26.89 muş yanlış yazmısımPozitif canim hadi gozun aydin. Insallaah kat kat yukselsin cok mutlu oldum
EVEEEETTTTTkızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
YAPTIM CANIM .izginin yerını degıstırdıEvet cnm tebrik ederim bence sen dediğim gibi dpo8-9 dasın hadi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah cd 17 de ateş ölçmemişsin sanırım 36,5 36,6 girer misin bir
Kat kat artar insallah arkadaşım26.89 muş yanlış yazmısım
evet masa da alkol var koydular önume sonuc gelene kadar 1 yudum bıle almadım zatenEVEEEETTTTTOLEEEYYYYY
Doya doya yeni yil kutla bu gece çifte kutlama yapin ama sakin sigara alkol vs kullanma
Enemmmmmsonuc cıktı canım
28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
Enemmmmmevet sümbülüm hamilesin ay valla hiç beklemiyordum senden bu ay malum durumlar olunca. Çok sevindim yaaaa
Değerlerin kat kat katlansın , sağlıkla kucağına al inşallah...
Evet sümbül o kadar ağrı sızı oldu ama bak sonunda müjden geldi çok şükür. Ay bende bir daha mı çektirsem hsg yi ağrılı olan bir yerdekızlar bütün yzdıklarınızı gerıye dönup tek tek okuyacagım . sırf siz merak edersınız dıye bılgısayarımı getırdım cepten zor kulanıyorum diye
hsg den sonra oldu göruyormusunuz
Eveeeetsonuc cıktı canım
28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
Eşine ne zaman söylersin sen bilirsin ama kalp atışına kadar başka kimseye söyleme benceşidmi bir evde yemege davetlıyız. şimdi söylesem mi acaba . nasıl söylesem ki bilemdim.
canımsınız hepiniz. benım güzel kalplilerim hepinzin güzel haberi geldin inşallah . darısı başınıza kızlarbugün 2017 icin değil senin tahlil sonucu icin geri sayim yapicaz :))))iiz
Eveeeetkat kat artsın değerin güzelce tebrik ederim geldi kuzucuk.
bence sadece eşine söyle simdilik. hatta mesaj at şok olsunşidmi bir evde yemege davetlıyız. şimdi söylesem mi acaba . nasıl söylesem ki bilemdim.
Evet yeni hamisimiz sensin canım benim ılk değer 26.81 di nerdeyse aynı canım sağlıkla al kucağına sorunsuz sağlıklı keyifli bi hamilelik olsun canım benim :))))sonuç bu kızlar
Eki Görüntüle 1932824
bencede değer de çok yüksek değil ya ben başka test alldım onu da yapsam mı ! gerek var mı ki artıkEşine ne zaman söylersin sen bilirsin ama kalp atışına kadar başka kimseye söyleme bence
bence kesinlikle hsg nin faydasi oldu iyiki cektirmissin:)))) ohhh aşılamaya da gerek kalmadi ne güzelkızlar bütün yzdıklarınızı gerıye dönup tek tek okuyacagım . sırf siz merak edersınız dıye bılgısayarımı getırdım cepten zor kulanıyorum diye
hsg den sonra oldu göruyormusunuz
teşekkür ederimEvet yeni hamisimiz sensin canım benim ılk değer 26.81 di nerdeyse aynı canım sağlıkla al kucağına sorunsuz sağlıklı keyifli bi hamilelik olsun canım benim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?