oooo masallah masallah ne güzel artmış. kız bi de kimyasal diye korktun. ne güzel büyüyor bebis. keseni de görürsün insallah en yakin zamandakızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
sen ateş ölçmeye devam et bize de umut oluyor :))) demekki ateş cok yükselmesede hamile kalinabiliyormuscanım cok teşekkür ederım. ılgınc ama atesım hala düşük
idrarin resmini mi ayip olur yaFoto at canım bakalım.. Inşallah Rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip etsin inşallah..
Kız ne ayıp olacak. Dün sümbülde attı.. İdrarı ovulasyon testi gibi 1-2 saat sıvı alımı olmadan mı yapıp bekletiyorsunuz!?idrarin resmini mi ayip olur ya
Sondakinde tortu varmı? Inşallah hadi bakalım canım... Yarın bir test daha yapacakmısın?
Sağol canm benim güzel dileklerin içindarısı senin de en yakın zaman da başına.dualarım sizinle
sen ateş ölçmeye devam et bize de umut oluyor :))) demekki ateş cok yükselmesede hamile kalinabiliyormus
olduysa oldu zaten ben senden önce attım bile . at canım bakalım.idrarin resmini mi ayip olur ya
Tortu var canim dibine coktu boyle kütle gibiSondakinde tortu varmı? Inşallah hadi bakalım canım... Yarın bir test daha yapacakmısın?
İdrarı hiç sıvı alımı olmadan mı yapıp bekletiyorsunuz? Ovulasyon testinde 2saat sıvı alımını azaltıp yaptığımız gibi.. Öyle mi?Tortu var canim dibine coktu boyle kütle gibi
Benimki oyleydi 1 saat falan bisey icmemistimİdrarı hiç sıvı alımı olmadan mı yapıp bekletiyorsunuz? Ovulasyon testinde 2saat sıvı alımını azaltıp yaptığımız gibi.. Öyle mi?
Bak birde kimyasal diyordun.. Hayalci_almina ile kızdığımız kadar var dimi sümbülüm... MasaAllah canım Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Darısı başımıza olsun...
ben hem sabah ilk idrarı beklettım hem de normal gun ıcı hepsınde var hatta size göstermek ıcın tekrar yaptım daha şimdi gidip döktum saklamıstımKız ne ayıp olacak. Dün sümbülde attı.. İdrarı ovulasyon testi gibi 1-2 saat sıvı alımı olmadan mı yapıp bekletiyorsunuz!?
burdan atmayacaksan bana özelden at canım. önce karıstırmadan resım cek sonra karıstır onu ne kadar bulanıklasmıs bakalımTortu var canim dibine coktu boyle kütle gibi
Darısı başımıza olsun canım.. Bizlerede dua et bol bol.. Inşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu...şaşkınım canım ya... hala anlayamadım.doktor gene bakamadı sonuca ama bana 52 veustu olmalı bugun dedi aksam evde ınternetten baktım ama var ya sonucu görunce nasıl çığlık atmışım ben de bılemıyorum
Resim attım seni de etiketledim gormedin miburdan atmayacaksan bana özelden at canım. önce karıstırmadan resım cek sonra karıstır onu ne kadar bulanıklasmıs bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?