Aaaaaaaaaaaayhhhhhh supersuperrrrrr evet evetttt kesin dogruuu koss kan ver!! 2017 nin ilk hamile haberi... acilis olsun insAllahh
Her şer sandigimizda bi hayir vardir kuzum.. belki sende guzel haberler vererek gonderirsin esini.. ben de 22 ocakta 2 haftaligina gidiyorum... insallah bnde gitmeden guzel haberler verebilirim hayırlarlaKızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor...eğitim kaç ay belli değil bile...
Kazandığı için sevindim ama kesinleşince daha bir kötü oldum gideceğine...
Acilde de özelde de bi saate çıkar canım hadi inşallah ver kanı güzel haberikızlar 3. testide 17:30 da yaptım gözle göruluyor çizgi. sımdı cıkıyorum hava kosulları ya da baska engel cıkmzsa kan verecegım.
acilde sonuc cabuk cıkar mı kızlar?
İnşallah o zamana güzel haberler alırsın eşinin gidişi o kadar dokunmazKızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor...eğitim kaç ay belli değil bile...
Her şer sandigimizda bi hayir vardir kuzum.. belki sende guzel haberler vererek gonderirsin esini.. ben de 22 ocakta 2 haftaligina gidiyorum... insallah bnde gitmeden guzel haberler verebilirim hayırlarla
İnşallah o zamana güzel haberler alırsın eşinin gidişi o kadar dokunmaz
Yaa çok sevindim bi saaate çıkar o sonuçkızlar 3. testide 17:30 da yaptım gözle göruluyor çizgi. sımdı cıkıyorum hava kosulları ya da baska engel cıkmzsa kan verecegım.
acilde sonuc cabuk cıkar mı kızlar?
Hayırlısı olsun kuzum çok mu uzak benim de yanımda değil haftasonlari geliyor hamilelikte zor geldi bana da ama böylesi nasipmis.Kızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor...eğitim kaç ay belli değil bile...
Hayırlısı olsun kuzum çok mu uzak benim de yanımda değil haftasonlari geliyor hamilelikte zor geldi bana da ama böylesi nasipmis.
Ah canım inşallah güzel sonuçlar alırsın zaten gecen gündüzün bebeğini düşünmek oluyo kocalar gidebilir bide sen öyle bi durumda tek mi kalacaksın ki o da zor olmasın başlarda ay keşke olsun da o sorun çözülür gerçi hadi hayırlısı canım gerçekten ayarlanmış gibi olmus ya daha geç olup tam ovu zamanı gitmesi gerekse daha can sıkardıBen Gümüşhanedeyim eşim ankaraya gidiyor canım... hafta sonu falan gelme mümküm değil yani. 16 sı bile değilmiş 9unda başlıyormuş ön eğitim 7sinde gidecekmiş eşim. Bir hafta daha erken açıklansa aşılamayı kaçırcakmışız..
Eşim diyor ayarlanmış gibi olmuş tarih. İnşallah tutar aşılama.. sabırsızlığım müjde ile sonuçlanır inşallah..
Allah yardimcin olsun insaallah tutar aşılamaBen Gümüşhanedeyim eşim ankaraya gidiyor canım... hafta sonu falan gelme mümküm değil yani. 16 sı bile değilmiş 9unda başlıyormuş ön eğitim 7sinde gidecekmiş eşim. Bir hafta daha erken açıklansa aşılamayı kaçırcakmışız..
Eşim diyor ayarlanmış gibi olmuş tarih. İnşallah tutar aşılama.. sabırsızlığım müjde ile sonuçlanır inşallah..
SaskinAnne cok garip bu kadar ağrı. Üşütmüş olabilir misin? Bir kere klomen kullandim bende de cok agri yapmıştı. Atesin de iyi gidiyor Elcanki LeYLa_21 ateşler kademe kademe yükseliyor hadi inşallah @zafrina89 gelmis kirmizilar hayirlisi @8403BHC canim yukselmemis hala sen calismalara dikkat et. @sumbulkokusu iyimisin nerelerdesin?
Inşallah kızlar sonu güzel olsun dilerim... Yeni yılda müjde olsun inşallah hayırlısıylaSaskinAnne Kiz.. yukselmis ates.. maasAllah sonu yesillensin insAllah bu ay sen, LeYLa_21 abla ve ben ayni ilerliyoruz.. hayirlisi bakalim..
Canım içini karartma. O gelemezse sen gidersin onun kaldığı otelde kalırsın arada, sonra donersinKızlar eşimin sınav sonucu açıklandı az önce... kazanmış ve 16 ocakta gidiyor...eğitim kaç ay belli değil bile...
Inşallah tablolarımız yeşillenir canım... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah...Elcanki SaskinAnne LeYLa_21 atesleriniz güzel gidiyor masallah.
@zafrina89 adet olmussun sanirimya senin dpo kısa diyoruz ama acaba senin yum 2 gün önce catliyor da ateş gec mi yükseliyor ondan mi dpo kisa görünüyor o geldi aklima. bunu tek anlamanin yolu yumurta takibi. yumurta takibi yaptirmis miydin sen? hafizam sen kadar iyi degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?