güzel gidiyor masallah.
zafrina89 adet olmussun sanirim ya senin dpo kısa diyoruz ama acaba senin yum 2 gün önce catliyor da ateş gec mi yükseliyor ondan mi dpo kisa görünüyor o geldi aklima. bunu tek anlamanin yolu yumurta takibi. yumurta takibi yaptirmis miydin sen? hafizam sen kadar iyi degil :)

benim ilk klomen kullandigim da öyle olmustu. 1 hafta adet ağrısı cektim adet gelmedi. ama atesin yükselmesi iyi
Canim ilk degil ki benim onceden de kullanmistim boyle olmamisti ama
Test yap belki bebiş vardır canım ya...
Korkuyorum test yapmaya progestan bitsin yada yarin ki atese gore

Dpo9 test için erken varsa da çıkmayabilir.neden bu kadar Ağrılı geçti bilmiyorumki.hayırlara çıksın inşallah diyelim mecbur bekleyeceğiz
Hayirlara gelsin insaallah bende sasirdim hatta 2 defa olctum ikisi de ayni cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…