Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVEEEETTTTT OLEEEYYYYY
Doya doya yeni yil kutla bu gece çifte kutlama yapin ama sakin sigara alkol vs kullanma
evet masa da alkol var koydular önume sonuc gelene kadar 1 yudum bıle almadım zaten

gercek mı bu anlayamadım . adet agrısı gıbı agrım var. gece uykumda anladım kızlar ya sıkıstım tuvalete ama tuhaf vır sıkısma . uykumda dusundum uyanınca ılk ıdrarla test yapayım dıye

sonuc cıktı canım

28.9 sonuc şimdi ben hamıle mııyım yanı
Enemmmmmevet sümbülüm hamilesin ay valla hiç beklemiyordum senden bu ay malum durumlar olunca. Çok sevindim yaaaa

Değerlerin kat kat katlansın , sağlıkla kucağına al inşallah...

Reactions: iiz
Enemmmmmevet sümbülüm hamilesin ay valla hiç beklemiyordum senden bu ay malum durumlar olunca. Çok sevindim yaaaa

Değerlerin kat kat katlansın , sağlıkla kucağına al inşallah...

canımsın teşekkür ederim . ben de beklemıyordum . ovu zamanını galıba ben tespit edeedım ama 2. ilişki alakasız zamanda olsu eşim ısrar ettı :)

şidmi bir evde yemege davetlıyız. şimdi söylesem mi acaba . nasıl söylesem ki bilemdim.

kızlar bütün yzdıklarınızı gerıye dönup tek tek okuyacagım . sırf siz merak edersınız dıye bılgısayarımı getırdım cepten zor kulanıyorum diye

hsg den sonra oldu göruyormusunuz
Evet sümbül o kadar ağrı sızı oldu ama bak sonunda müjden geldi çok şükür. Ay bende bir daha mı çektirsem hsg yi ağrılı olan bir yerde

kızlar bütün yzdıklarınızı gerıye dönup tek tek okuyacagım . sırf siz merak edersınız dıye bılgısayarımı getırdım cepten zor kulanıyorum diye

hsg den sonra oldu göruyormusunuz
bence kesinlikle hsg nin faydasi oldu iyiki cektirmissin:)))) ohhh aşılamaya da gerek kalmadi ne güzel

Evet yeni hamisimiz sensin canım benim ılk değer 26.81 di nerdeyse aynı canım sağlıkla al kucağına sorunsuz sağlıklı keyifli bi hamilelik olsun canım benim :))))
teşekkür ederim
darısı topigimizin bütün melek kalpli anne adaylarına. siiznle çok mutluyum gerçekten . kendımı hıc yalnız hissettırmedınız bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…