- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Nerden gideceksin ki ? Aslında yeri çok kolay Cevahir'in arkası gibi. Eşinin gelmesine bile gerek Yok vajinal muayene gibi.vee dpo 10 bnm lekeler görünür akşam eşimle konuşayımda hsgye randevu alayım oda cmt çalışcaktı nasıl gidicem teeee şişliye
yok anestezisiz ama nolur nolmaz evimize de çok uzak bişey olsa koşup yetişcek kimse olmaz bu ay kalıcak sanırımYanına birini al canım. Anestezi yok mu işin içinde?
aaa cevahire yakın mı metrobüse atlar giderim o zaman beylikdüzünden gidicem ama eşim taktı tek gitme tek gitme diye kardwşim annemde babamla uğraşıo ztn bidaki aya ben götüreyim diyo bakalımNerden gideceksin ki ? Aslında yeri çok kolay Cevahir'in arkası gibi. Eşinin gelmesine bile gerek Yok vajinal muayene gibi.
yok ya başladı başlıcak bnm kahve pembe yarına kesin başlarzafrina89 kahverengi mi geliyor lekeler
Benimde sari sari geliyor Allahim su agrilarim bebekten olsun diyorum cunku ilk hamileligimde oyle olmustu deli gibi adet agrim vardi ama zannetmem adet olacagim bende
Üzülmemek elde değil canım..sabırla ve duayla gelecek bebişler inşallahBen her zaman sukunetli olmaya calistikca moralim bozuluyor
Hayatimda yasadigim en buyuk zorluklardan sadece 1 tanesi evladimin olmamasi ilk defa bu ay umudum cidden kirildi olmayacagina inandim Allahtan umudumu kesmiyorum elbette sabrimi arttir diye dua ediyorum ama ne kadar uzuldugumu simdi farkettim.
Bir ayet var ya LA TAHZEN INNALLAHE MEASSABIRIN ( uzulme Allah sabredenlerle beraberdir ) hep bunu dusunuyorum ama uzulmeme engel olamiyorum
Tup asilama dedin ya oooo diyeyim benÜzülmemek elde değil canım..sabırla ve duayla gelecek bebişler inşallah
Tüp aşılama denedin mi hiç peki sebepsiz infertilite mi?Allah tez zamanda yuzunu guldursun canım
Canım bence takipleri klomenleri sayma onlarda ihtimal çok dusuk zaten ozellikle de sebepsiz infertilite de..İnşallah dogal olur ama tup denemeye devam etTup asilama dedin ya oooo diyeyim ben
Cok tedavi gordum 1 pozitif 1 iptal olan tup
1 negatif asilama
Sayisiz serophene klomen
Sayisiz igne
Yumurta takipleri.....
Ben anlatsam uzun surer
Evet canim sebepsiz infertilite
Nisan ayina kadar kendime sure verdim o zamana kadar dusunmuyorum o zaman yaptiririmCanım bence takipleri klomenleri sayma onlarda ihtimal çok dusuk zaten ozellikle de sebepsiz infertilite de..İnşallah dogal olur ama tup denemeye devam et
Bende 2. Tüpü yazın denemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
Sorma kuzum her gun ayri kabus.
Gecenlerde de benim bebegi kaynanamin dogurdugunu gordum
Ben evimdeyim bebegi kaynanam dogurmus nasil oluyorsa. Esime bagiriyorum hemen ucak bileti aliyorsun gidip bebegimizi alalim daha hic goremedik bu ne diye tripleniyorum
Bugün evdeydim ve müge anlı izledim çok ağladım 1990 yılında hacda bi facia olmus bi kadını kacirmislar Türk kadın yıllardır haber göndermeye çalışmış Türkiye'ye zorla tutmuşlar 10 yıl hiç evden cikarmamislar çocuğu olmus falan burda da 12 tane çocuğu var içim çıktı ya çalıştırmaya başlamışlar Türk hacı gördükçe ağlıyormuş bi derdini anlatmaya çalışıyormuş kahretti beni film olur denecek bi hikaye
En iyisi örgü örmek bende senin gibi düşünüyorum canım.ay kuzum izleme hiç tv yaa... zaten duygusalsın yok yere üzme kendini... yat dinlen, örgü ör...
canim igneler etki ediyor demekkiKızlar benim kasiklar agrimaya basladi. Cok erken ama bugun baya islaklik da vard. Insallah igneler ise yariyordur.
Canim ilk degil ki benim onceden de kullanmistim boyle olmamisti amabenim ilk klomen kullandigim da öyle olmustu. 1 hafta adet ağrısı cektim adet gelmedi. ama atesin yükselmesi iyi
Korkuyorum test yapmaya progestan bitsin yada yarin ki atese goreTest yap belki bebiş vardır canım ya...
Hayirlara gelsin insaallah bende sasirdim hatta 2 defa olctum ikisi de ayni ciktiDpo9 test için erken varsa da çıkmayabilir.neden bu kadar Ağrılı geçti bilmiyorumki.hayırlara çıksın inşallah diyelim mecbur bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?