Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson kiz yine yumurta aki gibi gelmis kasiklarimda sanci da var dun bugun yumurta mi catliycak yoksa diyorum

Eklentiler

• 20170103_204611.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20170103_204536.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20170103_200348.webp
    5 KB · Görüntüleme: 46
sen ateş ölçmeye devam et bize de umut oluyor :))) demekki ateş cok yükselmesede hamile kalinabiliyormus

ölçüyorum canım. ama benim bu ay hiç yükselmedi neredeyse . gün içinde ölçüyorum o bile düşük valla hayretler içindeyim. gercekten genelleme yapamıyoruz bu konu da.

canım bu artık tam olarak nasıl olmalı ? 48 saatte mi 2 ye katlayacak ?
kaç olunca kese görünüyor ?
kaç olunca kalp atışı duyuuyor biliyor musun sen

Bak birde kimyasal diyordun.. Hayalci_almina ile kızdığımız kadar var dimi sümbülüm... MasaAllah canım Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Darısı başımıza olsun...

şaşkınım canım ya... hala anlayamadım.doktor gene bakamadı sonuca ama bana 52 veustu olmalı bugun dedi aksam evde ınternetten baktım ama var ya sonucu görunce nasıl çığlık atmışım ben de bılemıyorum

Kız ne ayıp olacak. Dün sümbülde attı.. İdrarı ovulasyon testi gibi 1-2 saat sıvı alımı olmadan mı yapıp bekletiyorsunuz!?
ben hem sabah ilk idrarı beklettım hem de normal gun ıcı hepsınde var hatta size göstermek ıcın tekrar yaptım daha şimdi gidip döktum saklamıstım ben hemen bır fark oldugunu ıdrardan anladım. elle bakmak kesın dogrumu hala bılmıyorum ama ıdrara gercekten guvendım bu kadarda bulanık olamaz ve bu kadar altına bırıkemez bır sey resmen tortu ve bekletsen de ıdrar netleşmıyor

Son düzenleme:
Darısı başımıza olsun canım.. Bizlerede dua et bol bol.. Inşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…