- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
- 303
nisana kadar tedavilere ara verdim cnm nisana kadar hamile kalamazsan 3. denemeyi düşünüyorum
ateşimde çok düşük olunca ne bileyim iştecanım kimyasalı nerden çıkardın aman aman farkedilir koyulaşma için üç dört günde bir yapman lazım sen koyulaşmaya takılma çok içine sinmeyecekse hemen akşam tekrar ver kan tahlili canım
değer cok düşük ya .. ateşimde çok düşükerken öğrenmenin zararları işte canım...
Aşılama yapıldı kızlar ama aşılama esnasında bir şok daha yaşadım. Eşimin son testi 87 milyon sperm di. Bunda 12 milyon çıkmışileri hareketli %45 yani 4.5 milyon... nasıl ya diye şok oldum ama yapıldı bitti... 17si test tarihim. Hayırlısı olsun...
denizege34 cnm cok sevindim cok duygulandim... Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah bi gün bu güzel duygulari bende yaşarım arrik
Mrb canim bi bakabilirmisin resme ben bi golge gibi bi cizgi gordum yada hayal goruyorum sende gorebiliyomusun acabaValla canım 11. gün benim için pozitif demek oluyor benim tablomda iğneden sonra 10. gün negatifti 12 de akşam yaptım pozitif yarın sabah tekrarla istersen hayali de olsa görürsen kan ver canım benim değerim 3.76 çıktığında bile idrarda hayali çizgi oluyodu çabuk belli oluyor kişiden kişiye değişir bu durum ama çoğu doktor 12. gün kan testi istiyor mesela bence değer de 10 20 lerde çıkacak olursa pozitif derim ben
Seni gelip döverim bak ne kimyasali ya
Ilk hamileligin mi bu?
Bak canim bende senin gibi birsuru test almistim hergun koyulasma varmi diye bakiyordum ama hep ayniydi
Birgun testte çizgi cikmadi iki gun onceki degerim de 182 cikmisti tamam dedim bitti bebek dustu halbuki kanama falanda olmadi hastaneye gittim beta yapildi ve sonuc 552
O gun biraktim test yapmayi ama 3 ay boyunca dustu dusecek gitti bebegim diye dusundum durdum ve kurtaj oldum
Kendi kendime ettim stres yaptim moralimi bozdum nolur yapma sakin ol ve bugun beta baktir ama ayni yapilan yerde yaptir ve 48 saat olsun
ateşimde çok düşük olunca ne bileyim işte
şimdi ölçtum ateşi 36.5 gün içi ısısı için çok düşük. en azından 36.7 falan cıkardı gun ısınde .. neyse ben yarına kendı doktoruma gıtmeye karar verdım
Kızlar hamileyim galiba
@Cok da Seyapmamak Lazim canim asilaman hayirli olsun. Bebis gelsin insallahiiz hic evham yapma bu aksam ayni yerde ver istersen kan kafanda soru kalmaz ama teste bakma bence sen. XXYYXXYY canim insallah hersey yolunda devam eder bebegin seninle olsun. Kan sonucunu yaz hemen. Veson canim hist yaramadi sana bu anlamda insallah diger turlu yüzün güler.
Kizlar kremsi akinti geliyor... adet habercisi herhalde.. ama dun geceki iliskiden kalan akinti da olabilir :))) belim agriyo ama sanirim yanlis oturmaktan.. ay napsam bilemedim. Aksam idrarimi bekleteyim olmazsakafalar cok karışık.. hic su gibi akintim da yok.. iiz sende test koyulasmadi diye evham yapma... kimininki idrarda hemen koyu olmuyor.. tadını çıkar.. bi de serviks kontrolunu yaptın mi:))
Kızlar hamileyim galiba
Galiba mı????? Bal gibi hamilesinKızlar hamileyim galiba
Kızlar hamileyim galiba
çok çok teşekkür ederım canım. çok gecmıs olsun . son hafta burayı tam takıp edemedım. iyi misin şimdi ?Kızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum
iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım
@Cok da Seyapmamak Lazim aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?
Histtten sonra kaşıntı şikayetim oldu iki ay korunma vardı kremler falan geçti.ama adet4. Gün alttan muayene etti kaşıntı yine başladı.dün ilişki oldu yanma oldu.ilişkiden sonra bir sorun var ama anlamadım umarım en kısa zamanda toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?