Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor... eğitim kaç ay belli değil bile...

Kazandığı için sevindim ama kesinleşince daha bir kötü oldum gideceğine...

Kızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor... eğitim kaç ay belli değil bile...

Her şer sandigimizda bi hayir vardir kuzum.. belki sende guzel haberler vererek gonderirsin esini.. ben de 22 ocakta 2 haftaligina gidiyorum... insallah bnde gitmeden guzel haberler verebilirim hayırlarla

kızlar 3. testide 17:30 da yaptım gözle göruluyor çizgi. sımdı cıkıyorum hava kosulları ya da baska engel cıkmzsa kan verecegım.

acilde sonuc cabuk cıkar mı kızlar?
Acilde de özelde de bi saate çıkar canım hadi inşallah ver kanı güzel haberi

Her şer sandigimizda bi hayir vardir kuzum.. belki sende guzel haberler vererek gonderirsin esini.. ben de 22 ocakta 2 haftaligina gidiyorum... insallah bnde gitmeden guzel haberler verebilirim hayırlarla

İnşallah o zamana güzel haberler alırsın eşinin gidişi o kadar dokunmaz

Amin.. inşallah şu tek yumurta büyümüştür..inşallah tutar aşılama... tutmazsa bir kat daha üzülücem artık. Bir dahaki aya olur ümidim de böylelikle bitiyor çünkü inşallah olur ya...

Hayırlısı olsun kuzum çok mu uzak benim de yanımda değil haftasonlari geliyor hamilelikte zor geldi bana da ama böylesi nasipmis.

Hayırlısı olsun kuzum çok mu uzak benim de yanımda değil haftasonlari geliyor hamilelikte zor geldi bana da ama böylesi nasipmis.

Ben Gümüşhanedeyim eşim ankaraya gidiyor canım... hafta sonu falan gelme mümküm değil yani. 16 sı bile değilmiş 9unda başlıyormuş ön eğitim 7sinde gidecekmiş eşim. Bir hafta daha erken açıklansa aşılamayı kaçırcakmışız..

Eşim diyor ayarlanmış gibi olmuş tarih. İnşallah tutar aşılama.. sabırsızlığım müjde ile sonuçlanır inşallah..

Ah canım inşallah güzel sonuçlar alırsın zaten gecen gündüzün bebeğini düşünmek oluyo kocalar gidebilir bide sen öyle bi durumda tek mi kalacaksın ki o da zor olmasın başlarda ay keşke olsun da o sorun çözülür gerçi hadi hayırlısı canım gerçekten ayarlanmış gibi olmus ya daha geç olup tam ovu zamanı gitmesi gerekse daha can sıkardı

Aa sumbulkokusu bir geldi pir geldi hadi ins yeniyılın ilk bebişi yoldadır hayırlı haberlerle don canım

xpreiaZ eşin kazandı demek hayırlı olsun sende ins tek kalmazsın göbüşünde bebişle beklersin artık

@sumbulkokusu kiz abla gobegim catlayacak surda doguma gidecem nerdeyse heyecandan nettij ya yana yakila haber bekliyom sendne bak beni etiketlemezsen vallahada kuserim billahada heee biliyon senle beraber bekledik benim sonucu simdi ben bekliyom catlayacammm

Reactions: iiz
Allah yardimcin olsun insaallah tutar aşılama

Her yil yeni yila adetli girerdim bu yil onden agrisini yolladi kendisi ne zaman tesrif edecek acaba
Yeni yılınız kutlu olsun atesli hatunlar insaallah bu yil arka arkaya dogururuz

SaskinAnne Kiz.. yukselmis ates.. maasAllah sonu yesillensin insAllah bu ay sen, LeYLa_21 abla ve ben ayni ilerliyoruz.. hayirlisi bakalim..
Inşallah kızlar sonu güzel olsun dilerim... Yeni yılda müjde olsun inşallah hayırlısıyla
..

Canım içini karartma. O gelemezse sen gidersin onun kaldığı otelde kalırsın arada, sonra donersin sevenler ayrı koyulmaz

Inşallah tablolarımız yeşillenir canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…