- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
- 303
Ben henüz bekliyorum sonucunu alamadım 3te
Ben vermedim canim idrar testine kirmizi cizgiyi gormeyince moralim bozuldu gotmedim esimlede biraz aramiz bozuk o can sikintisindan hicbiyere gitmedim bugunde idrar testi yaptim yine yok cok hafif bi golge gibi bi cizgi gorur gini oluyorum sonra bi daha bakiyorum yok sabah goguslerim kopacakmis gibi agiriyordu ben adetin etkisidir diye dusunuyorm ya canim gecen bi test atmistimya sen onda bi cizgi gorebilmismiydin
Canim senin tablon yok mu??Ben vermedim canim idrar testine kirmizi cizgiyi gormeyince moralim bozuldu gotmedim esimlede biraz aramiz bozuk o can sikintisindan hicbiyere gitmedim bugunde idrar testi yaptim yine yok cok hafif bi golge gibi bi cizgi gorur gini oluyorum sonra bi daha bakiyorum yok sabah goguslerim kopacakmis gibi agiriyordu ben adetin etkisidir diye dusunuyorm ya canim gecen bi test atmistimya sen onda bi cizgi gorebilmismiydin
Benim tablom yok canim ya iki uc ay yaptim ama biraktim sonradan keske bu ay yapsaydim hem klomen kullandim hem catlatma ignesi bide progestan kullaniyordum bugun bitiyo doktor bana ilac bitince adet olmazsan kanda gebelik testi yaptir demisti bi bugunde gecsindeCanim senin tablon yok mu??
elmol ile benden başladı da sağolsunIdrarin koyulugu tamamen icilen suyla alakali, nerden basladi yahu bu furya:))
hayır canım içmem mi ... normalde koyu değil ki dedim ya ilk defa böyle görüyorum diye. bir de bekletince iyice bulanık oldu . tam tesrsi çok su içmeye çalışıyorumsümbülüm sen hiç su içmiyormusun canım. çok koyu gerçekten.. benim idrar sarı bile olmaz
Yaa kimse koyulugundan bahsetmedi ki. Ben seninkine nazaran koyu olsun diye bekledim.. yoksa cok su icmistim seffaf idrar olurdu bir sey anlamazdim anlaminda dedim de neyse..elmol ile benden başladı da sağolsunElcanki durumu çarpıttı. kız sana kim idrarın koyulugu dedi. idrar içtiğin su dan bile etkilenir. bir sana koyuluk mu dedi bulanıklık tortu dedik . ayrıca içinde ki parcacıklar her zaman olur
Yok cnm son fotoda göremedim çıplak gözle daha iyi görülüyordur mutlaka demekki iğnenin etkisi bitmiş.inşallah yeniden belirmeye başlar gelişmeleri bize yazBen vermedim canim idrar testine kirmizi cizgiyi gormeyince moralim bozuldu gotmedim esimlede biraz aramiz bozuk o can sikintisindan hicbiyere gitmedim bugunde idrar testi yaptim yine yok cok hafif bi golge gibi bi cizgi gorur gini oluyorum sonra bi daha bakiyorum yok sabah goguslerim kopacakmis gibi agiriyordu ben adetin etkisidir diye dusunuyorm ya canim gecen bi test atmistimya sen onda bi cizgi gorebilmismiydin
ben daha evden bile cıkmadımBen henüz bekliyorum sonucunu alamadım 3te
Cnm çok etkileneceğini düşünmüyorum zaten seninki de bir tık düşmüş.ciddi bir Düşüş yok Yarınki ateş belki birşeyler ifade ederVeson sabah bogazim kurumus yutkunayamayak halde uyandım burnumun biri de tıkalı nefes almakta zorlanıyorum.. muhtemelen ağzımda acik kalmıştır.. ateşi etkiliyormuydu?? Birileri sormuştu da cevabı unuttum.. bilgisi olan yazabilir mi
Yazarim canim bugun ki testte oyle cikti belki adet gunum gecince belirir artik beklicemYok cnm son fotoda göremedim çıplak gözle daha iyi görülüyordur mutlaka demekki iğnenin etkisi bitmiş.inşallah yeniden belirmeye başlar gelişmeleri bize yaz
Cnm adet olursan içine atma Ağla ama ilk gün sonra herşeyi geride bırak yoluna bak yeni ay yeni Ümitler de.içine atma inşallah yetleşmedirElcanki benimde kahverengi lekeler gelmeye baslamis adet olcam yarina kesin belli oldu ve moralim cok bozuk ama aglamiyorum imtihan diyorum sabır diyorum aglarsam sabrimdan fire veririm diyorum tutuyorum kendimi ama icime attikca daha kotu oldum bagira bagira aglayasim var
Yerleşme bu kadar gec olur mu çoktan bitmesi lazimdiCnm adet olursan içine atma Ağla ama ilk gün sonra herşeyi geride bırak yoluna bak yeni ay yeni Ümitler de.içine atma inşallah yetleşmedir
Canım siz bayadir uğraşıyorsunuz.. iyi bi doktor bulsanız da tedaviye devam etseniz? Fikrin ne bu konuda.. Rabbim sınamasın kimseyi evlatsızlıkla insAllah.. bende leke falan yok.. sadece kasiklarimda sertlesme ve batma var.. sert oldugu icinde adetin gelecegini düşünüyorum. Ateşim de düşüşe geciyor.. yarin da 36.2 falan çıkar kesin emin olurum. Yataktan hic kalkmadan saat 12 gibi tekrar ölçtüm uyaninca... 36.8 cikti bu sefer.. bilmiyorum artık. Bakalim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :)Elcanki benimde kahverengi lekeler gelmeye baslamis adet olcam yarina kesin belli oldu ve moralim cok bozuk ama aglamiyorum imtihan diyorum sabır diyorum aglarsam sabrimdan fire veririm diyorum tutuyorum kendimi ama icime attikca daha kotu oldum bagira bagira aglayasim var
Maşallah darısı bizlere inşallah.ateşin çok ilginç düşüşe geçmiş hep normalde regl geliyor derdim.ama bebek geliyor:)))neler yaptın bu ay hikayeni kısaca anlatır musın bizeElhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?