Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım.. kimyasalın arkası gebelik derler hep inşallah hemen güzel haberler verirsin...

Malesef canim test yaptim negatif
pfff hadi ya benim de aşılama yapıldı yumurta hala çatlamamış!!!! ateşime bakın.... sinirim bozuldu sabah sabah... zaten çok ümitli değildim tamam ama bu kadar mı aksi gider herşey... ya sabır....

doktora da kızdım şmdi yumurtanın çatlamadığını farkedince. eşime de mesaj attım üzme kendini sperm olsa da ymurta çatlamamış zaten diye....

canım belki ateş geç yükselecek sen yine ilişkiyi de bikaç gün sürdür garanti olsun diye

içmiyorum progestan falan da! ayyy bıktım hepsinden! olmuyor işte. zaten olmayacağına dair ne kadar sinyal varsa verdi. yumurta gelişmez, rahimde sıvı çıkar, sperm sayısı dibi boylar, bir de üstüne yumurta çatlamamış!!

zorlamaya gerek yok daha fazla herhalde...

Canim oyle dusunme.
Hamile kaldigim ay ben de kac defa ff cizgi cekti ama yumurta catlamadi dedim. Ates cok dusuk gidiyordu cunku.
O ay catladigindan hic emin olamadigim icin nasilsa bu ay da olmayacak diye rahat davrandim ve o ay hamileydim.
Hic belli olmaz bir surpriz olur belki.

canım belki ateş geç yükselecek sen yine ilişkiyi de bikaç gün sürdür garanti olsun diye
hcgyi cumartesi yaptım salı oldu... o kadar gündür çatlamayan yumurta daha da çatlamaz... ilişki olur zaten eşim gidecek ya depo yaparım ben şu4-5 gün ama aşılama işine çok pişmanım boşuna gittim geldim, iğneleri yedim, izin almak için 40 takla attım. salak kafam işte. neyse yaaaa.... 3 ay mola mola olmayacak olsa inan salya sümük ağlayacaktım bu sabah. çok sıkıldım artık uğraşmaktan...

dün eşim sordu sperm sayısı düşük çıkınca ilk defa "bizim çocuk olmayacak galiba" diye. dedim yeter ya olmazsa olmasın! ben çocuksuz yaşayamam ölürüm insanı değilim. mutluyuz böyle de.. varsın olmasın ne olacak.. ne takıldık kaldık çocuk çocuk diye.. olmuyor yani yeter kendimizi bunun için üzdüğümüz.. gider bir aşılama 2-3 tüp daha yaparız hala da olmadıysa benden bu kadar. ömrüm boyunca bu işin peşinden koşmak istemiyorum...

Kizlar yesil krem gibi akintim var bu ne simdi cok da yogun geldi sabah kalkinca.
Mantar desem kasinti yok. Idrar yolu enfeksiyonu desem idrarda yanma yok. Anlamadim gitti

yok canım ya hcg vuruldum kendi haline bırakmadım ki geç olur falan diyim. aşılama yalan oldu zaten. o kadar iğneye ilaca çatlamadıysa daha çatlamaz bu. kist mist olur kalır orda. ne hali varsa görsün umrumda değil artık!

Tatlim igneye ragmen catlamayabiliyor mu ki hic bilmiyorum.
Eger yumurta yeterince buyumediyse bu igne buyutuyormus diye duymustum. Buyurse kendi kendine catlar belki de.

ah canım sen doktorlu tedavide hep daha fazla stres oluyosun onu da farkettim hakkında hayırlısı olsun canım dediğin gibi biz çok fazla üzerine durduğumuz için bütün mesaimiz çocuk konusu olmuş akışına bırakmak daha verimli oluyor sanırım inşallah da bu ay olur sen de yanılırsın spermlere yumurtalara söylediklerinden pişman olursun

Canim bak sen boyle umutsuz olunca uzuluyorum biliyorum artik sabir kalmiyor inan bizde cok stres yaptik igneden sonra bir turlu iliskiye giremedik vs ama rabbim ol dedi oldu umutsuzluga kapilma..tamam olmazsa 3 ay kafa dagitirsin olcak rabbim cektigin sikintilarin mukafatini vericek insallah

evet nefret ediyorum hastaneye gitmekten, her defasında bişey çıkıyor, her defasında yeni bir olumsuzluk... hep kötü haber...

bana hiç iyi gelmiyor bu tedaviler takipler... yine tüm enerjimi sömürdüler...

umutsuz değilim canım gerçekleri söylüyorum sadece. bi şekilde olmuyor işte. her tedaviye bir direnç, bir sorunu çözüyoruz öbürü çıkıyor. 87 milyon sperm 10 milyona düşüyor. çatır çatır çatlayan yumurtalar mm büyümüyor. olmuyor yani gerçek bu. ümitsiz değilim şunu biliyorum Allah nasip ederse olur, ama demek nasibimde yok. herşey mi bu kadar ters gider..

Asilama yapildigi ay ateste yukselme olmuyor ki benimde olmamisti dur tablomu ekleyim

ben de şimdi ne var bir de biliyormusun

küre kemikleri var ya

sag tarafımda ki kürek kemiğinin iç tarafa dogru tam dıbıne agrı gırıyor. ilginç ama en belirgin agrı o şimdi.
Benim kan degerim 195 ken dahi sadece kasik ve bel agrisi vardi hafif, bunun disinda hicbir sey yoktu. Belirtilere bence cok aldanma, kese olusana dek pek ortaya cikmiyorlar. Sik idrara cikma falan 3. Aya ancak basladi bende. Adet geciktiyse, kan degerin 1000 altiysa, bebek yerlesmeye calisiyor, dollenme olmus demek. Bol sivi tuketerek her gun kara uzum yiyerek kan akisini destekle ve agir is yapma. Mumkunse iliskiye de girme. Su anda idrar testinin koyulasmasi icin de cok erken. Zaten adetin bile gecmemis.

kızlar bu sabah ateşim 36.5 çıktı. yükselmeye başladı. dün 36 çıkmıştı. işin kötüsü dün geceyi değerlendiremedik üstelik ben istemedim yorgunum diye bu akşamı değerlendirsem bir şey kaçırmış olur muyum?

Dis gebelik degil ya, kimyasal ya, buna sevinmek lazim. Cunku kimyasal sagliksiz bebek demek. Senin kendi vucudun saglikliymis ki sagliksiz cocugu elimine etti. Sukur bile etmelisin. Ya vucudun tutsaydi, o kucucuk kalbini dinleseydin de sonra kaybetseydin kurtajla ? Allah kimsenin basina vermesin. Kimyasal gebelik de Allah in bi yardimi annelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…