Biz saat 7 -8 gibi bakarız asıl sen bizi unutma yaz buraya ekme biziben dün cok tuvalete gıtmeye başladım gece de uykumda sıkıstım bıraz ondan şüphelendım. nasıl kan vereceğim bilmiyorum ki bugün yeni yıl . şimdi eşime gelecek ay için kan vermem gerekıyor dedım o da nıye bu saate kaldın dedi. unuttum dedim. bu arada bır akrabsı aradı benı de suraya bırakın dıye ve cok ters ıstıkamet hastanelere ben de o telefondan sonra söyledım ünkü saat gecsın tekrar test yapayım dıye beklıyorum.
sanki hamile değilim gibi geliyor kızlar ya . ... 1 test daha yapıcam bırazdan cıkarsa hastneye gıtmey calısacagım ve mutlaka sonucu size yazacagım . yanı en gec 7-8 gıbı bellı olur bakın ha unutmayın benı yenı yıl dıye
Ay bu bebek var olmus bu iş evden tek kişi gittin iki kişi döndün şimdi kıymet bilsin işte eşin benimki mum oldu mum çok güzel geldi bu haberkızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1932690 Eki Görüntüle 1932691 Eki Görüntüle 1932692
Ben beklerim canım yılbaşı da neymiş sen güzel haberler ver bize :)))ben dün cok tuvalete gıtmeye başladım gece de uykumda sıkıstım bıraz ondan şüphelendım. nasıl kan vereceğim bilmiyorum ki bugün yeni yıl . şimdi eşime gelecek ay için kan vermem gerekıyor dedım o da nıye bu saate kaldın dedi. unuttum dedim. bu arada bır akrabsı aradı benı de suraya bırakın dıye ve cok ters ıstıkamet hastanelere ben de o telefondan sonra söyledım ünkü saat gecsın tekrar test yapayım dıye beklıyorum.
sanki hamile değilim gibi geliyor kızlar ya . ... 1 test daha yapıcam bırazdan cıkarsa hastneye gıtmey calısacagım ve mutlaka sonucu size yazacagım . yanı en gec 7-8 gıbı bellı olur bakın ha unutmayın benı yenı yıl dıye
canımsın ... cok tesekkur ederımBen beklerim canım yılbaşı da neymiş sen güzel haberler ver bize :)))
resım attım canımAy hamile mi var çok heyecan yaptım yeni yıla yeni haber çok mutlu oldum silik çizgi resmi yok mu biz de görelim ama o çizgi varsa bebek de vardır diyorum ben benim dpo 8 de 26 çıktı değer
Ay hamile mi var çok heyecan yaptım yeni yıla yeni haber çok mutlu oldum silik çizgi resmi yok mu biz de görelim ama o çizgi varsa bebek de vardır diyorum ben benim dpo 8 de 26 çıktı değer
walla ben gördüm süper haber tam günün de yani 2017 hamilesikızlar lütfen yazın. idrar resmen bulanık hem de cok fazla bulanık. idrarı dökmemiştim tuhaf geldiği için ve çift çizgiyi görünce de aynı idrarla tekrarladım testi .size atığım test iyice netleşti gözle görülüyor rahatca. 2 testte de cok zor görülüyor ama gördüm ben . bekliyorum iyice netleşecek mi diye.
kalkıp akşam için hazırlanacaktım öyle dondum kaldım. yazmanızı bekliyorum ama kimse yok galiba
Sonradan gördüm canım geriye dönüp bakmamıştım ay ne güzel denk geldi size ilaç gibi oldu yeni yılın en güzel hediyesi oldu çok sevindim ya o çizgi şimdi daha netlesecek bekledikçe hadi hayırlısı kanla da netlestir eşine çok güzel hediye olacak tabi önce sanaresım attım canım
ahhhh yavrum kiyamam napsin pozitif test gormemeye görmeye bu hale geldik biz
hayır canım öyle değil
gec kalktım ilk idrarla yaptım testi. hemen dökmedim idrarı banyoya koymustum çünkü idrar bana cok tuhaf geldi çok yogun ve bulanıktı. hemen gördum zaten cızgıyı bıraz bekleyıncede netlestı. netleşincede test yanlış olabilr mi diye dökmediğim o idrarla 2. testı de yaptım ve onda da netleştı gözümle görebiliyorum.
1-2 saat bekleyip tekrar test yapacagım onda da çıkarsa ne yaparım bilmiyorum.
farklı test ıcın eşimle eczneye gıtmem lazım o zzaman zaten sürprizi kalmaz. düşünemiyorum şu an da kafam durdu
kiz sen bizi meraktan öldürcen mi bak ankaraya getirtme beni :)))) kan verirsen hemen sonuc yazkızlar evdeyım aksama davetlıyız hazırlanyorum . hastaneye gıtmeye calısacagım. yazdıklarınızı gece okuyacagım mutlaka. ve eger sorun cıkmazda hastaneye gıdersem mutlaka bu gece sonucu yazacagım
Ben hala heyecanlanıyorum pozitif test görünce o heyecanı herkes yaşasın istiyorum inşallah hepinizden bekliyorum sabırla canımahhhh yavrum kiyamam napsin pozitif test gormemeye görmeye bu hale geldik bizbariz pozitif yani bunlar. ama test bozuk cikar filan onu bilemem de bana kesin hamilesin gibi geldi
Ahaaaa yupppiiii alllahimmmmm sana sukurler olsun bu bebisin gelisiiiiiinin haberi hemdeee mekkenin fethi olan gecede 31 aralik mekkenin fethiymis ayyy aklahim sana sukirler olsn ablam nolllurrrr banada haber et gayet net goruyom ben ciziklerkkızlar yeni yıl sürprizi olabilir mi bu ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1932690 Eki Görüntüle 1932691 Eki Görüntüle 1932692
Tamam iste ablamm bendede oyle oldu kaybolmadi kaybolsaydi bozuk yada yanlis sonuc denirdi ama send ebebisss var yasasin yupppiiiiii allahimmmmm gozun aydin gozun aydinnnn
testi suya tuttum kaybolmadı
Benimkini biliyon sen dusun adete 4 kala 2.92 cikmisti ki silik ti cizgi adetten bigun sonra az daha netti ama 158.2 ciktiiiisilik çizgi görüpte hcg kan da bakan kızlar değeriniz kaç çıkmıştı ? acil cevap bekliyorum kızlar ona göre kan vermeye gidebilirim
Allah AllahAçmadı
Kuzucuuuuuummm coook sevindimmm aaaaayyyyy oleyyyyyy yuhuuuuu yaaaaaaa harikaaaaaa.. serviks kontrolu yaptin mikızlar evdeyım aksama davetlıyız hazırlanyorum . hastaneye gıtmeye calısacagım. yazdıklarınızı gece okuyacagım mutlaka. ve eger sorun cıkmazda hastaneye gıdersem mutlaka bu gece sonucu yazacagım
Özel hastanede cabuk cikiyor.. en gec 45 dk ya ama devleti bilmiyorumkızlar 3. testide 17:30 da yaptım gözle göruluyor çizgi. sımdı cıkıyorum hava kosulları ya da baska engel cıkmzsa kan verecegım.
acilde sonuc cabuk cıkar mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?