Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz saat 7 -8 gibi bakarız asıl sen bizi unutma yaz buraya ekme bizitekrar test yaparsan foto at

Ben beklerim canım yılbaşı da neymiş sen güzel haberler ver bize :)))

kızlar evdeyım aksama davetlıyız hazırlanyorum . hastaneye gıtmeye calısacagım. yazdıklarınızı gece okuyacagım mutlaka. ve eger sorun cıkmazda hastaneye gıdersem mutlaka bu gece sonucu yazacagım

walla ben gördüm süper haber tam günün de yani 2017 hamilesi
hemen kan ver inşallah pozitif cikar kanda

resım attım canım
Sonradan gördüm canım geriye dönüp bakmamıştım ay ne güzel denk geldi size ilaç gibi oldu yeni yılın en güzel hediyesi oldu çok sevindim ya o çizgi şimdi daha netlesecek bekledikçe hadi hayırlısı kanla da netlestir eşine çok güzel hediye olacak tabi önce sana

ahhhh yavrum kiyamam napsin pozitif test gormemeye görmeye bu hale geldik biz bariz pozitif yani bunlar. ama test bozuk cikar filan onu bilemem de bana kesin hamilesin gibi geldi

kızlar evdeyım aksama davetlıyız hazırlanyorum . hastaneye gıtmeye calısacagım. yazdıklarınızı gece okuyacagım mutlaka. ve eger sorun cıkmazda hastaneye gıdersem mutlaka bu gece sonucu yazacagım
kiz sen bizi meraktan öldürcen mi bak ankaraya getirtme beni :)))) kan verirsen hemen sonuc yaz

Reactions: iiz
ahhhh yavrum kiyamam napsin pozitif test gormemeye görmeye bu hale geldik biz bariz pozitif yani bunlar. ama test bozuk cikar filan onu bilemem de bana kesin hamilesin gibi geldi
Ben hala heyecanlanıyorum pozitif test görünce o heyecanı herkes yaşasın istiyorum inşallah hepinizden bekliyorum sabırla canım

silik çizgi görüpte hcg kan da bakan kızlar değeriniz kaç çıkmıştı ? acil cevap bekliyorum kızlar ona göre kan vermeye gidebilirim
Benimkini biliyon sen dusun adete 4 kala 2.92 cikmisti ki silik ti cizgi adetten bigun sonra az daha netti ama 158.2 ciktiiii

Kuzucuuuuuummm coook sevindimmm aaaaayyyyy oleyyyyyy yuhuuuuu yaaaaaaa harikaaaaaa.. serviks kontrolu yaptin mi bence kacmaz o sonsuz bosluuuukkkkaa dpo 10 dasin.. bende oyleyim ama ben test yapmayacağım sonuna kadar.. insallah goruruz bizde LeYLa_21 ShinSeGi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…