Hamilelik nasıl gidiyor canım? Inşallah sıkıntı kalmamıştır?Canım içini karartma. O gelemezse sen gidersin onun kaldığı otelde kalırsın arada, sonra donersinsevenler ayrı koyulmaz
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah çok görkemliHacerül Esved bugün tavaf sırasında ezan okununca bizi arkaya gönderdiler dayıma tam karşısında kılmak nasip oldu
Aynen ya girip duruyorum yok hala haberiiz sümbüüül sümbüüüül nerdesin nerelerdesin sümbül??
Hamilelik bol bulantili geçiyor Leyla Abla. Daha tadına varamadim. Ilk 12 haftanın geçmesini bekliyorum. Sen nasılsın canım? Her sey yolundadır ins.Hamilelik nasıl gidiyor canım? Inşallah sıkıntı kalmamıştır?
Ben de ha bire girip duruyorum ama yok sümbül firarda. Gece yazarım sonucu demişti bence 12den önce yazmaz.. yarına kaldı müjdesi artıkAynen ya girip duruyorum yok hala haber
Heyecanla bekliyoruzkızlar kan verdim ama sistemden bakacagım sonuca henuz bakmadım. şimdi öisafırlıge geldık. bu arada farklı marka test aldım 1 saate kadar testı yapacagım. sonucu yarım saate yazarım sanırım sistemden görebiliyormusum
bu arada cok yogundum okuyamdım yazdıklarınızı . sanırım kesin sonuc yarım saate en gec 1 saate bellı olur hatta 5 dk olabilir şimdi bakacagım
Iz burda catladikkkkk hele ben doguracam heyecandam nerdeysekızlar kan verdim ama sistemden bakacagım sonuca henuz bakmadım. şimdi öisafırlıge geldık. bu arada farklı marka test aldım 1 saate kadar testı yapacagım. sonucu yarım saate yazarım sanırım sistemden görebiliyormusum
bu arada cok yogundum okuyamdım yazdıklarınızı . sanırım kesin sonuc yarım saate en gec 1 saate bellı olur hatta 5 dk olabilir şimdi bakacagım
Allahim hayirli haberlerle gel insaAllahhh ❤❤❤❤❤kızlar kan verdim ama sistemden bakacagım sonuca henuz bakmadım. şimdi öisafırlıge geldık. bu arada farklı marka test aldım 1 saate kadar testı yapacagım. sonucu yarım saate yazarım sanırım sistemden görebiliyormusum
Ay ben ne zaman yok yazmaz şimdi desem senden haber geliyor. Ters psikoloji yapıp "yok çıkmaz 5 dk ya " diyorum. Hadi çıksın sonuç hemenkızlar kan verdim ama sistemden bakacagım sonuca henuz bakmadım. şimdi öisafırlıge geldık. bu arada farklı marka test aldım 1 saate kadar testı yapacagım. sonucu yarım saate yazarım sanırım sistemden görebiliyormusum
Ay ben ne zaman yok yazmaz şimdi desem senden haber geliyor. Ters psikoloji yapıp "yok çıkmaz 5 dk ya " diyorum. Hadi çıksın sonuç hemen
sonuc cıktı canımAllahim hayirli haberlerle gel insaAllahhh ❤❤❤❤❤
Pozitif canim hadi gozun aydin. Insallaah kat kat yukselsin cok mutlu oldumkızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
teşekkür ederım şaşkınım inanasım gelmedi nedensePozitif canim hadi gozun aydin. Insallaah kat kat yukselsin cok mutlu oldum
Evet cnm tebrik ederim bence sen dediğim gibi dpo8-9 dasın hadi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah cd 17 de ateş ölçmemişsin sanırım 36,5 36,6 girer misin birsonuc cıktı canım
28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?