Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım kimyasalı nerden çıkardın aman aman farkedilir koyulaşma için üç dört günde bir yapman lazım sen koyulaşmaya takılma çok içine sinmeyecekse hemen akşam tekrar ver kan tahlili canım
ateşimde çok düşük olunca ne bileyim işte

şimdi ölçtum ateşi 36.5 gün içi ısısı için çok düşük. en azından 36.7 falan cıkardı gun ısınde .. neyse ben yarına kendı doktoruma gıtmeye karar verdım

Kızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum

iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım

@Cok da Seyapmamak Lazim aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?

her şeyın bir apar topar .. :) hayırlı olsun canımcım . hadı bakalımm sevındır bizi. senle beraber gun sayıyorum o zaman

Mrb canim bi bakabilirmisin resme ben bi golge gibi bi cizgi gordum yada hayal goruyorum sende gorebiliyomusun acaba

Eklentiler

• 2017-01-02 16.42.24.webp
    6 KB · Görüntüleme: 56

tamam tamam kızmayın. haklısınız

ben kana acılde baktırdım ve kötuydu hastane. aynı saatte baktırmam ıcın gene acıle gıtmem lazım aksam 7 de kan vermıstım cunku o yuzden bugunde evde kaldım yarın kendi doktoruma gıdecegim ki belki ilaç falan verir ne bileyim.

Canım ateşine bakma bebiş olmasa kanama falan olur, benim ateş gün içinde hep düşük çıkar mesela. Bir de senin yöntemi test tarihini beklerken denedim hep sertlik gelmişti her denediğimde olmadı işte deyip kalkıyordum:)) Sanırım ben beceremedim:) senin var mı boşluk şu an?

Aaa XXYYXXYY de mi hamile?? süper haber tebrik ederim canım..:)
Veson Hist. ile alakalı sorun mu var ne oldu anlamadım ben?

şöyle bir baktım hamile değilken oldugundan daha yumusak ama barız bır yumusaklık degıl ben cok baktıgım ıcın ayırt edebıldım ama bır kac kez dkkatle kendını kontrol eden de anlar . hamıle degılken daha fazla şiş oluyor resmen sert balon gıbı mı desem şiştiği anlasılıyor şimdi o duruma gore yumusak ama daha ayrıntılı tekrar bakacagım senin için sen hiç merak etme

çok çok teşekkür ederım canım. çok gecmıs olsun . son hafta burayı tam takıp edemedım. iyi misin şimdi ?

Aaa XXYYXXYY de mi hamile?? süper haber tebrik ederim canım..:)
Veson Hist. ile alakalı sorun mu var ne oldu anlamadım ben?
Histtten sonra kaşıntı şikayetim oldu iki ay korunma vardı kremler falan geçti.ama adet4. Gün alttan muayene etti kaşıntı yine başladı.dün ilişki oldu yanma oldu.ilişkiden sonra bir sorun var ama anlamadım umarım en kısa zamanda toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…